plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:ja jestem jeszcze ale tak z doskoku bo akurat wena mnie trafila i za robote sie wzielam. dobra pora
Shagga Ty tez dzis dlubiesz?
Dziś przed wieczorem chłopaki zrobili mi psikusa i zasnęli no i efekt taki, wszystko poprzesuwało się - pora kolacji, kąpania no i na koniec efekt że mamy prawie północ a Młody nie śpiA ja przed jakąś chwilą obrobiłam się dopiero więc zaglądam
Ola - jak praca przeszkadza Ci w siedzeniu na ovu to RZUĆ JĄ!
PS. Ja Pink nadal ubóstwiamKfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruciu, wczoraj wieczorem jak napisałaś o tym menu na komunię, to mi tez ślinka poleciała...... Pychota. Ja to jestem niezły łasuch. A jeśli chodzi o alkohol, to ja bym nie dała w ogóle alkoholu na komunię mojego dziecka. Jak wyprawiam dla niego urodziny, to dla rodziców też nie ma alkoholu, więc w ogóle sobie tego nie wyobrażam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2013, 05:46
-
Spóźniona odpowiedź dla Kopciuszka
:
Jak napisała Rucia, jestem w Luxmedzie. Ciążę prowadzi Lekarz Nr 1 i on skierował mnie 2 tyg. temu piętro wyżej do Lekarza Nr 2, specjalisty USG, na gruntowne USG ciąży. Nr 2 wspomniał mi wtedy o dalszych badaniach genetycznych, które niby powinna sobie robić każda kobieta w ciąży, i że robi się je wg standardów FMF w jednym m-cu w Poznaniu (nota bene w placówce, w której Lekarz Nr 2 przyjmuje prywatnie). A że mój pakiet tego nie obejmował (musiałabym zapłacić kilka stówek), to olałam to wtedy. No i przedwczoraj zadzwonił, że mogę to jednak mieć na NFZ bo się zwolniły miejsca, ale szczerze mówiąc nie mam pojęcia czy to dzięki temu, że mam skończonych 30 lat - nic o tym nie wspomniał. No i wybrałam się do tej specjalistycznej placówki, gdzie ów Lekarz Nr 2 zrobił mi to wczorajsze USG.
Podsumowując, nie wiem, czy zadecydowało kryterium ukończonych 30 lat. Na pewno warto podzwonić do różnych placówek w Twojej okolicy i popytać, czy też mają kontrakt z NFZ.Rucia, Kfjatus, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Ruciu, wczoraj wieczorem jak napisałaś o tym menu na komunię, to mi tez ślinka poleciała...... Pychota. Ja to jestem niezły łasuch. A jeśli chodzi o alkohol, to ja bym nie dała w ogóle alkoholu na komunię mojego dziecka. Jak wyprawiam dla niego urodziny, to dla rodziców też nie ma alkoholu, więc w ogóle sobie tego nie wyobrażam.
Dlatego my przystaliśmy tylko na lampkę wina do obiadu według uzniania.
Jestem zdania, że na takich uroczystościach ludzie mogliby darować sobie popijawy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2013, 05:52
mauysia, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny