plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
witam i ja z rana ;)wszytkie dziewczyny co sa już i ktore przybeda
i wysyłam słonko i ciepełko ode mniea uwaga u mnie na termometrze 9 stopni
ja zajrze potem bo ide malego do przedszkola zaprowadzicMuska, mauysia, Rucia, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Poranek rozpoczął się pięknym słońcem, a z tego co widzę szykuje się niezła ulewa
O, super, że u Ciebie słoneczny poranek, bo u mnie leje. Ale jest 8 stopni, więc tym razem deszcz mi nie przeszkadza - grunt, że w końcu w tyłek mi nie było zimno jak jechałam do pracy -
Jak o pogodzie - to i ja!
U mnie piękne słońce za oknem. Czuć całkiem przyjemny wiaterek - ogólnie całkiem miło
I chyba coś w tym jest, że jest ciepło, bo domowy pies nie chce mi do domu wrócić i biega jak szalona po podwórku.
Za to pies podwórkowy jedną noga już stał za progiem. Coś im się na wiosnę poprzestawiało - czy się umówiły na zamianę
, hmmm?
Rucia, Muska, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Rucia wrote:Poranek rozpoczął się pięknym słońcem, a z tego co widzę szykuje się niezła ulewa
O, super, że u Ciebie słoneczny poranek, bo u mnie leje. Ale jest 8 stopni, więc tym razem deszcz mi nie przeszkadza - grunt, że w końcu w tyłek mi nie było zimno jak jechałam do pracy
Z niecierpliwością czekam na przyszły tydzień, bo tvn-owcy zapowiadają piękną słoneczną pogodęWyciągam leżak, owijam się w koc i leżę !
Kfjatus, mauysia, Blondi22, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Rucia wrote:Poranek rozpoczął się pięknym słońcem, a z tego co widzę szykuje się niezła ulewa
O, super, że u Ciebie słoneczny poranek, bo u mnie leje. Ale jest 8 stopni, więc tym razem deszcz mi nie przeszkadza - grunt, że w końcu w tyłek mi nie było zimno jak jechałam do pracy
U mnie tez leje i to porządnie i nie zanosi się żeby przestało. Susze sobie właśnie wszystko na krzesłach kolegów, którzy tez zaczynają za pół godzinki. Akurat mi rzeczy wyschną i schowam je do szafki
Jest buro i ponuro. Jedno ten dzień ratuje - to że jest piątek! Także plan jest taki - przeżyć 8 godzin, a potem laba do poniedziałkuNa szczęście Wy tu jesteście więc szybciej zleci
mauysia, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Jak o pogodzie - to i ja!
U mnie piękne słońce za oknem. Czuć całkiem przyjemny wiaterek - ogólnie całkiem miło
I chyba coś w tym jest, że jest ciepło, bo domowy pies nie chce mi do domu wrócić i biega jak szalona po podwórku.
Za to pies podwórkowy jedną noga już stał za progiem. Coś im się na wiosnę poprzestawiało - czy się umówiły na zamianę
, hmmm?
Kfjaus, nie wiem co się porobiło tym zwierzątkom. Mój kot wczoraj miał mega frajdę z padającego deszczu. -
Kfjatus wrote:Muska susz się, susz, a jak zapytają skąd te mokre plamy na krzesłach, idź w zaparte i udawaj, że nie wiesz o co im chodzi
Az tak źle nie jest. Na oparciach ich krzeseł porozwieszałam kurtkę, torbę, szal, a parasol pomiędzy
Juz nawet jako tako przeschło także chowam i do niczego się nie przyznaję jakby coKfjatus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Kaja wrote:AGA 30 wrote:teraz to komunie jak wesela robią!!!!
moi tacy znajomi dalecy to komunie na 120 osób mieli !!Głupota jakaś jak dla mnie takie bale robić!!
Ja jak dorabialam na studia byłam na komuni która odbywała się na ogrodzie osób 100 mały dostał cztero kolowca i łeb se rozbił i szpital a przyjęcie zrobiło się na weselna libacje do 5 rano.....
Kaja nie rozumiem, czemu ludzie z takiego ważnego święta dla dziecka, robią libacje alkoholowe. U Nas będzie kieliszek wina do obiadu wedle życzenia, nic więcej. Dziś szefowa dała Nam do zrozumienia, że jedna komunia ( będzie ich kilka na raz ) również będzie zakrapiana %%%, ponieważ dobrali menu odpowiednio pod alkohol.
ja pamietam swoja komunie to Byl %%% ale impreza byla do 19 i to wszystko -
Ja też pamiętam moją komunię, w domu oczywiście, a jedzonko przygotowywała mama. Na szczęście było może max 20 gości, więc się nie zarobiła z przygotowaniami na śmierć
No i ten mój prezent... ukochany rower Jubilat 2Rucia, Dodi, aisa lubią tę wiadomość