X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam i ja z rana ;)wszytkie dziewczyny co sa już i ktore przybeda ;)
    i wysyłam słonko i ciepełko ode mnie ;) a uwaga u mnie na termometrze 9 stopni ;)

ja zajrze potem bo ide malego do przedszkola zaprowadzic ;)

Muska, mauysia, Rucia, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 05:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poranek rozpoczął się pięknym słońcem, a z tego co widzę szykuje się niezła ulewa :(

• Muska Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 05:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No hello :D
    To i ja w końcu wlazłam :D
    Witam was dziołszki z rana i zaczynam robotę od kawki standardowo i od poczytania ovu ;)
    Dobrze że szef przychodzi nieco później ;)

Rucia, mauysia, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Poranek rozpoczął się pięknym słońcem, a z tego co widzę szykuje się niezła ulewa :(

O, super, że u Ciebie słoneczny poranek, bo u mnie leje. Ale jest 8 stopni, więc tym razem deszcz mi nie przeszkadza - grunt, że w końcu w tyłek mi nie było zimno jak jechałam do pracy :D

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak o pogodzie - to i ja! :) U mnie piękne słońce za oknem. Czuć całkiem przyjemny wiaterek - ogólnie całkiem miło :)
    I chyba coś w tym jest, że jest ciepło, bo domowy pies nie chce mi do domu wrócić i biega jak szalona po podwórku.
    Za to pies podwórkowy jedną noga już stał za progiem :D. Coś im się na wiosnę poprzestawiało - czy się umówiły na zamianę :), hmmm?

Rucia, Muska, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Rucia wrote:

O, super, że u Ciebie słoneczny poranek, bo u mnie leje. Ale jest 8 stopni, więc tym razem deszcz mi nie przeszkadza - grunt, że w końcu w tyłek mi nie było zimno jak jechałam do pracy :D

Z niecierpliwością czekam na przyszły tydzień, bo tvn-owcy zapowiadają piękną słoneczną pogodę :) Wyciągam leżak, owijam się w koc i leżę !

Kfjatus, mauysia, Blondi22, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Rucia wrote:

U mnie tez leje i to porządnie i nie zanosi się żeby przestało. Susze sobie właśnie wszystko na krzesłach kolegów, którzy tez zaczynają za pół godzinki. Akurat mi rzeczy wyschną i schowam je do szafki :)
    Jest buro i ponuro. Jedno ten dzień ratuje - to że jest piątek! Także plan jest taki - przeżyć 8 godzin, a potem laba do poniedziałku :D Na szczęście Wy tu jesteście więc szybciej zleci :D

mauysia, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Jak o pogodzie - to i ja! :) U mnie piękne słońce za oknem. Czuć całkiem przyjemny wiaterek - ogólnie całkiem miło :)
    I chyba coś w tym jest, że jest ciepło, bo domowy pies nie chce mi do domu wrócić i biega jak szalona po podwórku.
    Za to pies podwórkowy jedną noga już stał za progiem :D. Coś im się na wiosnę poprzestawiało - czy się umówiły na zamianę :), hmmm?

Kfjaus, nie wiem co się porobiło tym zwierzątkom. Mój kot wczoraj miał mega frajdę z padającego deszczu.

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Więc dla równowagi oba zostały na dworzu :)

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska susz się, susz, a jak zapytają skąd te mokre plamy na krzesłach, idź w zaparte i udawaj, że nie wiesz o co im chodzi :D

Muska lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Muska Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Muska susz się, susz, a jak zapytają skąd te mokre plamy na krzesłach, idź w zaparte i udawaj, że nie wiesz o co im chodzi :D

Az tak źle nie jest. Na oparciach ich krzeseł porozwieszałam kurtkę, torbę, szal, a parasol pomiędzy :D
    Juz nawet jako tako przeschło także chowam i do niczego się nie przyznaję jakby co ;)

Kfjatus lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem z kawką już :)

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O właśnie moja kawa ! Idę po nią.

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Kaja wrote:
    AGA 30 wrote:
    teraz to komunie jak wesela robią!!!!
    moi tacy znajomi dalecy to komunie na 120 osób mieli !!Głupota jakaś jak dla mnie takie bale robić!!

Ja jak dorabialam na studia byłam na komuni która odbywała się na ogrodzie osób 100 mały dostał cztero kolowca i łeb se rozbił i szpital a przyjęcie zrobiło się na weselna libacje do 5 rano.....

Kaja nie rozumiem, czemu ludzie z takiego ważnego święta dla dziecka, robią libacje alkoholowe. U Nas będzie kieliszek wina do obiadu wedle życzenia, nic więcej. Dziś szefowa dała Nam do zrozumienia, że jedna komunia ( będzie ich kilka na raz ) również będzie zakrapiana %%%, ponieważ dobrali menu odpowiednio pod alkohol.

ja pamietam swoja komunie to Byl %%% ale impreza byla do 19 i to wszystko

a.png
    a.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w Anglii - zgadnijcie. Tak, pada.

Dzień dobry.

Muska, mauysia, Dodi, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też pamiętam moją komunię, w domu oczywiście, a jedzonko przygotowywała mama. Na szczęście było może max 20 gości, więc się nie zarobiła z przygotowaniami na śmierć ;)
    No i ten mój prezent... ukochany rower Jubilat 2 :D

Rucia, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dostałam rower od chrzestnego, byłam bardzo szczęśliwa! :P

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze były takie zestawiki zegarek-kalkulator-długopis. TO BYŁ BAJER!!!

Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ilona Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;D To i ja z kawa sie dołączam. W DE tez pochmurnie i deszczowo, ale ciepło bo 10 stopni. W niedziele ma byc 20 :D ;D

mauysia, Blondi22, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Ilona Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Jeszcze były takie zestawiki zegarek-kalkulator-długopis. TO BYŁ BAJER!!!

Tez to dostałam :D

Moje skarby Wiki i Marcel :)
‹‹ 2385 2386 2387 2388 2389 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ