plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Dodi, ze ścierą tu przyjdziesz i wytrzesz mi lapka, bo ślinotoku dostałam.
Ola to, że wymowę soczystą masz, to już wiedziałam, ale żeby się od razu w takim stopniu ślinić????????
jak już Ci tak bardzo zależy to mogę wpaść, w końcu wolne mam dzisiaj -
Dodi dzięki za wpis na urodzinkową listę
Mój chrześniak miał komunię w czerwcu. Muszę przyznać, ze dałam mu pieniądze, ponieważ ma wszystko, a jak czegoś nie ma to znaczy tylko, że tego nie chce,a nie, że rodzice nie kupią. No i co poradzić, jak wartość zabawek dziecka wynosi nie dość, że dużo pieniędzy to i brak jego zainteresowania sporą ich częścią.
Zwyczajni dostosowałam się do zasad u nich panujących,ale u mnie byłoby z pewnością inaczej i Ruci pomysł bardzo mi się podoba, co do tych pamiątek i drobiazgów.Dodi, mauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Baby, zdążyłam uaktualnić tabelkę
A w międzyczasie miałam coś do zrobienia...a teraz jestem
Na początek Sylwia, wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzin ...przede wszystkim Fasolki no i może czegoś jeszcze
http://gify.magazynek.org/pictures/Święta/Urodziny, imieniny/Torty/070.gif
Co do prezentów komunijnych, to dwa lata temu roku miałam Komunię swojego Chrześnika i dałam Mu kasę...moja siostra na pewno nie wyda tej kasy na coś niepotrzebnego...w tym roku mam Komunię córki siostry , już nie Chrześnicy i też chyba dam kasę, Jej rodzice będą wiedzieć najlepiej co jest Jej potrzebne...ja sama na Komunię dostałam głównie kasę, a oprócz tego biblię od Chrzestnej, oraz cytuję Olę "zestaw kalkudługarek" bordowy
PS. Zaraz po Komunii w poniedziałek chyba wypadło mi szkiełko, kalkulator też nie wytrzymał za długo...najdłużej służył długopis
Dodi, mauysia, Kfjatus, Muska lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Dodi wrote:Kfjatus wrote:Dodi nie wymiguj się
Czekam na prezent od Ciebie !
ja mam teraz kryzys finansowy, sorry na mnie nie licz
Dodi zrób coś sama, laurkę chociaż
hmmmm... no dobra............ tylko przypomnij mi jakieś 3 dni fcześniej he heKfjatus lubi tę wiadomość
-
no ja to na swoja komunie też dostałam ten zestaw kalkudługarek
no i to będzie teraz hit maszynę do szycia taka zabawkowa
z tego byłam najbardziej niezadowolona.
Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Dodi wrote:Kfjatus nie ma problemu aczkolwiek wolałabym wpisywać daty urodzin, które już minęły przynajmniej ściepy na prezent nie musiałybyśmy już robić
Ja Dodi miałam urodziny w zeszłym roku 18 sierpnia, heheTakże prezenty juz dostałam
A jestem rocznik '83Dodi lubi tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Czy możecie znaleźć na necie ten "zestaw kalkudługarek" i mi pokazać
Bo zupełnie nie mam pojęcia o czym mówicie, a to musiał być rzeczywiście hit
http://wspomnienieprl.blogspot.com/2012/01/zegarki-w-prl-u.html
Fotka nr 4, ja miałam bordowymauysia lubi tę wiadomość
-
mala29_ wrote:no ja to na swoja komunie też dostałam ten zestaw kalkudługarek
no i to będzie teraz hit maszynę do szycia taka zabawkowa
z tego byłam najbardziej niezadowolona.
a ja na swoja komunie dostalam kalkulator i zlote kolczyki i pierscionek i pare groszy- w tamtym roku bylismy na komuni brata syna mojego G i masakra jakie prezenty dostal: laptopa, rower ale taki ful wypas, telefon komorkowy, samolot na sterowanie i 800 zl no masakra jakas - ale ludzie tak dzieci nauczyli ...... i teraz nie wazne dla nichjest przyjecie sakramentu tylko kazdy sie pyta kiedy moze prezenty otworzycgocha04 lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Kfjatus wrote:Czy możecie znaleźć na necie ten "zestaw kalkudługarek" i mi pokazać
Bo zupełnie nie mam pojęcia o czym mówicie, a to musiał być rzeczywiście hit
http://wspomnienieprl.blogspot.com/2012/01/zegarki-w-prl-u.html
Fotka nr 4, ja miałam bordowy
No właśnie to samo znalazłamShagga!
Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny