plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny
Sylwia - Wszystkiego dobrego i spelnienia marzenia!
Rucia - szacun za wychowywanie Kingi w ten sposob
Efcia - dochodz do siebie, fajnie ze wszystko ok!
Wracajac do tematu I komunii to dostalam LYZWOROLKI ktore byly najcudowniejszym prezentem ever i 300zl ktore zainkasowala mama za przygotowanie komuni. i tak sie tymi lyzworolkami podjaralam, ze jak je ogladalam to zrzucliam na maly palec i go zlamalam. oczywiscie noga w gips, z bialego tygodnia nici, NO I NIE MOGLAM JEZDZIC NA ROLKACH. jaki to byl dramat.....
Rucia, Dodi, Ola_czeka, mauysia, Ilona, Muska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Czesc dziewczyny
Wracajac do tematu I komunii to dostalam LYZWOROLKI ktore byly najcudowniejszym prezentem ever i 300zl ktore zainkasowala mama za przygotowanie komuni. i tak sie tymi lyzworolkami podjaralam, ze jak je ogladalam to zrzucliam na maly palec i go zlamalam. oczywiscie noga w gips, z bialego tygodnia nici, NO I NIE MOGLAM JEZDZIC NA ROLKACH. jaki to byl dramat.....
hahaha posikałam się ze śmiechuDodi lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:zbikowa wrote:Czesc dziewczyny
hahaha posikałam się ze śmiechu
nawet sobie nie wyobrazasz jaka to byla tragedia zyciowa dla 9 latki! przeryczalam z tydzien ;p -
nick nieaktualnyOż kurczesz...mi też mama kasę zainkasowała i tv kupili, "curtis"- swoją drogą dostałam go ja kupili sobie nowy;-) Rodziców się nie wybiera...książki, głównie encyklopedie, atlasy i oczywiście od krezusów, co to się musieli pokazać , rower, 1.000.000 i mnóstwo drogich książek i gadżetów...
Rowerem jeździł później mój tato a na koniec mu go ukradli...jubilat 2;-) he he ale czasy ...i powiem Wam, że i tak mnie za bardzo te prezenty nie interesowały...nakupowali mi mnóstwo pierścionków, które i tak później okazały się za małe...życie...pamiątki grające były najlepszym prezentem, teraz mi działają na nerwy...w sumie uzbierałam milion czterysta hehe i powiem, że teraz taką kwotą bym nie pogardziła hehe
Musze uciekać dziewczyny.Miło, że myślicie o mnie, Olka zboczuchu heheWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2013, 09:14
zbikowa, Dodi, Rucia, Ilona lubią tę wiadomość
-
Boszsz Zbikowa, to moja mama zrobiła precedens zabierając kasę z mojej komunii, potem ten szwindel zrobił się popularny i pewnie pocztą pantoflową dotarł do twojej.
Łącznie dostałam na komunię 7 tysięcy (bez jarania - to było przed denominacją) z czego za 3 tysie mama kupiła mi złoty pierścionek, którego nigdy nie założyłam a resztę potrąciła a konto imprezy;) I też miałam zestaw kalkudługarek, a mój brat po wszystkim zabrał mnie do kiosku ruchu i powiedział: "patrz jak się twoja chrzestna wykosztowała!".
Tak, to nowe komercyjne podejście do komunii mnie zdumiewazbikowa, mauysia, Dodi, Rucia, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Sylwia wszystko co najlepsze życzę:
Dużo szczęścia i zdrówka, uśmiechu każdego dnia, duuużo miłości oraz spełnienia najskrytszych marzeń
Jestem po chwilowej przerwie - wiecie ile rzeczy można wykonać szybciej nie podchodząc do komputera?
Posprzątałam, wykąpałam się, zebrałam pranie, podlałam kwiatki... - no masa roboty zrobiona
Ja tez chcę na urodzinową listę! Jeśli można oczywiście? (22.05.1987- jeśli macie ochotę mnie dodać)Dodi lubi tę wiadomość
-
Kiti....................................- 6 stycznia 1988
Beata..............................- 17 lutego 1984
Dodi................................- 13 marca 1984
Aisa ...............................- 22 marca 1985
sylwia1985.........................- 12 kwietnia 1985
muzarcia.........................- 30 kwietnia 1982
Paulina1986…………........- 1 maja 1986
Effcia28...........................- 20 maja 1984
Kfjatus........................... - 22 maj 1987
Natusia............................- 25 maja 1985
Woseba...........................- 27 maja 1988
mauysia.............................- 1 czerwca 1981
AGA30...............................- 7 czerwca 1982
Muska...............................-16 czerwca 1982
anna_w.............................- 20 czerwca 1982
Fedra..................................- 9 lipca 1984
Dora..................................- 11 lipca 1982
Rucia................................- 12 lipca 1986
kopciuszek126..................- 24 lipca 1983
gocha-04……………….......- 5 sierpnia 1985
mala26_..............................- 9 sierpnia 1983
Blondi22.............................- 9 września 1990
zosia-ktosia......................- 20 września 1983
Malvinka..........................- 12 października 1987
Libra................................- 22 października 1982
Gadgeta..........................- 24 października 1980
Shagga_80.........................-3 listopada 1980
Amicizia..............................- 7 listopada 1986
Kaja..................................- 24 listopada 1980Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2013, 09:24
-
nick nieaktualnyJa też już zgłupiałam...może 700 tysięcy? Nie milion, może 14000 o to chyba było 14 tysięcy...zresztą jedno jest pewne każdy jakoś normalnie ale znajdzie sie zawsze taki co to wiecie chce pokazać...ja za dwa lata komunię chrześniaczki mam i dostanie śliczny rower może w stylu retro... i to wszystko...żadnej kasy, bo mamusia zabierze...może złoty łańcuszek z krzyżykiem na lata jako pamiątkę od nas...
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam dziewczynki
co słychać? Ja dopiero co wstałam i trzeba jakieś śniadanko ogarnąć
wy pewnie już po kawie
Dodi ciesze się że plamy ci zeszły ten Ariel jest naprawdę dobry na plamy a zawsze lekko namaczam plamę osypuje arielem na nią i wrzucam do pralki i już po plamie lepszy jest niż vanisz.
Sylwiunia wszystkiego najlepszego , dużo zdrówka, szczęścia, oby twoje marzenia te duże i te małe spełniły się.mauysia, Dodi, Ilona, Muska, aisa, Rucia lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
mój pierwszy chrześniak komunię miał juz jakiś czas temu, ale wtedy kupiłam mu aparat (nie mylić lustrzanka ;P) a ponadto ja wychodzę z założenia, że daje tyle na ile mnie stać a najbardziej wkur.... mnie osoby, które się muszą pokazać choćby na ten cel kredyt mieli wziąć... nie cierpię czegoś takiego!!!
mala29 póki co mam nadzieję, że pomógł, ale od teraz będę się starała nie dopuszczać ponownie do powstania takich plamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2013, 09:31
mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dodi - smakowite te muffinki
A ja za pół godziny idę jeść prawdziwe, a nie wirtualne słodkie, bo koledze w pracy urodziła się córeczka i robi bibę
Tzn. bibę robi kolega, nie córeczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2013, 09:34
Dodi, zbikowa, Kfjatus, Muska lubią tę wiadomość