plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Shagga ale fajny facet z Twojego syna i jaki pracowity - pewnie po rodzicach to wszystko ma
On uwielbia pomagać w kuchni, przy sprzątaniu, praniu, prasowaniu itdMam nadzieję,że zostanie Mu to na zawsze....i przyszła Synowa będzie mi wdzięczna...a mam już kandydatkę
aisa, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBabeczki, mam pytanie z innej beczki - do tych co już wysłały Pita i miały zwrot...piszecie za każdym razem w Picie, że zwrot chcecie na konto, czy sam fakt,że konto jest zadeklarowane poprzez formularz NIP 3 wystarczy?
A właśnie wyczytałam, że zmienił się ten formularz teraz to ZAP 3Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2013, 10:58
-
nick nieaktualnyI uciekam dziewczyny. Miłego weekendu Wam życzę.
Szykuje mi się romantik wieczór z M.cóka wybywa do cioci robić dla niego tort niespodziankę ( tydzień temu miał biedak urodziny, i każdy zapomniał ), więc przyjaciele muszą się zrehabilitować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2013, 10:52
zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Babeczki, mam pytanie z innej beczki - do tych co już wysłały Pita i miały zwrot...piszecie za każdym razem w Picie, że zwrot chcecie na konto, czy sam fakt,że konto jest zadeklarowane poprzez formularz NIP 3 wystarczy?
A właśnie wyczytałam, że zmienił się ten formularz teraz to ZAP 3
nie wiem czy wystarczy. Na pewno jak będziesz chciała zmienić czy zaktualizować dane to MUSISZ złożyć im ZAP-3. Już ćwiczyła to moja znajoma. Mój pit wypełnia M także ja tylko podpisik i do urzędu i nawet się tam nie wczytuje, bo ja nie czaje o co cho.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Myślę, że wystarczy ten kiedyś NIP 3, teraz ZAP 3 (o ile dobrze pamiętam nową nazwę). Ale rączki sobie odciąć nie dam
Poszperałam i znalazłam gdzieś, że jak podany jest nr rachunku (ja jeszcze wypełniałam tego NIP 3) to z automatu zwrot idzie na konto...OBY, bo zapomniałam dodać tę maluśką adnotację ,żeby kaskę na konto przelali...a czekamy jak na zbawienie, bo chcemy zmienić łóżko
No nic...zmykam...dostałam robótkę od Szefa...będę w pobliżu tak czy inaczej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny