plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Kfjatus wrote:mauysia wrote:Aha, nie wiem czy pamiętacie naszą koleżankę rudzielec, która onegdaj się u nas udzielała (jakoś w pierwszej pięćsetce stron
) - też w weekend odnotowała plusik, po 1,5 roku starań.
Więc same dobre wieści
Nie znam Rudzielca! Ale się cieszę ! Wiosna to wiosna, bociany może w końcu wzięły się za roznoszenie Bobasków!Do roboty Bociany, czekamy dalej!!! Kto nastepny z "+"?
Może Kaja, może Libra
prędzej Kaja... bo ja na pewno nie tym razem:) -
AGA 30 wrote:Dzień doberek miłe Panie w ten piękny sloneczny dzień!!!!
Jak tam weekendzik minął u was ??
Pięknie i owocnie nam się tydzień zaczyna widzę oby tak dalej!!
hej Aga,
Weekend minął kapitalnie... Tak mnie rwało na spacery, że aż strach
Zaliczyliśmy z młodym basen, parę placów zabaw, boisk i innych przybytków pozbywania się nadmiaru energii
Trochę szkoda, że jeszcze drzewa nie są zielone, ale czekam cierpliwie...AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Aha, nie wiem czy pamiętacie naszą koleżankę rudzielec, która onegdaj się u nas udzielała (jakoś w pierwszej pięćsetce stron
) - też w weekend odnotowała plusik, po 1,5 roku starań.
Więc same dobre wieści
Nie znam Rudzielca! Ale się cieszę ! Wiosna to wiosna, bociany może w końcu wzięły się za roznoszenie Bobasków!Do roboty Bociany, czekamy dalej!!! Kto nastepny z "+"?
Może Kaja, może Libra
prędzej Kaja... bo ja na pewno nie tym razem:)
Rozumiem, że moje wierszyki nie pomogły?
A tyle serducha w nie włożyłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2013, 07:41
-
aaaaaaaaaaaaaaaaa nie bylo mnie raptem kilka godzin a tu takie rewelacje!
karoam gratuluje! bardzo bardzo sie ciesze
mauysiu no cos ty rudzielec w ciazy jest? a wlasnie 2 dni temu o niej myslalam co u niej... pamietam jak jeszcze na poczatku istnienia forum dopingowalysmy sobie nawzajem bo mialysmy w tym samym czasie dostac @, a potem ona zniknela...karoam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
BellaRosa wrote:Też pamiętam Rudzielca. ona w ogóle jeszcze wchodzi na Ovu? Czy Mayusiu masz z nią po prostu realny kontakt?
Fakt, że parę miesięcy temu wycofała się z życia forumowego, ale mam ją w przyjaciółkach, więc miałam wgląd w wykresy, czasem coś skrobnęłam i pochuchałam pod jej wykresemNo i w weekend natknęłam się na taką niespodziankę u niej
BellaRosa, Dodi lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:BellaRosa wrote:Też pamiętam Rudzielca. ona w ogóle jeszcze wchodzi na Ovu? Czy Mayusiu masz z nią po prostu realny kontakt?
Fakt, że parę miesięcy temu wycofała się z życia forumowego, ale mam ją w przyjaciółkach, więc miałam wgląd w wykresy, czasem coś skrobnęłam i pochuchałam pod jej wykresemNo i w weekend natknęłam się na taką niespodziankę u niej
Myślę, że to Twoje chuchania tak jej pomogły!Ot taki cudowny lek na
.
mauysia lubi tę wiadomość