plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykaroam wrote:Kaju, Muska, Kfjatus, Rucia- dziękuje
Jeszcze to do mnie nie dociera...wczoraj mój A. skoczył do apteki po test ale mieli jedynie jakieś "made in china" więc nie wiem czy tak do końca wierzyć...na betę mogę iść o dowolnej porze dnia czy tylko z rańca?
Dowolna pora dniakaroam lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:mauysia wrote:Rucia wrote:zbikowa wrote:Karoam, ale czy Ty nie powinnas dodac tej temperatury? jesli zmierzylas o 5.30 a zawsze to robisz o 7, to dodaj 0,15 i wyjdzie 36,85... chyba ze to ja cos pochrzanilam....
Teoria głosi, że tak powinno być.
Zależy która teoria
Teraz to już i tak nie ważne
No, teraz dopiero doczytałamkaroam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaja – na razie nie wygląda u Ciebie z pomiarów Kempki, żeby do Ciebie miała zawitać @... chyba, że wysoka temperatura jest wynikiem przyjmowania luteiny… po prostu musisz poczekać, a jak minie termin @ - zrobić test
Kaoram!!!!! GRATULUJĘ!!!!!! Super wieści!!!!
to która startuje do pary z Kaoram? hę?
a tak w ogóle - Dzień Dobry:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2013, 06:53
mauysia, karoam, Kaja, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Ale był fajny słoneczny weekend - tego mi było trzeba do naładowania bateryjek!!!
Kto miał słoneczny to miałJa chodziłam w dwóch swetrach, jesiennym płaszczu, i nadal było mi zimno
Chyba tylko centrum było takie pokrzywdzone przez pogodę
-
mauysia wrote:Ale był fajny słoneczny weekend - tego mi było trzeba do naładowania bateryjek!!!
Weekend super ekstra, hicior gicior!
My z m i znajomymi w górach byliśmy. Tak się nałaziłam, że mi teraz nogi z d*** wyłażą. Wszystko mnie bolki. Spędziliśmy 6 h na szlakach. Tak nas ci znajomi przeciągnęli, że ledwo się wlekliśmy za nimi...
Zero kondycji to się nazywa...
Ale pięknie było. Ptaszki ćwierkały jak szalone, słońce nam ryje nieco opaliło, brodziliśmy w śniegu po kostki (tak, im bliżej szczytu tym więcej śniegu było). SUper!!!
Teraz to słoneczko ma tak zostać i świecić.mauysia, Rucia, Libra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:mauysia wrote:Ale był fajny słoneczny weekend - tego mi było trzeba do naładowania bateryjek!!!
Kto miał słoneczny to miałJa chodziłam w dwóch swetrach, jesiennym płaszczu, i nadal było mi zimno
Rucia, w takim razie na pewno ten tydzień Ci to zrekompensuje - ma być wiosnolecie pełną gębą! -
nick nieaktualny
-
karoam wrote:Ruciu- no niby tak, ale wiesz jak to z chińszczyzną bywa- dlatego póki nie zrobię bety postaram się nie "podniecać" za bardzo
Libruś- dzięki
Nieee no, taki grubas nie może kłamać (tzn. druga kreska)
A jestem pewna, że te "lepsze" testy też są made in China, jak wszystko dziś.karoam, Kfjatus, Rucia, Muska, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Rucia wrote:mauysia wrote:Ale był fajny słoneczny weekend - tego mi było trzeba do naładowania bateryjek!!!
Rucia, w takim razie na pewno ten tydzień Ci to zrekompensuje - ma być wiosnolecie pełną gębą!
Teraz słoneczko się przebija przez chmurki, więc chyba dzień zapowiada się super. Dzisiaj idąc do szkoły słuchałyśmy jak pięknie ptaszki śpiewająAż chce się żyć
mauysia lubi tę wiadomość