plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dobranoc dziewczyny;)
Nie rozpisze się bo po 1 mam mega zje... Humor... Bez kija nie podchodź a po 2 jutro znów 12h w pracy, wiec kładę się szybko;)
Librus, milo ze jesteś:*
Karoam Trzymam jutro kciuki!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2013, 21:35
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja czyszczę palto zimowe, odłożę w pokrowiec i niech sobie czeka do kolejnej zimy:) mój m jak przychodzi o tej porze z pracy, to wpierw się myje, później je... ale on jest nocnym markiem, więc zasypia dopiero jak obejrzy jeszcze jakiś film...
hehehe wczoraj oglądał "na dobranoc" o złym duchu w szkatułce, który opętał małą dziewczynkę... ja też poniekąd oglądałam trochę... a później w nocy śniło mi się, że mnie duch opętał i straszyłam moja teściową... m mnie obudził, jak przez sen zaczęłam warczeć i syczeći nie wiem czy przestraszyłam tą moja teściową czy nie
dobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2013, 21:42
Dodi, zbikowa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Plemniczko mam taka nadzieje i ze u Ciebie i Shaggi się polepszy;) dobranoc kochana:)
Libra o tej porze palto czyscisz twardzielu? Ładnie Cię opetalo he he musisz uważać na co patrzysz:PWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2013, 21:44
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki i mam ten sam problem co wczoraj któraś z Was...dodać, czy nie dodawać...karoam chyba coś pisała...więc wstałam o 6-tej równo, zaraz za termometr...a powinnam mierzyć o 7-mej, tylko, że na złość budzę się o 6:30 przeważnie bez budzika...było 36,75 i nie wiem czy coś dodawać, czy zostawić...pewnie i tak cykl będzie bezowulacyjny ale o zasady chodzi...wówczas powinnam stosować od początku cyklu chyba takie przesunięcia, prawda?
Nic nie dodaję -postanowione
Miłego dnia dziewczynki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2013, 04:44
Rucia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:Ruciu a no bo tak sie zastanawialam jak to jest w praktyce z tą szyjką w ciazy, bo w teorii wlasnie powinna byc taka jak masz
wiec zgadza sie
Ja tez ogladam Must be the music
Zanim zrobiłam test ciążowy, to taka już właśnie była, ale jakoś nie przeszło mi przez myśl, że to ciaża. A nigdy nie była przecież taka długa. -
nick nieaktualnyKaja wrote:Witam Plemniczka tak właściwie to ja mam pytanie dawkę ostatnią aplikowalam i widzę plamienie ?!?! po tej Luteinie ehhh czy to już @i może inne kobitki mi powiecie ??? hellp
Kaja u mnie 9dpo nastąpiło zagnieżdżenie, więc może u Ciebie też? -
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Cześć dziewczynki i mam ten sam problem co wczoraj któraś z Was...dodać, czy nie dodawać...karoam chyba coś pisała...więc wstałam o 6-tej równo, zaraz za termometr...a powinnam mierzyć o 7-mej, tylko, że na złość budzę się o 6:30 przeważnie bez budzika...było 36,75 i nie wiem czy coś dodawać, czy zostawić...pewnie i tak cykl będzie bezowulacyjny ale o zasady chodzi...wówczas powinnam stosować od początku cyklu chyba takie przesunięcia, prawda?
Nic nie dodaję -postanowione
Miłego dnia dziewczynki
Muzi o u mnie kiedyś sprawdziło się to dodawanie. Równa godzina, i pomiar był wyższy o 0,1 stopnia. -
nick nieaktualnyDzień dobry w ten zimny poniedziałek.
Wczoraj odebraliśmy suknię komunijną, kupiliśmy bolerko z futerka, bieliznę, rajstopki, wianuszek, zostały nam tylko butyMoja dzicina wygląda przecudnie !
O mało co się nie popłakałam. Dopiero ją urodziłam, a już idzie do komuni św. Czas płynie nieubłagalnie szybko.
Miłego dnia dziewczynkimuzarcia, Libra, Muska, Kfjatus, zbikowa, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Kaja wrote:Witam Plemniczka tak właściwie to ja mam pytanie dawkę ostatnią aplikowalam i widzę plamienie ?!?! po tej Luteinie ehhh czy to już @i może inne kobitki mi powiecie ??? hellp
Kaja u mnie 9dpo nastąpiło zagnieżdżenie, więc może u Ciebie też?
cześć nie wiem ,ale raczej to @@@@ to podłe pokazuje mi ,że już nadchodzi !!!wiesz duże plamienie to nie było tylko na palcu ....dla mnie to cos nowego bo nigdy tak nie miałam -
nick nieaktualnyKaja wrote:Rucia wrote:Kaja wrote:Witam Plemniczka tak właściwie to ja mam pytanie dawkę ostatnią aplikowalam i widzę plamienie ?!?! po tej Luteinie ehhh czy to już @i może inne kobitki mi powiecie ??? hellp
Kaja u mnie 9dpo nastąpiło zagnieżdżenie, więc może u Ciebie też?
cześć nie wiem ,ale raczej to @@@@ to podłe pokazuje mi ,że już nadchodzi !!!wiesz duże plamienie to nie było tylko na palcu ....dla mnie to cos nowego bo nigdy tak nie miałam
Plemienie implantacyjne też nie jest obfite, więc może możecoś tam się szykuje u Ciebie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Dzień dobry w ten zimny poniedziałek.
Wczoraj odebraliśmy suknię komunijną, kupiliśmy bolerko z futerka, bieliznę, rajstopki, wianuszek, zostały nam tylko butyMoja dzicina wygląda przecudnie !
O mało co się nie popłakałam. Dopiero ją urodziłam, a już idzie do komuni św. Czas płynie nieubłagalnie szybko.
Miłego dnia dziewczynki
Ruciuś wczoraj już miałam napisać ale mi umknęło to później...nasze przygotowania też były łzawe, nie mogłam wyjść z podziwu, że to już...to była wzruszająca chwila i powiem Ci, że szczególna była radość, że jednak Dominik doczekał swojej I Komunii...musiałam łyknąć uspokajacza zanim szłam do kościoła...i po tym wydarzeniu wszystko jeszcze bardziej przyspieszyło...syn rośnie na potęgę!
Więc życzę całej rodzince Twojej wzruszających chwil w niedługim czasie...już sobie wyobrażam tego aniołeczka bez skrzydełek...Libra, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja kochanie nie martw się tym, przecież @ jest początkiem nowej drogi do macierzyństwa, wiem, że przygnębiającym początkiem ale jednak...wykres piękny ale takich pięknych Librunia ma mnóstwo...mam nadzieję, że w krótkim czasie się uda ale jeśli to plamienie będzie już na zewnątrz, to przy luteinie pierwszą kapkę na bieliźnie zaznaczasz jako początek nowego cyklu...bo nie wiem czy o tym wiedziałaś. Spadam słonka, bo nic nie ruszę a szkoda dnia, ma być 20 st.
-
muzarcia wrote:Kaja kochanie nie martw się tym, przecież @ jest początkiem nowej drogi do macierzyństwa, wiem, że przygnębiającym początkiem ale jednak...wykres piękny ale takich pięknych Librunia ma mnóstwo...mam nadzieję, że w krótkim czasie się uda ale jeśli to plamienie będzie już na zewnątrz, to przy luteinie pierwszą kapkę na bieliźnie zaznaczasz jako początek nowego cyklu...bo nie wiem czy o tym wiedziałaś. Spadam słonka, bo nic nie ruszę a szkoda dnia, ma być 20 st.
Libra tak ja mam dopiero 2 taki bo długaśne mam cykle wiec ten to taki na serio ładnyjesli moge tak napisać
,ale ładny czy nie ładny ja chce @@@@@@