X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ty spac nie mozesz? :)

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakoś mi sie jeszcze nie chce... m poszedł na noc do pracy, więc sama zostałam:( to buszuję tu i ówdzie:D
    a Ty?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2013, 21:28

Effcia28 lubi tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha, ja przeglądam oferty o prace, ale zaraz sie klade. Moj m natomiast niedawno przyszedl z pracy i ze zmeczenia od razu jak zjadl to usnął i az szkoda mi go budzic by poszedl sie umyc i przebrac. Odwlekam wiec ten moment :)

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc dziewczyny;)
    Nie rozpisze się bo po 1 mam mega zje... Humor... Bez kija nie podchodź a po 2 jutro znów 12h w pracy, wiec kładę się szybko;)
    Librus, milo ze jesteś:*
    Karoam Trzymam jutro kciuki!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2013, 21:35

Libra lubi tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi to mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej u Ciebie. Ja tez sie klade. Dobranoc Dodi, Libra :*

Dodi lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi to mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej u Ciebie. Ja tez sie klade. Dobranoc Dodi, Libra :*

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czyszczę palto zimowe, odłożę w pokrowiec i niech sobie czeka do kolejnej zimy:) mój m jak przychodzi o tej porze z pracy, to wpierw się myje, później je... ale on jest nocnym markiem, więc zasypia dopiero jak obejrzy jeszcze jakiś film...
    hehehe wczoraj oglądał "na dobranoc" o złym duchu w szkatułce, który opętał małą dziewczynkę... ja też poniekąd oglądałam trochę... a później w nocy śniło mi się, że mnie duch opętał i straszyłam moja teściową... m mnie obudził, jak przez sen zaczęłam warczeć i syczeć:D i nie wiem czy przestraszyłam tą moja teściową czy nie :D

dobranoc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2013, 21:42

Dodi, zbikowa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko mam taka nadzieje i ze u Ciebie i Shaggi się polepszy;) dobranoc kochana:)

Libra o tej porze palto czyscisz twardzielu? Ładnie Cię opetalo he he musisz uważać na co patrzysz:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2013, 21:44

Libra lubi tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 04:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki i mam ten sam problem co wczoraj któraś z Was...dodać, czy nie dodawać...karoam chyba coś pisała...więc wstałam o 6-tej równo, zaraz za termometr...a powinnam mierzyć o 7-mej, tylko, że na złość budzę się o 6:30 przeważnie bez budzika...było 36,75 i nie wiem czy coś dodawać, czy zostawić...pewnie i tak cykl będzie bezowulacyjny ale o zasady chodzi...wówczas powinnam stosować od początku cyklu chyba takie przesunięcia, prawda?

Nic nie dodaję -postanowione :-D
    Miłego dnia dziewczynki ;-D
    1325360b19xema6uy.gif212488x4sbxrv4uh.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2013, 04:44

Rucia, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 05:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Ruciu a no bo tak sie zastanawialam jak to jest w praktyce z tą szyjką w ciazy, bo w teorii wlasnie powinna byc taka jak masz :) wiec zgadza sie ;)

Ja tez ogladam Must be the music :)

Zanim zrobiłam test ciążowy, to taka już właśnie była, ale jakoś nie przeszło mi przez myśl, że to ciaża. A nigdy nie była przecież taka długa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 05:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Witam Plemniczka tak właściwie to ja mam pytanie dawkę ostatnią aplikowalam i widzę plamienie ?!?! po tej Luteinie ehhh czy to już @i może inne kobitki mi powiecie ??? hellp

Kaja u mnie 9dpo nastąpiło zagnieżdżenie, więc może u Ciebie też? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 05:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Cześć dziewczynki i mam ten sam problem co wczoraj któraś z Was...dodać, czy nie dodawać...karoam chyba coś pisała...więc wstałam o 6-tej równo, zaraz za termometr...a powinnam mierzyć o 7-mej, tylko, że na złość budzę się o 6:30 przeważnie bez budzika...było 36,75 i nie wiem czy coś dodawać, czy zostawić...pewnie i tak cykl będzie bezowulacyjny ale o zasady chodzi...wówczas powinnam stosować od początku cyklu chyba takie przesunięcia, prawda?

Nic nie dodaję -postanowione :-D
    Miłego dnia dziewczynki ;-D
    1325360b19xema6uy.gif212488x4sbxrv4uh.gif

Muzi o u mnie kiedyś sprawdziło się to dodawanie. Równa godzina, i pomiar był wyższy o 0,1 stopnia. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 05:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w ten zimny poniedziałek.

Wczoraj odebraliśmy suknię komunijną, kupiliśmy bolerko z futerka, bieliznę, rajstopki, wianuszek, zostały nam tylko buty :) Moja dzicina wygląda przecudnie ! :D O mało co się nie popłakałam. Dopiero ją urodziłam, a już idzie do komuni św. Czas płynie nieubłagalnie szybko.

Miłego dnia dziewczynki ;)

muzarcia, Libra, Muska, Kfjatus, zbikowa, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 05:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Kaja wrote:
    Witam Plemniczka tak właściwie to ja mam pytanie dawkę ostatnią aplikowalam i widzę plamienie ?!?! po tej Luteinie ehhh czy to już @i może inne kobitki mi powiecie ??? hellp

cześć nie wiem ,ale raczej to @@@@ to podłe pokazuje mi ,że już nadchodzi !!!wiesz duże plamienie to nie było tylko na palcu ....dla mnie to cos nowego bo nigdy tak nie miałam

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 05:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Rucia wrote:
    Kaja wrote:

cześć nie wiem ,ale raczej to @@@@ to podłe pokazuje mi ,że już nadchodzi !!!wiesz duże plamienie to nie było tylko na palcu ....dla mnie to cos nowego bo nigdy tak nie miałam

Plemienie implantacyjne też nie jest obfite, więc może może :) coś tam się szykuje u Ciebie? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 05:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odtransportuję dziecię do szkoły i wracam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 05:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Dzień dobry w ten zimny poniedziałek.

Wczoraj odebraliśmy suknię komunijną, kupiliśmy bolerko z futerka, bieliznę, rajstopki, wianuszek, zostały nam tylko buty :) Moja dzicina wygląda przecudnie ! :D O mało co się nie popłakałam. Dopiero ją urodziłam, a już idzie do komuni św. Czas płynie nieubłagalnie szybko.

Miłego dnia dziewczynki ;)

Ruciuś wczoraj już miałam napisać ale mi umknęło to później...nasze przygotowania też były łzawe, nie mogłam wyjść z podziwu, że to już...to była wzruszająca chwila i powiem Ci, że szczególna była radość, że jednak Dominik doczekał swojej I Komunii...musiałam łyknąć uspokajacza zanim szłam do kościoła...i po tym wydarzeniu wszystko jeszcze bardziej przyspieszyło...syn rośnie na potęgę!
    Więc życzę całej rodzince Twojej wzruszających chwil w niedługim czasie...już sobie wyobrażam tego aniołeczka bez skrzydełek...

Libra, Rucia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 05:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja kochanie nie martw się tym, przecież @ jest początkiem nowej drogi do macierzyństwa, wiem, że przygnębiającym początkiem ale jednak...wykres piękny ale takich pięknych Librunia ma mnóstwo...mam nadzieję, że w krótkim czasie się uda ale jeśli to plamienie będzie już na zewnątrz, to przy luteinie pierwszą kapkę na bieliźnie zaznaczasz jako początek nowego cyklu...bo nie wiem czy o tym wiedziałaś. Spadam słonka, bo nic nie ruszę a szkoda dnia, ma być 20 st.

• Kaja Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 05:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia uwierz mi nie martwię się ,ze przyjdzie jeszcze mi na ręke zrobi bo jak będę po za krajem dziś to nie bede miała czasu na latanie do gina tam więc jak się przyszwęda to mi tylko na ręke pójdzie :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 05:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Kaja kochanie nie martw się tym, przecież @ jest początkiem nowej drogi do macierzyństwa, wiem, że przygnębiającym początkiem ale jednak...wykres piękny ale takich pięknych Librunia ma mnóstwo...mam nadzieję, że w krótkim czasie się uda ale jeśli to plamienie będzie już na zewnątrz, to przy luteinie pierwszą kapkę na bieliźnie zaznaczasz jako początek nowego cyklu...bo nie wiem czy o tym wiedziałaś. Spadam słonka, bo nic nie ruszę a szkoda dnia, ma być 20 st.

Libra tak ja mam dopiero 2 taki bo długaśne mam cykle wiec ten to taki na serio ładny ;-) jesli moge tak napisać ;-) ,ale ładny czy nie ładny ja chce @@@@@@

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 2412 2413 2414 2415 2416 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ