X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej jak Wy zaczniecie rodzić po kolei to ja psychicznie nie wyrobię, tyle szczęścia co chwilę ;-)

modlitwa: Panie proszę Cię o wzrost temperatury ale nie spowodowanej działaniem pirogenów a owulacją...tak wiele i tak niewiele...

Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarciu nawet nie wiesz jak bardzo mi by sie chcialo porobic w ogródku, na swiezym powietrzu... normalnie jak bym miala blizej do Ciebie to bym Ci pomogla

muzarcia lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach jak to by wesoło było ;-) A później byśmy przy kawce albo herbatce patrzyły jak rośnie ;-) Jak byś mnie zobaczyła w dresach upaćkanych w błocie i ziemi, w rozklekotanych starych balerinach, to by Ci od razu depresja odeszła ;-)

plemniczka, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę , bo cisza tu dzisiaj przed gwarnym porankiem... dobrej spokojnej nocy gdybym już nie zajrzała...buziam ;-)

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ach muzi rozmarzylam sie! byloby superancko ;)

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby .....wpadam dosłownie na chwilę, poczytałam (na szczęście nie naskrobałyście za dużo) , zaraz wrzucę tabelkę z Gunią i spadam, nie jestem dziś w najlepszym nastroju :(

Karoam, ja też kiedyś tak miałam,że zmierzyłam wcześniej i też planowałam zmodyfikować tempkę zgodnie z wymienioną przez Was zasadą, ale ostatecznie tego nie zrobiłam...a tak w ogóle potem co dzień budziłam się wcześniej i potem to godzinę mierzenia musiałam zmodyfikować ;) Trzymam kciuki dalej za Twój wykres.

Plemniczko, widzę,że @ przylazła ale z tego co pamiętam byłaś pogodzona "z losem" i nawet myślę,że może ucieszyłaś się, że to już...trzymam kciuki za następny cykl, chuuuuuuuuuuuuuucham. A Ty podczas okresu możesz leczyć się na tę e.coli? Czy globulki dostałaś?

Mauysiu ale ładny masz już brzuszek :)

I teraz spadam, z dołem nie ma co siedzieć...lepiej przespać go :(

karoam lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteś Plemnisiu ;-)Jak tak piszę to mi się wszystko przypomina, masz Ty nick, który będzie mi się kochanie kojarzył z wpadką m. ;-)pozytywnie i wesoło...może kiedyś nadejdzie taki czas, że bardzo nam się zachce spotkać i przyjedziesz na kilka dni odpocząć ;-)Nie ma nic niemożliwego ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
    gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
    Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
    anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
    mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
    Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
    ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
    Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
    Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie (31.10.2013)
    Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
    Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
    Rucia....................17....26lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
    Dodi ......................5.....29lat...........FASOLINKA…….śląskie (07.12.2013)
    Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
    sylwia1985.............8.....27lat...........01.04..................podkarpackie
    Karoam..................3......27lat............11.04..................Egipt
    kiti.........................6......25lat…….….12.04……….….małopolskie
    Plemniczka……….1…...28lat…….…14.04…………..śląskie
    a-koczek………....8 .…32lata………. 14.04……………war-maz
    Kaja.......................3......32lat...........19.04……….…..pomorskie
    Mała29...............92......29lat............20.04...................Wielka Brytania
    gocha04...............5......27lat............21.04..................mazowieckie
    natusia.................5.......27lat............22.04..................kuj-pom
    Ilona……………..11…..30lat………..22.04……………Niemcy
    Kfjatus...................7......26lat............30.04..................mazowieckie
    Effcia....................3……29lat...........01.05………........wielkopolskie
    Blondi22................1.... .23lat...........04.05..................mazowieckie
    Muska....................4…..31lat...........06.05..................dolnośląskie
    Ola_czeka.............21…32lat...........07.05..................Wielka Brytania
    Gunia..................4........30 lat..........13.05..................
    Zbikowa…………..4……26lat...........17.05..................Wielka Brytania

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2013, 18:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggunia kiedy jedziecie do Łodzi? Jutro pcham z rana priorytet to pojutrze jest u Ciebie, zdążę? Jak nie to przywiozę;-)

Co to za doliny u Ciebie? Nic nie wiem, pisaj słonko, pisaj mi tu zaraz...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2013, 18:09

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i odeslały mnie na szary koniec! czuje sie jakbym cos przeskrobala i pani w podstawowce wysłała mnie do ostatniej pary za kare ;)

karoam, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe kiedy ja teraz dostanę @ ? Mogę znów nie dostać po Diane...ale wiecie co, ja tam już się chyba z tym pogodziłam ... chyba ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra brakuje mi tu Ciebie, bardzo bardzo i Ciebie Librunia też ale Ty jesteś od czasu do czasu...Fedruś proszę zajrzyj tu częściej...Baetaki już dłuuuugo nie widziałam ;-(Zbikowa ja tam tkwiłam kiedyś 86 dni i gdybym @ nie wywołała, to bym dalej tam była ;-D )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2013, 18:15

Libra, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Shaggunia kiedy jedziecie do Łodzi? Jutro pcham z rana priorytet to pojutrze jest u Ciebie, zdążę? Jak nie to przywiozę;-)

Co to za doliny u Ciebie? Nic nie wiem, pisaj słonko, pisaj mi tu zaraz...

We wtorek rano, więc już nie zdąży poczta dość, ale mam nowy plan :D Więc tak czy inaczej przydadzą się naklejki...

A doła mam związanego jak zwykle z moim M...ehhh, On dba by ciśnienie w ciąży mi nie spadało :(

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaaa Shaggi zapomnialam ze ja tez przeciez musze byc zaktualizowana w tabelce... prosze zmien mi termin @ na 14.05.
    No i masz racje jako ze wiedzialam ze to cykl bezowulacyjny to balam sie ze moze dlugo trwac, na szczescie juz sie zakonczyl. No i zalezalo mi by do jutra dostac @, by nowy cykl zaczal sie jeszcze w okresie wypowiedzenia, w ktorym jesli bym zaszla w ciaze musieliby mi cofnąc to zwolnienie..

Muzi no to moge sie tak tobie kojarzyc ;), no i faktycznie kto wie moze i gdzies kiedys bedzie okazja sie spotkac :)

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana to zawaliłam na całego!Może kurierem, co? To jest wyjście! Liczyłam, że pod koniec tygodnia jedziecie...jaki to plan, napiszesz?
    A co ze starym znowu, co? Pisz konkretnie co znowu zmalował ten drań ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie ,to znów nie tak daleko plemniczko ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2013, 18:18

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggi nie denerwuj sie starym. Ach faceci potrafią skutecznie popsuc humor :/

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    aaaaaaa Shaggi zapomnialam ze ja tez przeciez musze byc zaktualizowana w tabelce... prosze zmien mi termin @ na 14.05.
    No i masz racje jako ze wiedzialam ze to cykl bezowulacyjny to balam sie ze moze dlugo trwac, na szczescie juz sie zakonczyl. No i zalezalo mi by do jutra dostac @, by nowy cykl zaczal sie jeszcze w okresie wypowiedzenia, w ktorym jesli bym zaszla w ciaze musieliby mi cofnąc to zwolnienie..

Muzi no to moge sie tak tobie kojarzyc ;), no i faktycznie kto wie moze i gdzies kiedys bedzie okazja sie spotkac :)

Plemniczko, dlatego właśnie ucieszyłam się (o zgrozo!) jak zobaczyłam u Ciebie nowy cykl :)

Muzi, kochana, Kaufland jest też w mieście , w którym mieszka moja kuzynka...teraz będę miała pretekst by Ją odwiedzić - nie spiesz się więc :) Tzn oby do maja któregoś tam doszło ;)

plemniczka, muzarcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I oni twierdzą, że my to jesteśmy te zołzy;-)Muszę pójść zrobić kolacyjkę...każdy posiłek jemy razem i niech tak zostanie... ;-) ale wrócę do Was jak dobrze pójdzie ;-)

plemniczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro kochana, jutro wysyłam...ale kwas...no nic, tak to ze mną jest, że wszystko na ostatnią minutę ;-(
    Ale fajnie, że na lepsze wyjdzie ;-D
    A swoim samcem alfa się nie zamartwiaj, jak nie pieprzniesz w łeb, to nie zrozumie, że coś nie tak robi...wiem i ostatnio dużo przemilczam ale mój m.. chyba więcej przemilcza, bo ja faktycznie częściej zołza jestem hehe

Shagga_80 lubi tę wiadomość

‹‹ 2410 2411 2412 2413 2414 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ