X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc robilam rano test strumieniowy na poczatku byla tyklo jedna kreska i po kilku minutach pokazala sie druga mniej widoczna ale widoczna czy to moze oznaczac ze jestem w ciazy?

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poczytaj instrukcje jesli zmiescilas sie w czasie ( zazwyczaj po 5 min sie odczytuje) to znaczy ze jestes w ciazy !!!! ale zrob jutro rano drugi. Udostepnij wykres

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie nie moge tego zrobic czytalam ale mi nie wychodzi miniatura wykresu

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pod wykresem masz udostepnij wykres potem klikasz miniatura i kopiuj nastepnie w pirawym gornym rogu masz ustawienia klikasz spolecznosc i tak gdzie pisze twoj podpis na forum wklejasz wykres i dajesz zapisz i MASZ

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak klikam wklej to wychodza jakies cyfry a nie wykres i daje zapisz i nic nadal nie ma

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najwidoczniej coś źle robisz

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/130175779a437a6bf8f4d8e583fdc085

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udalo mi sie tylko tak wkleic wczoraj ovu przesunol mi owulacje na 20 a najpierw byla 19 miesiaczke powinnam dostac wczoraj i co myslisz o tym wykresie

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny. Dostalam @... bynajmniej jeszcze w trakcie wypowiedzenia..

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marcelek twoj wykres moze byc ciązowy, ale jak zycie pokazuje nie koniecznie. Jesli jestes juz po terminie @ proponuje skoczyc do apteki po jeszcze inny test i go zrobic.

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    leze jeszcze w łóżku bo tak mnie boli brzuch ze nie chce mi sie wstawac. A najgorsze ze taka glodna jestem ze juz zjadlam prawie calą paczke ciastek :/
    Świetne sniadanko leniwca

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pojade dzisiaj do misata to kupie i jutro rano sie okaze

Ilona lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie po chwili przerwy... wczoraj od samego rana, praktycznie od 7-mej do 21-szej pracowałam w ogródku...przekopałam, porobiłam grządki, zasiałam koperek, szczypiorek, rzodkiewkę, pietruszkę i marchewkę oraz buraki...
    Do skrzynek i doniczek białe aksamitki, białe cynie, kolorowe cynie i sałatę michalinkę a i na grządce posiałam sałatę co nie rośnie w główki tylko wyrastają pojedyncze listki z ziemi...ale to 1/3 pracy w warzywniku ;-)oby jutro było pięknie...ale jak weszłam pod prysznic, to złapał mnie taki skurcz, że krzyczałam w niebo głosy...udo obolałe i musiałam lać na nie gorącą wodą...masakra, musiałam nadwyrężyć porządnie...wzięłam dwie no-spy i nie pojawił się w nocy kolejny raz....waga w górę poszła...jestem zła ale dam sobie z tym radę...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2013, 08:16

Dodi, Rucia, AGA 30, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marcelek powodzenia i oby się potwierdziły dobre nowiny;-) plemniczko niech Ci zelży ten ból...Rucia korzystaj z uroków wiosny, pewnie zaliczycie dziś spacerek, co?

• Dodi Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was serdecznie;) ja tylko na moment i wracam do pracy:/ jak się ogarne ze wszystkim to moze wpadne pozniej;)
    Mauysiu śliczny brzuszek:)
    Miłego dnia życzę:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2013, 08:46

muzarcia lubi tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    marcelek powodzenia i oby się potwierdziły dobre nowiny;-) plemniczko niech Ci zelży ten ból...Rucia korzystaj z uroków wiosny, pewnie zaliczycie dziś spacerek, co?

Dziś odbieramy sukienkę komunijną, a na 16stą do kościoła. Pogoda nie sprzyja do spacerów :( Bardziej zachęca do spania :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Witajcie po chwili przerwy... wczoraj od samego rana, praktycznie od 7-mej do 21-szej pracowałam w ogródku...przekopałam, porobiłam grządki, zasiałam koperek, szczypiorek, rzodkiewkę, pietruszkę i marchewkę oraz buraki...
    Do skrzynek i doniczek białe aksamitki, białe cynie, kolorowe cynie i sałatę michalinkę a i na grządce posiałam sałatę co nie rośnie w główki tylko wyrastają pojedyncze listki z ziemi...ale to 1/3 pracy w warzywniku ;-)oby jutro było pięknie...ale jak weszłam pod prysznic, to złapał mnie taki skurcz, że krzyczałam w niebo głosy...udo obolałe i musiałam lać na nie gorącą wodą...masakra, musiałam nadwyrężyć porządnie...wzięłam dwie no-spy i nie pojawił się w nocy kolejny raz....waga w górę poszła...jestem zła ale dam sobie z tym radę...

Też się muszę wziać za ten mój ogródek. Trochę go zaniedbałam. Wczoraj miałam działać, ale wzięłam się za gruntowe porządki w domu.

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muziiii aeż wy macie temperament :)
    faktycznie trzeba uwazac przy staraniach by życiodajny sok z gumijagód po drodze sie gdzies nie zgubił a znalazl w miejscu dla niego przeznaczonym :)

Uwaga wszem i wobec oglaszam ze wstaje z wyrka!

AGA 30, Rucia, Dodi, muzarcia lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was dziewczyny :) ja też wczoraj robiłam kwiatkowe porządki sadzenia :) już się nie mogę doczekać jak się zazieleni choć na polu :)

miłej niedzieli :*

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    u mnie o dziwo slonce :) zaraz lecimy z psem pobiegac
    ciekawe co tam u Karoam....

karoam, muzarcia lubią tę wiadomość

‹‹ 2408 2409 2410 2411 2412 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ