X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc robilam rano test strumieniowy na poczatku byla tyklo jedna kreska i po kilku minutach pokazala sie druga mniej widoczna ale widoczna czy to moze oznaczac ze jestem w ciazy?

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poczytaj instrukcje jesli zmiescilas sie w czasie ( zazwyczaj po 5 min sie odczytuje) to znaczy ze jestes w ciazy !!!! ale zrob jutro rano drugi. Udostepnij wykres

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie nie moge tego zrobic czytalam ale mi nie wychodzi miniatura wykresu

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pod wykresem masz udostepnij wykres potem klikasz miniatura i kopiuj nastepnie w pirawym gornym rogu masz ustawienia klikasz spolecznosc i tak gdzie pisze twoj podpis na forum wklejasz wykres i dajesz zapisz i MASZ

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak klikam wklej to wychodza jakies cyfry a nie wykres i daje zapisz i nic nadal nie ma

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najwidoczniej coś źle robisz

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/130175779a437a6bf8f4d8e583fdc085

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udalo mi sie tylko tak wkleic wczoraj ovu przesunol mi owulacje na 20 a najpierw byla 19 miesiaczke powinnam dostac wczoraj i co myslisz o tym wykresie

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny. Dostalam @... bynajmniej jeszcze w trakcie wypowiedzenia..

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marcelek twoj wykres moze byc ciązowy, ale jak zycie pokazuje nie koniecznie. Jesli jestes juz po terminie @ proponuje skoczyc do apteki po jeszcze inny test i go zrobic.

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    leze jeszcze w łóżku bo tak mnie boli brzuch ze nie chce mi sie wstawac. A najgorsze ze taka glodna jestem ze juz zjadlam prawie calą paczke ciastek :/
    Świetne sniadanko leniwca

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pojade dzisiaj do misata to kupie i jutro rano sie okaze

Ilona lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie po chwili przerwy... wczoraj od samego rana, praktycznie od 7-mej do 21-szej pracowałam w ogródku...przekopałam, porobiłam grządki, zasiałam koperek, szczypiorek, rzodkiewkę, pietruszkę i marchewkę oraz buraki...
    Do skrzynek i doniczek białe aksamitki, białe cynie, kolorowe cynie i sałatę michalinkę a i na grządce posiałam sałatę co nie rośnie w główki tylko wyrastają pojedyncze listki z ziemi...ale to 1/3 pracy w warzywniku ;-)oby jutro było pięknie...ale jak weszłam pod prysznic, to złapał mnie taki skurcz, że krzyczałam w niebo głosy...udo obolałe i musiałam lać na nie gorącą wodą...masakra, musiałam nadwyrężyć porządnie...wzięłam dwie no-spy i nie pojawił się w nocy kolejny raz....waga w górę poszła...jestem zła ale dam sobie z tym radę...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2013, 08:16

Dodi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marcelek powodzenia i oby się potwierdziły dobre nowiny;-) plemniczko niech Ci zelży ten ból...Rucia korzystaj z uroków wiosny, pewnie zaliczycie dziś spacerek, co?

• Dodi Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was serdecznie;) ja tylko na moment i wracam do pracy:/ jak się ogarne ze wszystkim to moze wpadne pozniej;)
    Mauysiu śliczny brzuszek:)
    Miłego dnia życzę:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2013, 08:46

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    marcelek powodzenia i oby się potwierdziły dobre nowiny;-) plemniczko niech Ci zelży ten ból...Rucia korzystaj z uroków wiosny, pewnie zaliczycie dziś spacerek, co?

Dziś odbieramy sukienkę komunijną, a na 16stą do kościoła. Pogoda nie sprzyja do spacerów :( Bardziej zachęca do spania :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Witajcie po chwili przerwy... wczoraj od samego rana, praktycznie od 7-mej do 21-szej pracowałam w ogródku...przekopałam, porobiłam grządki, zasiałam koperek, szczypiorek, rzodkiewkę, pietruszkę i marchewkę oraz buraki...
    Do skrzynek i doniczek białe aksamitki, białe cynie, kolorowe cynie i sałatę michalinkę a i na grządce posiałam sałatę co nie rośnie w główki tylko wyrastają pojedyncze listki z ziemi...ale to 1/3 pracy w warzywniku ;-)oby jutro było pięknie...ale jak weszłam pod prysznic, to złapał mnie taki skurcz, że krzyczałam w niebo głosy...udo obolałe i musiałam lać na nie gorącą wodą...masakra, musiałam nadwyrężyć porządnie...wzięłam dwie no-spy i nie pojawił się w nocy kolejny raz....waga w górę poszła...jestem zła ale dam sobie z tym radę...

Też się muszę wziać za ten mój ogródek. Trochę go zaniedbałam. Wczoraj miałam działać, ale wzięłam się za gruntowe porządki w domu.

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muziiii aeż wy macie temperament :)
    faktycznie trzeba uwazac przy staraniach by życiodajny sok z gumijagód po drodze sie gdzies nie zgubił a znalazl w miejscu dla niego przeznaczonym :)

Uwaga wszem i wobec oglaszam ze wstaje z wyrka!

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was dziewczyny :) ja też wczoraj robiłam kwiatkowe porządki sadzenia :) już się nie mogę doczekać jak się zazieleni choć na polu :)

miłej niedzieli :*

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    u mnie o dziwo slonce :) zaraz lecimy z psem pobiegac
    ciekawe co tam u Karoam....

karoam, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 2408 2409 2410 2411 2412 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ