plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie po chwili przerwy... wczoraj od samego rana, praktycznie od 7-mej do 21-szej pracowałam w ogródku...przekopałam, porobiłam grządki, zasiałam koperek, szczypiorek, rzodkiewkę, pietruszkę i marchewkę oraz buraki...
Do skrzynek i doniczek białe aksamitki, białe cynie, kolorowe cynie i sałatę michalinkę a i na grządce posiałam sałatę co nie rośnie w główki tylko wyrastają pojedyncze listki z ziemi...ale to 1/3 pracy w warzywniku ;-)oby jutro było pięknie...ale jak weszłam pod prysznic, to złapał mnie taki skurcz, że krzyczałam w niebo głosy...udo obolałe i musiałam lać na nie gorącą wodą...masakra, musiałam nadwyrężyć porządnie...wzięłam dwie no-spy i nie pojawił się w nocy kolejny raz....waga w górę poszła...jestem zła ale dam sobie z tym radę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2013, 08:16
Dodi, Rucia, AGA 30, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam Was serdecznie;) ja tylko na moment i wracam do pracy:/ jak się ogarne ze wszystkim to moze wpadne pozniej;)
Mauysiu śliczny brzuszek:)
Miłego dnia życzę:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2013, 08:46
muzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:marcelek powodzenia i oby się potwierdziły dobre nowiny;-) plemniczko niech Ci zelży ten ból...Rucia korzystaj z uroków wiosny, pewnie zaliczycie dziś spacerek, co?
Dziś odbieramy sukienkę komunijną, a na 16stą do kościoła. Pogoda nie sprzyja do spacerówBardziej zachęca do spania
muzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Witajcie po chwili przerwy... wczoraj od samego rana, praktycznie od 7-mej do 21-szej pracowałam w ogródku...przekopałam, porobiłam grządki, zasiałam koperek, szczypiorek, rzodkiewkę, pietruszkę i marchewkę oraz buraki...
Do skrzynek i doniczek białe aksamitki, białe cynie, kolorowe cynie i sałatę michalinkę a i na grządce posiałam sałatę co nie rośnie w główki tylko wyrastają pojedyncze listki z ziemi...ale to 1/3 pracy w warzywniku ;-)oby jutro było pięknie...ale jak weszłam pod prysznic, to złapał mnie taki skurcz, że krzyczałam w niebo głosy...udo obolałe i musiałam lać na nie gorącą wodą...masakra, musiałam nadwyrężyć porządnie...wzięłam dwie no-spy i nie pojawił się w nocy kolejny raz....waga w górę poszła...jestem zła ale dam sobie z tym radę...
Też się muszę wziać za ten mój ogródek. Trochę go zaniedbałam. Wczoraj miałam działać, ale wzięłam się za gruntowe porządki w domu.muzarcia lubi tę wiadomość
-
Muziiii aeż wy macie temperament
faktycznie trzeba uwazac przy staraniach by życiodajny sok z gumijagód po drodze sie gdzies nie zgubił a znalazl w miejscu dla niego przeznaczonym
Uwaga wszem i wobec oglaszam ze wstaje z wyrka!AGA 30, Rucia, Dodi, muzarcia lubią tę wiadomość
-
witam was dziewczyny
ja też wczoraj robiłam kwiatkowe porządki sadzenia
już się nie mogę doczekać jak się zazieleni choć na polu
miłej niedzieli :*muzarcia lubi tę wiadomość