plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:sylwia1985 wrote:Rucia fajniutki domek - pewnie duzo was wyszlo ?
Sylwia dom zaczął się budować w 2006 skończyliśmy 2009. Wybudowanie i urządzenie go kosztowało, ja wiem .. sporo ... 400/500 tyś? Jak na nasze okolice to i tak tanio.
wow to duzo. My mamy przynajmniej swoje mieszkanie ale wymaga remontu od podstaw - kurcze tez pewnie niezle wyjdzie ze 100 tys napewno zeby zrobic ladnie. Jeden plus ze okna byly wymieniane nowe w tamtym roku to przynajmniej to odpada -
nick nieaktualny
-
Gunia wrote:Kfjatus myślę, że i u nas tak będzie, że do jsieni uporamy się z pozwoleniem na budowę i fundament "wylejemy"... ja chcę mieć piwnicę - koszt budowy domu wzrasta o ok. 1/3, ale potrzebuję takiego miejsca hehe. Pokażesz projekt? Ola obiecała i uciekła...
http://www.domywstylu.pl/projekt-domu-boston.php
wrzucam nasz projekt
Jednak w środku sporo naszych zmian i przeróbekPrzede wszystkim zmniejszyliśmy korytarz na rzecz dodatkowych pomieszczeń. Już nie moge się doczekać kiedy w nim zamieszkamy
!
-
Rucia wrote:To ja pokaże swój domek
http://www.mtmstyl.pl/projekt-bryza/ ( zamiast okna nad wejściem jest balkon )
Sylwia co do remontu, można sporo przyoszczędzić, gdy robi się wiele rzeczy samemu. My pomalowaliśmy cały dom sami, pomontowaliśmy kabinę, wannę, umywalki, sami zrobiliśmy sufit podwieszany.
Ruciu, wow, ładny, ale niestety za drogi dla mnie.
Widzę, że domek z mtm styl, czyli z Białegostoku, miło mi;) Hehe, też z tej strony wybieramy bo raz, że mają dużo projektów, a dwa, że są na miejscu i sami zaadoptują projekt, pracują do 16.00 więc nie trzeba brać urlopu by dogadać szczegóły i zmienić nieco projekt. U nas minus jest taki, że kalenica ma być prostopadle do drogi - to zawęża wybór, ale tak szczerze powiem, że w tej chwili już nie tyle jest ważne, jak dom będzie wyglądał, byle po prostu nam odpowiadał (nienawidzę salonu z aneksem kuchennym) i by zacząć budowę, bo kolejne 2-3 lata płacić za wynajem mieszkania w bloku to pochłania sporo kaski:) Domek może być mały bo dużej rodziny i tak (niestety) nie będziemy już mieć. Dziś tak boska pogoda, że skrzydeł dodaje normalnie i mój pesymizm się schował
Ola, Ola, halo?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2013, 15:07
Rucia lubi tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Kfjatus i Ty tej strony projekt masz! Normalnie dodajecie mi otuchy, że firma chyba raczej dobra, super, super wiadomości, pochwale się Mężowi, ale radocha:) i, jak wyżej wspomniałam - kalenica prostopadle, czyli front domu (od widoku drogi), wąski, a w poprzek drogi dom dłuuuugi. Swoją drogą - ostatnio hitem są domy, które dla mnie przypominają stodołę, hehe:)
Kfjatus lubi tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Shaggusiu... dopiszesz mnie do tabelki, Słońce? Dawno ją widziałam, nie pamiętam kolejności, ale... Nick: Gunia, 4 cykl starań, 30 lat (uh), termin @ - 13.05.2013 ( o mtako, cała wieczność!), woj. podlaskie...:*... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
-
Hej dziewczyny,
zgodnie z planem, pierwszego słonecznego weekendowego dnia zrobiłam sobie zdjęcie mojego brzuchola.
Oto 14-tygodniowy dom mojego drugiego malucha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2013, 15:39
Gunia, zbikowa, Libra, gocha04, Rucia, Dodi, aisa, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nie wiem co sie ze mna dzis dzieje jestem humorzasta, swojego ochzanilam przez telefon za byle co.... nie wiem co ze soba zrobic... wyszlam na zewnatrz ale wiatr mnie wkurzyl i przyszlam spowrotem do domu, siedze na kompie ale nikt nie pisze i tez mnie to drazni, to mam na cos ochote potem mi przechodzi, czuje sie ociezala, brzydka i wogole, to plakac mi sie chce to zaraz sama nie wiem .KURCZE CO SIE ZE MNA DZIEJE !!!!!!!!!!!! ide zaraz wziasc goraca kapiel !!!!!!!!! moze mi przejdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2013, 15:40
-
Hejka
Przepraszam, ze sie nie odzywalam ale od rana czuje sie niezbyt- jakies sensacje zoladkowe i lekka biegunka
Tempka dzis mierzona wczesniej o 5.30- 37 stopnie, pozniej po 9.00-37,1 ale wpisalam jako zaklocona bo nie spalam dobrze i co chwila sie budzilam bo mi sie w brzuchu kotlowalo
Moze mi ktoras strescic co sie dzialo od wczoraj?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2013, 15:56
Dodi, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
karoam wrote:Hejka
Przepraszam, ze sie nie odzywalam ale od rana czuje sie niezbyt- jakies sensacje zoladkowe i lekka biegunka
Tempka dzis mierzona wczesniej o 5.30- 37 stopnie, pozniej po 9.00-37,1 ale wpisalam jako zaklocona bo nie spalam dobrze i co chwila sie budzilam bo mi sie w brzuchu kotlowalo
Moze mi ktoras strescic co sie dzialo od wczoraj?
zycze ci kochana fasoleczki . Mnie dzis nosi !!!!karoam lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:
Mauysiu a mogłabyś dać wieksze zdjecie? Albo na FB-proszę. Powiedz mi jedno-czy miałaś jakiś tłuszczyk na brzuchu przed ciążą?Ja mam,ale powiem Ci,ze kupiłam sobie na święta Wielkanocne sukieneczkę i w niej nie byłam bo pogoda była zła,a dziś załozyłam i mam okropnie wysadzony brzuch -normalnie wygląda prawie jak Twój!!!! I miałam ja jutro założyć i nie założę bo ludzie będą mi się przyglądać ;( A przecież nikt nie wie,ze jestem w ciąży....
mauysia lubi tę wiadomość