X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobitki!!!
    Miłej cudownej wesołej namiętnej i udanej niedzieli Wam życzę!!!
    Ja już obiadek gotowy mam tylko kluseczki ugotować i można jeść!!:-)
    Słoneczko pięknie świeci może u którejś będą z tego dzieci hi hi hi!!!
    Do wieczorkazwyciestwo2.gif laseczki!!
    Buzki !!!

Dodi, Ilona, muzarcia, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A rybki żyją pływają w garze w którym bigos gotuję hi hi hi w poniedziałek będzie nowe akwarium!!!!! Mam nadzieję że to nowe już nie strzeli tak jak to poprzednie!!!:-)

Ilona, muzarcia lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wlasnie z kosciola wrocilam- nie moglam ustac cos sie ze mna dzieje - slabo mi sie robilo- pewnie organizm szaleje przed miesiaczka - glupieje juz !!!!no niech zreszcie ta zolza przyjdzie ilez mozna czekac- jeszcze nigdy tak nie czekalam na @ jak teraz... 2 miesiace zmarnowane !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2013, 10:36

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia odpoczynku a nie zmarnowania;-) No głowa do góry i może jak masz duphaston albo luteinę w domu to łyknij...bo wiem jak poniewiera gdy nie nadchodzi @...oj dobrze wiem...mauysiu fotkę widziałam śliczny brzuszek...grama tłuszczu tam nie ma ale powiem Ci, że ja nie miałam brzuszka chociaż może mi się rozszedł na boki...bo nie miałam takiego ślicznego nawet później tylko taki w całej rozciągłości aż do bioderek...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia - jak ja bym budowała dom, to moim marzeniem jest mieć typ "amulet";)
    Mayusia - bardzo piękne mieszkanko;) metraż pewnie się jeszcze powiększy:)
    Kaja - Tobie też dużo zielonego życzę:D
    Muzarcia - lekkiej pracy w ogródeczku... na pewno wszystko będzie ładnie wyglądać:)
    Aga - porządne akwarium musicie kupić;)
    Sylwia - jak ja miałabym taki cykl jak Twój to od samego patrzenia na niego słabo by mi się robiło... już bym była u lekarza i bym go cisnęła!

miłej niedzieli dla wszystkich
    ps. faktycznie, ciekawe co u Kaoram...

karoam, Shagga_80, mauysia lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra u ciebie też pięknie :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• karoam Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki witam :)

Powiedzcie mi prosze- jesli mierze temp wczesniej niz normalnie- zawsze o 7 a dzisiaj o 5.30 i bylo 36,7- mam tak zostawic czy cos dodac/odjac?

1usaej28ly44zrzp.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:

Powiedzcie mi prosze- jesli mierze temp wczesniej niz normalnie- zawsze o 7 a dzisiaj o 5.30 i bylo 36,7- mam tak zostawic czy cos dodac/odjac?

no nie trzymaj nas tyle w niepewnosci !!!

karoam lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:

Kaoram, jest taka zasada, że za każdą godzinę przyjmuje się 0,1 st... więc jeżeli zmierzyłaś wcześniej niż zwykle możesz dodać 0,1st... ja po prostu bym wpisała a program i tak zignoruje... i czekać do jutra, a jakby była ładna tempka to można pomyśleć o teściku:)

karoam, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka Kobitki,
    25 stopni i pełne słońce, no to jest juz normalnie lato ;D
    Dopiero wróciliśmy do domu, od rana na rowerze. Wypad do lasu na piknik. Super ;D
    Mauysiu brzuszek przesliczny ;D
    Dziewczyny
    nie oglądałam waszych domów, ale to dlatego, ze pekla bym z zazdrości ;D tak marze o małym domku z ogródkiem warzywnym, o którym pisała Muzi ;D
    Alez z was szczesciary :D ;D :D
    Karoam czuje, ze u Ciebie będzie zielono i tego Ci życzę ;D
    Miłego wieczoru ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2013, 15:52

karoam, Shagga_80, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga w garze do bigosu, a to dobre ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2013, 16:03

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny ja dzisiaj caly dzien gnije w domu. Brzuch mnie boli okropnie :( i jeszcze do tego jakas depresja niedzielna sie dzisiaj mnie chwycila i czuje sie brzydka, gruba i beznadziejna :/ moze to przez pierwszy dzien @.

Chcialabym wygrac jakies wakacje... heh ale to nie mozliwe chociazby dlatego ze nie gram

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia- ja przeciez nie specjalnie trzymam w niepewnosci :) Mysle, ze sie szybciutko wszystko wyjasni bo jakby nie bylo tempka jednak spadla

Librus- zrobilam jak radzilas- niech bedzie jako zaburzona :)

Ogolnie to wydaje mi sie, ze moze @ przesunela sie przez ta podroz do tesciow- to 600km wiec mozna powiedziec, ze zmiana klimatu ;)

Codziennie tez sprawdzam szyjke- od kilku dni jest nisko, dzis wydaje sie raczej zamknieta z kremowym sluzem. Ale jeszcze do wczoraj wydawala mi sie lekko otwarta i sluz wodnisty- wiec to chyba tak na @ prawda?...

Ech sama juz nie wiem- testowac jutro jesli @ nie przyjdzie czy sie wstrzymac?

No i zeby nie bylo, ze zapomnialam :)

1002380z.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2013, 16:44

Effcia28, Rucia, zbikowa, Shagga_80, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam, ale czy Ty nie powinnas dodac tej temperatury? jesli zmierzylas o 5.30 a zawsze to robisz o 7, to dodaj 0,15 i wyjdzie 36,85... chyba ze to ja cos pochrzanilam....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2013, 16:55

Rucia, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak zbikowa- ale to i tak bedzie spadek ;) Zobaczymy jak tempka bedzie wygladac jutro, chyba, ze juz w nocy mnie zaleje ;)

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Karoam, ale czy Ty nie powinnas dodac tej temperatury? jesli zmierzylas o 5.30 a zawsze to robisz o 7, to dodaj 0,15 i wyjdzie 36,85... chyba ze to ja cos pochrzanilam....

Teoria głosi, że tak powinno być.

karoam lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    hej dziewczyny ja dzisiaj caly dzien gnije w domu. Brzuch mnie boli okropnie :( i jeszcze do tego jakas depresja niedzielna sie dzisiaj mnie chwycila i czuje sie brzydka, gruba i beznadziejna :/ moze to przez pierwszy dzien @.

Chcialabym wygrac jakies wakacje... heh ale to nie mozliwe chociazby dlatego ze nie gram

Plemniczko oby depresja była chwilowa ;) nie jesteś ani gruba ani brzydka, no chyba, że zdjęcia kłamią ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko, Twoje dzisiejsze samopoczucie trzeba zrzucić na burzę hormonów związaną z nadejściem @... jesteś ładniutką dziewczyną… z dnia na dzień będzie coraz lepiej… i czas starań nadejdzie i humor się poprawi:*
    Kaoram – masz już sporą długość fl, jeżeli chcesz testować, to atestuj jutro jak Tempka będzie ładna… ja trzymam kciuki:)

karoam lubi tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje dziewczyny, ach poprostu wszystko mi sie skumulowalo, tyle niedobrych spraw naraz.. i czasami mnie to przerasta :/

mam nadzieje ze niedlugo w koncu i dla mnie słonce zaswieci.

karoam a moze spróbuj zatestowac jutro..
    ja czytalam ze szyjka w ciazy nie musi byc od poczatku wysoko. ona moze dopiero sie podniesc.
    A tak z ciekawosci Rucia jak ty masz teraz szyjke w ciazy? sprawdzalas przypadkiem?

karoam, Kfjatus lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2013, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł lejdis! Jesteście? Dziś nudna niedziela i nie mogę się doczekać jutra, bo dalej będę mogła popracować...tak długo na to czekałam...choć wcale nie lubię ciuchów roboczych i suchych zniszczonych łapek...normalnie dziś mnie nosi...

Taki zastrzyk energii...
    plemniczko to ja ważę ponad 130 kg, spokojnie Ty nie jesteś gruba, jesteś szkielecik do mnie;-) A śliczna jesteś na 100%, bo widziałam... ;-)

Rucia Ty nie szalej w tym ogródku...kto to poźniej będzie plewił i zbierał, kto będzie przetwarzał, koperek, szczypiorek i pietruszkę, podstawa i nie za ciężko a resztę za rok z maleństwem w wózeczku będziecie łapać pierwsze promyki słonka wiosennego;-) Uważaj na kruszynka;-)

Rucia lubi tę wiadomość

‹‹ 2409 2410 2411 2412 2413 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ