plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
U na sobota faktycznie była cudna. Słońce zniszczyło śnieg w ciągu kilku godzin, a na dwór wychodziłam w samej bluzie. Wieczorem przyjechali goście, zrobiło się burzowo (zupełnie jakby był lipiec!), ale szybko przeszło... A wczoraj i dziś wcale nie jest ciepło. Nie ma słońca, jest ponuro i do tego wietrznie. Także słonecznej wiosny brak.
Wreszcie mogą ruszyć z budową u nas, pewnie już w tym tygodniu zaczną się przymiarki do dalszej pracy, czas najwyższy, bo już połowa kwietnia.Gunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaroam wrote:Ruciu- no niby tak, ale wiesz jak to z chińszczyzną bywa- dlatego póki nie zrobię bety postaram się nie "podniecać" za bardzo
Libruś- dzięki
Sądzę, że test nie kłamie, więc masz jak najbardziej prawo się juz podniecaćkaroam lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Aha, nie wiem czy pamiętacie naszą koleżankę rudzielec, która onegdaj się u nas udzielała (jakoś w pierwszej pięćsetce stron
) - też w weekend odnotowała plusik, po 1,5 roku starań.
Więc same dobre wieści
Nie znam Rudzielca! Ale się cieszę ! Wiosna to wiosna, bociany może w końcu wzięły się za roznoszenie Bobasków!Do roboty Bociany, czekamy dalej!!! Kto nastepny z "+"?
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:mauysia wrote:Aha, nie wiem czy pamiętacie naszą koleżankę rudzielec, która onegdaj się u nas udzielała (jakoś w pierwszej pięćsetce stron
) - też w weekend odnotowała plusik, po 1,5 roku starań.
Więc same dobre wieści
Nie znam Rudzielca! Ale się cieszę ! Wiosna to wiosna, bociany może w końcu wzięły się za roznoszenie Bobasków!Do roboty Bociany, czekamy dalej!!! Kto nastepny z "+"?
Może Kaja, może Libra -
To i ja Karoam jeszcze raz gratuluje mam nadzieję ze beta wyjdzie Ci pięknie wysoka
spokojnej ciąży zyczę
a reszcie Dziewczynek słonecznego i udanego dniapapa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2013, 07:06
Rucia, mauysia, Muska, Kfjatus, karoam, AGA 30, Libra, zbikowa, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Libra wrote:Kaja – na razie nie wygląda u Ciebie z pomiarów Kempki, żeby do Ciebie miała zawitać @... chyba, że wysoka temperatura jest wynikiem przyjmowania luteiny… po prostu musisz poczekać, a jak minie termin @ - zrobić test
Kaoram!!!!! GRATULUJĘ!!!!!! Super wieści!!!!
to która startuje do pary z Kaoram? hę?
a tak w ogóle - Dzień Dobry:)
Chyba Aisa była naszym pewniakiem, nie?karoam, Libra lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Libra wrote:Kaja – na razie nie wygląda u Ciebie z pomiarów Kempki, żeby do Ciebie miała zawitać @... chyba, że wysoka temperatura jest wynikiem przyjmowania luteiny… po prostu musisz poczekać, a jak minie termin @ - zrobić test
Chyba Aisa była naszym pewniakiem, nie?
Ola, a wyślij mi please tego linka do profilu FB na maila [email protected]?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2013, 07:09
-
Powiedzcie mi proszę o tym Rudzielecu. Zaszła po półtora roku tak nagle czy to była kolejna z tych historii, gdy ktoś "zluzował", "zajął się czymś innym" lub "czekał na badania"? Bo ja jakoś wątpię, że ni stąd ni zowąd w 3 roku zajdę, a takie info dałoby mi nadzieję.
-
a-koczek też była w kolejce ale dostała 12.04 @ więc jak Sagga się zjawi to dajcie jej cynk żeby poprawiła w tabelce
a Kiti miała wczoraj plamienia a dzisiaj nie uzupełniła wykresu...
A Aisie poszła dziś temp w dółWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2013, 07:20
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Libra wrote:Kaja – na razie nie wygląda u Ciebie z pomiarów Kempki, żeby do Ciebie miała zawitać @... chyba, że wysoka temperatura jest wynikiem przyjmowania luteiny… po prostu musisz poczekać, a jak minie termin @ - zrobić test
Chyba Aisa była naszym pewniakiem, nie?
Ola, a wyślij mi please tego linka do profilu FB na maila [email protected]?
Poszło.mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny