plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Mauysia a może byś tak przyjęła to moje zaproszenie, skoro to taka sama sytuacja jak z Rucią?
Kurczę, nie znajduje mi tego w skrzynce z wiadomościami...
Powiedziała klikając "Akceptuj".
Aaa myślałam, że mówisz o wiadomościach OVUW takim razie od dziś jesteśmy frendsami i na FB, i na Ovu
-
Do tego sprawa z naszą potencjalna działeczką idzie do przodu
Niedługo może będziemy szczęśliwymi posiadaczami mini działeczki i zaczniemy budować malutki domek
Poza tym jak już wszystkie wiecie zaraz będziemy mięć fasolkę i w ogóle będzie bombowo
O, i taką przyszłość widzę dzisiaj właśnie
Ależ kolorowo się to rysujeplemniczka, Libra, kate38, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:mauysia wrote:Aha, nie wiem czy pamiętacie naszą koleżankę rudzielec, która onegdaj się u nas udzielała (jakoś w pierwszej pięćsetce stron
) - też w weekend odnotowała plusik, po 1,5 roku starań.
Więc same dobre wieści
Nie znam Rudzielca! Ale się cieszę ! Wiosna to wiosna, bociany może w końcu wzięły się za roznoszenie Bobasków!Do roboty Bociany, czekamy dalej!!! Kto nastepny z "+"?
Może Kaja, może Libra
prędzej Kaja... bo ja na pewno nie tym razem:)
Rozumiem, że moje wierszyki nie pomogły?
A tyle serducha w nie włożyłam
tak bynajmniej czuję... weź no trochę zaczaruj, by sie jakieś góry i doliny pokazały, bo takiej stagnacji to ja jeszcze chyba nie miałam:D -
Muska wrote:Do tego sprawa z naszą potencjalna działeczką idzie do przodu
Niedługo może będziemy szczęśliwymi posiadaczami mini działeczki i zaczniemy budować malutki domek
Poza tym jak już wszystkie wiecie zaraz będziemy mięć fasolkę i w ogóle będzie bombowo
Ależ kolorowo się to rysuje
Tylko wyszło słońce i już człek jest opętany optymistycznymi myślamiI tak trzymać!
Byle gwiazda, a tyle dobrego potrafi uczynićMuska lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Mauysia a może byś tak przyjęła to moje zaproszenie, skoro to taka sama sytuacja jak z Rucią?
Aaa myślałam, że mówisz o wiadomościach OVUW takim razie od dziś jesteśmy frendsami i na FB, i na Ovu
Bo mówiłam o OVU, ech newermajńd, Karoam jest w ciąży.Kfjatus, karoam, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Mauysia a może byś tak przyjęła to moje zaproszenie, skoro to taka sama sytuacja jak z Rucią?
Czy nasza Ola widnieje na fejsie jako Aleksandra S. ? ;>mauysia lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Mauysia a może byś tak przyjęła to moje zaproszenie, skoro to taka sama sytuacja jak z Rucią?
Czy nasza Ola widnieje na fejsie jako Aleksandra S. ? ;>
Podobnież. -
mauysia wrote:Muska wrote:Do tego sprawa z naszą potencjalna działeczką idzie do przodu
Ależ kolorowo się to rysuje
Tylko wyszło słońce i już człek jest opętany optymistycznymi myślamiI tak trzymać!
Byle gwiazda, a tyle dobrego potrafi uczynić
To prawda!
Widzę te radosne promyki na zewnątrz to od razu +10 do szczęścia!
Już miałam serdecznie dość tej paskudnej szarugi i ciapy na ulicach.
Dobrze, że w końcu wiosno-lato do nas zawitało.
Teraz to i bociany przylecą z prezencikami dla nas. Same zobaczycie. Endorfinki już tam się zaczęły wydzielać!Kfjatus lubi tę wiadomość
-
Plemniczka no i dobrze jest nie trza psuć
Samo TSH Ci się podniesie po odstawieniu euthyroxu- tego jestem pewna na 90%. Leków Ci raczej na podwyższenie nie zapisze, tym bardziej, ze TSH 0,24 to nie koniec świata
Grunt, ze FT3 i FT4 są w normie, czyli samo TSH poleciało przez lek.
plemniczka lubi tę wiadomość
-
No żesz szlag by to trafił noooo... Wyglądam przed chwilą przez balkon i co widzę? Znów przy samym balkonie na drzewie wrony paskudne mi gniazdo zaczynają wić
Ja się pochlastam tępą żyletką... 3ci rok z rzędu tego nie zniosę -.- Wyobraźcie sobie, ze całe lato nie można spać jak człowiek bo kracze ten badziew cały wieczór i od rana od 3ciej...
Idę po śrutówkę do piwnicy. I chyba to trzeba nakręcić dla przyszłych pokoleń: baba w ciąży ze zskręconą nogą łażąca o kuli będzie z balkonu do wron strzelać xD GDZIE CI MEŻCZYŹNI!!!!Muska, Libra, Dodi lubią tę wiadomość