X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Libra wrote:
    zbikowa wrote:
    Libra wrote:
    zbikowa wrote:
    Libra! patrz:
    http://www.youtube.com/watch?v=CM51VRDZaGc

(byłam tam wtedy, yeah!)

byłaś na Woodstocku? witaj ziomalu;) ja też byłam tyle, że 4 lata wcześniej:)
    ale się działo!!! szło się do sklepu po 10 jajek a wychodziło się z "leśnym dzbanem" - dowiedziałam się tego od skinów:) miałam irokeza postawionego na jajku;P przejechałam się policyjnym motorem;) i przez chwilę prowadziłam beczkę:D
    ale wtedy jazda była:D

Libra, ja wiedziałam, że Ty jesteś swój chłop!
    byłam jeszcze w 2008 i 2010.
    a w 2009 byłam w ostródzie na festiwalu reage :p to były czasy
    i żadna z was nie chce wiedzieć co ja tam wtedy wyprawiałam ;)

ja z tej imprezy niewiele pamiętam, ale jakie mam zdjęcia!!! O Matko!!! niewiele osób je widziało... a jak mój m zobaczył, to wył ze śmiechu w niebo głosy ;D

Liberka to zapodaj jakieś nam zdjęcia tez się pośmiejemy!!:-)

kochana - te zdjęcia mam u rodziców... ale muszę je w końcu wywlec;) zeskanuje to z irokezem, bo jest jeszcze w miarę;) jejku - a jaka ja wtedy chuda byłam:) z 43kg ważyłam:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też kiedyś byłam chuda jak patyk tylko dwa balony odstawały a teraz :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki, my po mega męczącym dniu na wyjeździe...specjalistę audiologa zaliczyliśmy (wszystko ok, ale jeszcze dostaliśmy skierowanie do foniatry i od razu zapisaliśmy się , na sierpień dopiero), potem zakupy - JAK ZWYKLE moje chłopaki się obkupili - tzn adidasy sobie pokupowali (i nawet Libra w PT byliśmy na chwilę :) )...mamie nic :( Poza tym udało się nam załatwić reklamację stoliczka z Ikei :) Wprowadzili fajne udogodnienie i można to załatwić nie mając paragonu :) Jestem przeszczęśliwa z tego powodu :)

zbikowa, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam dziewczynki!!!Miłej nocki dobranocki!!!:-)
    Do jutra moje panie!! Jutro z rana mam luz więc przy porannej kawie zawitam do was!!!
    DOBRANOC!!!!!:-)481258ahu6yykj80.gif

Dodi, Libra lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Kurde, Libra i Fedra, to byłby ovufriendowy dream team.

Ola ja niemam nic przeciwko takiemu duetowi nawet nie wiesz jakbym się cieszyła...
    ale niechce narażac Libry na stres związany z tym że ja raczje w ciaży nie będe więc lepiej zeby nie czekała i inną parę miała :D może Kaja ;)

Libra lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Rucia a jak tam wata smakowo? taka jak kupna? ;)

Identyczna :D

Tylko nie nadążałam jej zwijać :P

Dodi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór. Zjadłam jogurt i brzuch mnie boli.

Nie Ola, to nie była bita śmietana ;)

Oczy mi się zamykają więc idę spać.

Tak tylko wpadłam na chwilę.

• Dodi Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcę Rucia Waszą watę, bo to mogłabym zjeść :)

Fedra a Wy się łączcie czy z Librą czy z kim innym, w trójkąty, w czworokąty itp. bylebyście wszystkie w ciąży były a ja tu Was znowu chuchne.... dmuchne...napluje.... smarkne... co tam chcecie, byle złapiecie jakiegoś fasolkowego wirusika :*

Libra ja z tej okazji mogę nawet jakiegoś droższego smsa wysłać, byleby się to życzenie spełniło ;)

Fedra, Libra, Ilona, Rucia lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poddaję się chwilowo! Nie nadrobię Was teraz...może jeszcze zajrzę dziś, a teraz zmykam kąpać nas :)

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja poczytalam Was trochę i zamykam spać. :-) Nocy owocnej w przyjemne doznania- każda może mieć chęć na inne i niech się to spełni :-)

Dodi, Ilona lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wzajemnie Kfiatku :)

wczoraj siedziałyście po nocy a dzisiaj co? niech no sobie pójdę spać a Wy się znowu zbiegniecie i spiszecie sporo, to biada Wam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 20:42

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Hej Babeczki, my po mega męczącym dniu na wyjeździe...specjalistę audiologa zaliczyliśmy (wszystko ok, ale jeszcze dostaliśmy skierowanie do foniatry i od razu zapisaliśmy się , na sierpień dopiero), potem zakupy - JAK ZWYKLE moje chłopaki się obkupili - tzn adidasy sobie pokupowali (i nawet Libra w PT byliśmy na chwilę :) )...mamie nic :( Poza tym udało się nam załatwić reklamację stoliczka z Ikei :) Wprowadzili fajne udogodnienie i można to załatwić nie mając paragonu :) Jestem przeszczęśliwa z tego powodu :)

byłaś w PT i się nie odezwałaś? a na pewno przejeżdżałaś koło mojego bloku;P Ty wrednoto:D

• Gunia Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 04:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, miłego dnia życzę i uciekam do pracy:)

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 05:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia witaj;-) Wszystkim staraczkom co otworzą oczka, odpalą komputery,telefony smartfony itp. DZIEŃ DOBRY!

Dziś obowiązkowo idę z moją małpką do fryzjera...broni się trochę ale przecież zarośnięty jak mamut...a włosy ma takie gęste, że hej...

M. pojechał do pracy jak zwykle na 7-mą i rusza w pole jak tylko będzie to możliwe, bo trzeba zacząć siewy.

No i ja zostałam na polu bitwy, chyba umyję panele z zewnątrz, oczyszczę wcześniej kwietniki z liści i suchych badyli...odkryję piękno wiosennej natury spod jesienno-zimowej kołdry i będę podziwiać.
    Zdolna jestem bestia, na jesień "przeinstalowałam" liliowce i irysy a teraz wiosną ich szukałam na starych miejscach...pogratulować dobrej pamięci sobie mogę :-P

Obudziłam się 5:57 i zjadłam śniadanie ale oficjalnie właśnie teraz rozpoczynam kolejny pracowity dzień.

Życzę Wam miłego dnia i prosiłabym Fedrunię, by napisała na priv do mnie jak znajdzie chwilkę, bo ja pewnie znów dopiero wieczorem wejdę...czołem dziewczynki.
    Mam nadzieję, że Effcia już dobrze po badaniach i nie boli klatka piersiowa.
    Librunia całus na dzień dobry, Olka tu wprowadza fajną atmosferkę ,to super.
    Mauysiu fajnie, że nie musisz wąchać tramwajowych smrodów w swoim stanie codziennie.
    Kfjatusie, Dodusie, Rucieńki, Gadgecie jesteście wszystkie (...i te nie wymienione na szybko też) naj naj lepsze na świecie!!!

Kocham-buziam-spadam!

Kfjatus, Rucia, mauysia, Fedra, Muska, zbikowa, Dodi, gadgeta lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 05:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was dziewczynki ja tylko na moment i zaraz uciekam.
    Shagga proszę czy mogła byś zmienić mi w tabeli termin @ na 15.05.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2013, 05:44

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 05:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam Kobietki
    miłego dnia:)

oj Mała...:*
    Muzarciu - powodzenia w wszelkich ogródkowych wiosennych porządkach... owconych siewów;)

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie co są i będą! :)
    Dziś Panowie wracają po zimie do budowy naszego domku, także za oknem mam widok budowlany. Będą kłaść drut i rury kanalizacyjne, a potem ruszą dalej...
    Wczoraj przyjechał Pan z materiałami, byłam sama, a on się wziął i zakopał tym wielkim samochodem - masakra jakaś :P No ale pożyczyłam mu łopatę, podkopał koła i udało się wyjechać...ufff... ulga dla mnie była wielka, bo cóż ja mogłabym mu pomóc :D. Dziś na szczęście z rana jest mój Tata, więc on trochę to wszystko ogarnie, Mąż w pracy niestety... A ja mam plan naukowy, bo w sobotę kolokwium.

Libra, mauysia, Muska, Fedra, zbikowa, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł :)

Muzi oj jak ja ci zazdroszczę tych ogrodowych porządków :(
    Miało dziś być tak pięknie, a zapowiada się na mega ulewę. Cholera wie jak się ubierać :?

Miłego dnia dziewczynki.

Mała - musimy bardziej chuchać na twój wyres!

mauysia, Libra, Muska, Fedra, zbikowa, Dodi, mala29_ lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    No to dla Was wszystkich - dla tych, dla których to kawał dzieciństwa i dla tych, które tego nie znają:)

http://www.youtube.com/watch?v=NkYuv1eCWTk

Ja dostałam na trzydziechę zestaw 3 Kleksów na DVD, teraz powoli wdrażamy w to naszego pierworodnego :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    zbikowa wrote:
    Libra! patrz:
    http://www.youtube.com/watch?v=CM51VRDZaGc

(byłam tam wtedy, yeah!)

byłaś na Woodstocku? witaj ziomalu;) ja też byłam tyle, że 4 lata wcześniej:)
    ale się działo!!! szło się do sklepu po 10 jajek a wychodziło się z "leśnym dzbanem" - dowiedziałam się tego od skinów:) miałam irokeza postawionego na jajku;P przejechałam się policyjnym motorem;) i przez chwilę prowadziłam beczkę:D
    ale wtedy jazda była:D

No to koniecznie prosimy o jakąś fotę w ramach dowodu! Bo sobie Ciebie nie wyobrażam w takim fryzie :D
    To jest prośba na serio :)

Libra, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 2447 2448 2449 2450 2451 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ