plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Libra wrote:zbikowa wrote:Libra wrote:zbikowa wrote:Libra! patrz:
http://www.youtube.com/watch?v=CM51VRDZaGc
(byłam tam wtedy, yeah!)
byłaś na Woodstocku? witaj ziomalu;) ja też byłam tyle, że 4 lata wcześniej:)
ale się działo!!! szło się do sklepu po 10 jajek a wychodziło się z "leśnym dzbanem" - dowiedziałam się tego od skinów:) miałam irokeza postawionego na jajku;P przejechałam się policyjnym motorem;) i przez chwilę prowadziłam beczkę
ale wtedy jazda była:D
Libra, ja wiedziałam, że Ty jesteś swój chłop!
byłam jeszcze w 2008 i 2010.
a w 2009 byłam w ostródzie na festiwalu reage :p to były czasy
i żadna z was nie chce wiedzieć co ja tam wtedy wyprawiałam
ja z tej imprezy niewiele pamiętam, ale jakie mam zdjęcia!!! O Matko!!! niewiele osób je widziało... a jak mój m zobaczył, to wył ze śmiechu w niebo głosy
Liberka to zapodaj jakieś nam zdjęcia tez się pośmiejemy!!
kochana - te zdjęcia mam u rodziców... ale muszę je w końcu wywlec;) zeskanuje to z irokezem, bo jest jeszcze w miaręjejku - a jaka ja wtedy chuda byłam:) z 43kg ważyłam:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Babeczki, my po mega męczącym dniu na wyjeździe...specjalistę audiologa zaliczyliśmy (wszystko ok, ale jeszcze dostaliśmy skierowanie do foniatry i od razu zapisaliśmy się , na sierpień dopiero), potem zakupy - JAK ZWYKLE moje chłopaki się obkupili - tzn adidasy sobie pokupowali (i nawet Libra w PT byliśmy na chwilę
)...mamie nic
Poza tym udało się nam załatwić reklamację stoliczka z Ikei
Wprowadzili fajne udogodnienie i można to załatwić nie mając paragonu
Jestem przeszczęśliwa z tego powodu
zbikowa, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Kurde, Libra i Fedra, to byłby ovufriendowy dream team.
Ola ja niemam nic przeciwko takiemu duetowi nawet nie wiesz jakbym się cieszyła...
ale niechce narażac Libry na stres związany z tym że ja raczje w ciaży nie będe więc lepiej zeby nie czekała i inną parę miałamoże Kaja
Libra lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja chcę Rucia Waszą watę, bo to mogłabym zjeść
Fedra a Wy się łączcie czy z Librą czy z kim innym, w trójkąty, w czworokąty itp. bylebyście wszystkie w ciąży były a ja tu Was znowu chuchne.... dmuchne...napluje.... smarkne... co tam chcecie, byle złapiecie jakiegoś fasolkowego wirusika :*
Libra ja z tej okazji mogę nawet jakiegoś droższego smsa wysłać, byleby się to życzenie spełniło
Fedra, Libra, Ilona, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wzajemnie Kfiatku
wczoraj siedziałyście po nocy a dzisiaj co? niech no sobie pójdę spać a Wy się znowu zbiegniecie i spiszecie sporo, to biada WamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 20:42
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Hej Babeczki, my po mega męczącym dniu na wyjeździe...specjalistę audiologa zaliczyliśmy (wszystko ok, ale jeszcze dostaliśmy skierowanie do foniatry i od razu zapisaliśmy się , na sierpień dopiero), potem zakupy - JAK ZWYKLE moje chłopaki się obkupili - tzn adidasy sobie pokupowali (i nawet Libra w PT byliśmy na chwilę
)...mamie nic
Poza tym udało się nam załatwić reklamację stoliczka z Ikei
Wprowadzili fajne udogodnienie i można to załatwić nie mając paragonu
Jestem przeszczęśliwa z tego powodu
byłaś w PT i się nie odezwałaś? a na pewno przejeżdżałaś koło mojego bloku;P Ty wrednoto:D -
nick nieaktualnyGunia witaj;-) Wszystkim staraczkom co otworzą oczka, odpalą komputery,telefony smartfony itp. DZIEŃ DOBRY!
Dziś obowiązkowo idę z moją małpką do fryzjera...broni się trochę ale przecież zarośnięty jak mamut...a włosy ma takie gęste, że hej...
M. pojechał do pracy jak zwykle na 7-mą i rusza w pole jak tylko będzie to możliwe, bo trzeba zacząć siewy.
No i ja zostałam na polu bitwy, chyba umyję panele z zewnątrz, oczyszczę wcześniej kwietniki z liści i suchych badyli...odkryję piękno wiosennej natury spod jesienno-zimowej kołdry i będę podziwiać.
Zdolna jestem bestia, na jesień "przeinstalowałam" liliowce i irysy a teraz wiosną ich szukałam na starych miejscach...pogratulować dobrej pamięci sobie mogę
Obudziłam się 5:57 i zjadłam śniadanie ale oficjalnie właśnie teraz rozpoczynam kolejny pracowity dzień.
Życzę Wam miłego dnia i prosiłabym Fedrunię, by napisała na priv do mnie jak znajdzie chwilkę, bo ja pewnie znów dopiero wieczorem wejdę...czołem dziewczynki.
Mam nadzieję, że Effcia już dobrze po badaniach i nie boli klatka piersiowa.
Librunia całus na dzień dobry, Olka tu wprowadza fajną atmosferkę ,to super.
Mauysiu fajnie, że nie musisz wąchać tramwajowych smrodów w swoim stanie codziennie.
Kfjatusie, Dodusie, Rucieńki, Gadgecie jesteście wszystkie (...i te nie wymienione na szybko też) naj naj lepsze na świecie!!!
Kocham-buziam-spadam!Kfjatus, Rucia, mauysia, Fedra, Muska, zbikowa, Dodi, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie co są i będą!
Dziś Panowie wracają po zimie do budowy naszego domku, także za oknem mam widok budowlany. Będą kłaść drut i rury kanalizacyjne, a potem ruszą dalej...
Wczoraj przyjechał Pan z materiałami, byłam sama, a on się wziął i zakopał tym wielkim samochodem - masakra jakaśNo ale pożyczyłam mu łopatę, podkopał koła i udało się wyjechać...ufff... ulga dla mnie była wielka, bo cóż ja mogłabym mu pomóc
. Dziś na szczęście z rana jest mój Tata, więc on trochę to wszystko ogarnie, Mąż w pracy niestety... A ja mam plan naukowy, bo w sobotę kolokwium.
Libra, mauysia, Muska, Fedra, zbikowa, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeloł
Muzi oj jak ja ci zazdroszczę tych ogrodowych porządków
Miało dziś być tak pięknie, a zapowiada się na mega ulewę. Cholera wie jak się ubierać
Miłego dnia dziewczynki.
Mała - musimy bardziej chuchać na twój wyres!mauysia, Libra, Muska, Fedra, zbikowa, Dodi, mala29_ lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:No to dla Was wszystkich - dla tych, dla których to kawał dzieciństwa i dla tych, które tego nie znają
http://www.youtube.com/watch?v=NkYuv1eCWTk
Ja dostałam na trzydziechę zestaw 3 Kleksów na DVD, teraz powoli wdrażamy w to naszego pierworodnego -
Libra wrote:zbikowa wrote:Libra! patrz:
http://www.youtube.com/watch?v=CM51VRDZaGc
(byłam tam wtedy, yeah!)
byłaś na Woodstocku? witaj ziomalu;) ja też byłam tyle, że 4 lata wcześniej:)
ale się działo!!! szło się do sklepu po 10 jajek a wychodziło się z "leśnym dzbanem" - dowiedziałam się tego od skinów:) miałam irokeza postawionego na jajku;P przejechałam się policyjnym motorem;) i przez chwilę prowadziłam beczkę
ale wtedy jazda była:D
No to koniecznie prosimy o jakąś fotę w ramach dowodu! Bo sobie Ciebie nie wyobrażam w takim fryzie
To jest prośba na serioLibra, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość