Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Libra wrote:
    zbikowa wrote:
    Libra wrote:
    zbikowa wrote:
    Libra! patrz:
    http://www.youtube.com/watch?v=CM51VRDZaGc

(byłam tam wtedy, yeah!)

byłaś na Woodstocku? witaj ziomalu;) ja też byłam tyle, że 4 lata wcześniej:)
    ale się działo!!! szło się do sklepu po 10 jajek a wychodziło się z "leśnym dzbanem" - dowiedziałam się tego od skinów:) miałam irokeza postawionego na jajku;P przejechałam się policyjnym motorem;) i przez chwilę prowadziłam beczkę:D
    ale wtedy jazda była:D

Libra, ja wiedziałam, że Ty jesteś swój chłop!
    byłam jeszcze w 2008 i 2010.
    a w 2009 byłam w ostródzie na festiwalu reage :p to były czasy
    i żadna z was nie chce wiedzieć co ja tam wtedy wyprawiałam ;)

ja z tej imprezy niewiele pamiętam, ale jakie mam zdjęcia!!! O Matko!!! niewiele osób je widziało... a jak mój m zobaczył, to wył ze śmiechu w niebo głosy ;D

Liberka to zapodaj jakieś nam zdjęcia tez się pośmiejemy!!:-)

kochana - te zdjęcia mam u rodziców... ale muszę je w końcu wywlec;) zeskanuje to z irokezem, bo jest jeszcze w miarę;) jejku - a jaka ja wtedy chuda byłam:) z 43kg ważyłam:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też kiedyś byłam chuda jak patyk tylko dwa balony odstawały a teraz :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki, my po mega męczącym dniu na wyjeździe...specjalistę audiologa zaliczyliśmy (wszystko ok, ale jeszcze dostaliśmy skierowanie do foniatry i od razu zapisaliśmy się , na sierpień dopiero), potem zakupy - JAK ZWYKLE moje chłopaki się obkupili - tzn adidasy sobie pokupowali (i nawet Libra w PT byliśmy na chwilę :) )...mamie nic :( Poza tym udało się nam załatwić reklamację stoliczka z Ikei :) Wprowadzili fajne udogodnienie i można to załatwić nie mając paragonu :) Jestem przeszczęśliwa z tego powodu :)

zbikowa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam dziewczynki!!!Miłej nocki dobranocki!!!:-)
    Do jutra moje panie!! Jutro z rana mam luz więc przy porannej kawie zawitam do was!!!
    DOBRANOC!!!!!:-)481258ahu6yykj80.gif

Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Kurde, Libra i Fedra, to byłby ovufriendowy dream team.

Ola ja niemam nic przeciwko takiemu duetowi nawet nie wiesz jakbym się cieszyła...
    ale niechce narażac Libry na stres związany z tym że ja raczje w ciaży nie będe więc lepiej zeby nie czekała i inną parę miała :D może Kaja ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Rucia a jak tam wata smakowo? taka jak kupna? ;)

Identyczna :D

Tylko nie nadążałam jej zwijać :P

Dodi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór. Zjadłam jogurt i brzuch mnie boli.

Nie Ola, to nie była bita śmietana ;)

Oczy mi się zamykają więc idę spać.

Tak tylko wpadłam na chwilę.

• Dodi Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcę Rucia Waszą watę, bo to mogłabym zjeść :)

Fedra a Wy się łączcie czy z Librą czy z kim innym, w trójkąty, w czworokąty itp. bylebyście wszystkie w ciąży były a ja tu Was znowu chuchne.... dmuchne...napluje.... smarkne... co tam chcecie, byle złapiecie jakiegoś fasolkowego wirusika :*

Libra ja z tej okazji mogę nawet jakiegoś droższego smsa wysłać, byleby się to życzenie spełniło ;)

Fedra, nick nieaktualny, Ilona, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poddaję się chwilowo! Nie nadrobię Was teraz...może jeszcze zajrzę dziś, a teraz zmykam kąpać nas :)

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja poczytalam Was trochę i zamykam spać. :-) Nocy owocnej w przyjemne doznania- każda może mieć chęć na inne i niech się to spełni :-)

Dodi, Ilona lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wzajemnie Kfiatku :)

wczoraj siedziałyście po nocy a dzisiaj co? niech no sobie pójdę spać a Wy się znowu zbiegniecie i spiszecie sporo, to biada Wam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 20:42

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Hej Babeczki, my po mega męczącym dniu na wyjeździe...specjalistę audiologa zaliczyliśmy (wszystko ok, ale jeszcze dostaliśmy skierowanie do foniatry i od razu zapisaliśmy się , na sierpień dopiero), potem zakupy - JAK ZWYKLE moje chłopaki się obkupili - tzn adidasy sobie pokupowali (i nawet Libra w PT byliśmy na chwilę :) )...mamie nic :( Poza tym udało się nam załatwić reklamację stoliczka z Ikei :) Wprowadzili fajne udogodnienie i można to załatwić nie mając paragonu :) Jestem przeszczęśliwa z tego powodu :)

byłaś w PT i się nie odezwałaś? a na pewno przejeżdżałaś koło mojego bloku;P Ty wrednoto:D

• Gunia Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 04:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, miłego dnia życzę i uciekam do pracy:)

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 05:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia witaj;-) Wszystkim staraczkom co otworzą oczka, odpalą komputery,telefony smartfony itp. DZIEŃ DOBRY!

Dziś obowiązkowo idę z moją małpką do fryzjera...broni się trochę ale przecież zarośnięty jak mamut...a włosy ma takie gęste, że hej...

M. pojechał do pracy jak zwykle na 7-mą i rusza w pole jak tylko będzie to możliwe, bo trzeba zacząć siewy.

No i ja zostałam na polu bitwy, chyba umyję panele z zewnątrz, oczyszczę wcześniej kwietniki z liści i suchych badyli...odkryję piękno wiosennej natury spod jesienno-zimowej kołdry i będę podziwiać.
    Zdolna jestem bestia, na jesień "przeinstalowałam" liliowce i irysy a teraz wiosną ich szukałam na starych miejscach...pogratulować dobrej pamięci sobie mogę :-P

Obudziłam się 5:57 i zjadłam śniadanie ale oficjalnie właśnie teraz rozpoczynam kolejny pracowity dzień.

Życzę Wam miłego dnia i prosiłabym Fedrunię, by napisała na priv do mnie jak znajdzie chwilkę, bo ja pewnie znów dopiero wieczorem wejdę...czołem dziewczynki.
    Mam nadzieję, że Effcia już dobrze po badaniach i nie boli klatka piersiowa.
    Librunia całus na dzień dobry, Olka tu wprowadza fajną atmosferkę ,to super.
    Mauysiu fajnie, że nie musisz wąchać tramwajowych smrodów w swoim stanie codziennie.
    Kfjatusie, Dodusie, Rucieńki, Gadgecie jesteście wszystkie (...i te nie wymienione na szybko też) naj naj lepsze na świecie!!!

Kocham-buziam-spadam!

Kfjatus, nick nieaktualny, mauysia, Fedra, Muska, zbikowa, Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 05:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was dziewczynki ja tylko na moment i zaraz uciekam.
    Shagga proszę czy mogła byś zmienić mi w tabeli termin @ na 15.05.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2013, 05:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 05:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam Kobietki
    miłego dnia:)

oj Mała...:*
    Muzarciu - powodzenia w wszelkich ogródkowych wiosennych porządkach... owconych siewów;)

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie co są i będą! :)
    Dziś Panowie wracają po zimie do budowy naszego domku, także za oknem mam widok budowlany. Będą kłaść drut i rury kanalizacyjne, a potem ruszą dalej...
    Wczoraj przyjechał Pan z materiałami, byłam sama, a on się wziął i zakopał tym wielkim samochodem - masakra jakaś :P No ale pożyczyłam mu łopatę, podkopał koła i udało się wyjechać...ufff... ulga dla mnie była wielka, bo cóż ja mogłabym mu pomóc :D. Dziś na szczęście z rana jest mój Tata, więc on trochę to wszystko ogarnie, Mąż w pracy niestety... A ja mam plan naukowy, bo w sobotę kolokwium.

nick nieaktualny, mauysia, Muska, Fedra, zbikowa, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł :)

Muzi oj jak ja ci zazdroszczę tych ogrodowych porządków :(
    Miało dziś być tak pięknie, a zapowiada się na mega ulewę. Cholera wie jak się ubierać :?

Miłego dnia dziewczynki.

Mała - musimy bardziej chuchać na twój wyres!

mauysia, nick nieaktualny, Muska, Fedra, zbikowa, Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    No to dla Was wszystkich - dla tych, dla których to kawał dzieciństwa i dla tych, które tego nie znają:)

http://www.youtube.com/watch?v=NkYuv1eCWTk

Ja dostałam na trzydziechę zestaw 3 Kleksów na DVD, teraz powoli wdrażamy w to naszego pierworodnego :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    zbikowa wrote:
    Libra! patrz:
    http://www.youtube.com/watch?v=CM51VRDZaGc

(byłam tam wtedy, yeah!)

byłaś na Woodstocku? witaj ziomalu;) ja też byłam tyle, że 4 lata wcześniej:)
    ale się działo!!! szło się do sklepu po 10 jajek a wychodziło się z "leśnym dzbanem" - dowiedziałam się tego od skinów:) miałam irokeza postawionego na jajku;P przejechałam się policyjnym motorem;) i przez chwilę prowadziłam beczkę:D
    ale wtedy jazda była:D

No to koniecznie prosimy o jakąś fotę w ramach dowodu! Bo sobie Ciebie nie wyobrażam w takim fryzie :D
    To jest prośba na serio :)

nick nieaktualny, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 2447 2448 2449 2450 2451 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ