plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCholera tylko to mazowsze takie porypane?
Poopowiadam tylko odwiozęę Kinie i jej koleżankę na angielski, wracam, naleję sobie zupy i dowiecie się jak robiony jest papier czerpanyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2013, 11:38
BellaRosa, Kfjatus, Shagga_80, mauysia lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Ola zaraz się okaże że obsługujesz całe forum sama!
u mnie nie pada
i też sie psuje (a to dziwne!) Olufriend.
Czytałam kiedyś książkę Philipa K. Dicka "Doktor Bluthgeld", w której takie jeden niepozorny ludek pozabijał wszystkie szychy (miał zdolności "zdalnego zabijania" myślami), i nikt się nie zorientował, że to on zaczął pociągać za wszystkie sznurki tego świata
Zarąbista książka swoją drogą, jak ktoś lubi SF, to polecam!
PS) Ale są w niej takie jazdy, że od razu widać, że Dick pisał ją na LSDWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2013, 11:41
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki ja juz po zakupkach kupilam sobie zielone szpilki i branzoletke ale wyniknal nastepny problem jutro impreza firmowa a tesciowka dzwonila ze wujek chrzestny mojego dzisiaj zmarl i kurcze nie wiem co robic i on tez czy moze wrocic w Wroclawia na pogrzeb ktory jeszcze niewiadomo kiedy bedzie ale zostalo mu tylko tydzien a w czw egzamin.Kurcze przewalone teraz bedzie....
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:hej dziewczynki ja juz po zakupkach kupilam sobie zielone szpilki i branzoletke ale wyniknal nastepny problem jutro impreza firmowa a tesciowka dzwonila ze wujek chrzestny mojego dzisiaj zmarl i kurcze nie wiem co robic i on tez czy moze wrocic w Wroclawia na pogrzeb ktory jeszcze niewiadomo kiedy bedzie ale zostalo mu tylko tydzien a w czw egzamin.Kurcze przewalone teraz bedzie....
Pogrzeb pewnie dopiero w przyszłym tygodniu będzie,skoro zmarł dziś, a Twój M pewnie powinien przyjechać choć na sam pogrzeb..a co z Twoją imprezką to ja nie wiem, domyślam się,że Teściowej nie spodobałby się fakt,że bawiłabyś się terazChociaż nie wiem, jakie Ona ma do tego podejście..sugerowała Ci coś? Czy nie wie o imprezie?
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:sylwia1985 wrote:hej dziewczynki ja juz po zakupkach kupilam sobie zielone szpilki i branzoletke ale wyniknal nastepny problem jutro impreza firmowa a tesciowka dzwonila ze wujek chrzestny mojego dzisiaj zmarl i kurcze nie wiem co robic i on tez czy moze wrocic w Wroclawia na pogrzeb ktory jeszcze niewiadomo kiedy bedzie ale zostalo mu tylko tydzien a w czw egzamin.Kurcze przewalone teraz bedzie....
Pogrzeb pewnie dopiero w przyszłym tygodniu będzie,skoro zmarł dziś, a Twój M pewnie powinien przyjechać choć na sam pogrzeb..a co z Twoją imprezką to ja nie wiem, domyślam się,że Teściowej nie spodobałby się fakt,że bawiłabyś się terazChociaż nie wiem, jakie Ona ma do tego podejście..sugerowała Ci coś? Czy nie wie o imprezie?
nic nie mowila tylko powiedziala o smierci ale musze isc na nia bo obiecalam menager ze zrobie jej paznokcie jeszcze przed impreza i umowilam sie z nia 2 h wczesniejWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2013, 11:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Rucia wrote:Co do wycieczki, wiecie, że Dąb Bartek nie jest najstarszym drzewem w Polsce?
A czy to czasem nie są dęby z Rogalina, Lech, Czech i Rus, moi sąsiedzi zza miedzy?
Najstarszym drzewem w Polsce jest Cis Pospolity w Henrykowie Lubańskim. Szacuje się, ze ma 1200 - 1300 latTakie ciekawostki się dowiedziałam na wyciecze
Shagga_80, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:mauysia wrote:Rucia wrote:Co do wycieczki, wiecie, że Dąb Bartek nie jest najstarszym drzewem w Polsce?
A czy to czasem nie są dęby z Rogalina, Lech, Czech i Rus, moi sąsiedzi zza miedzy?
Najstarszym drzewem w Polsce jest Cis Pospolity w Henrykowie Lubańskim. Szacuje się, ze ma 1200 - 1300 latTakie ciekawostki się dowiedziałam na wyciecze
NIEŹLE
Przy nim rogalińskie 600-letnie dęby to podlotki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2013, 12:12
-
nick nieaktualny