plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuciu jeśli możesz to przekaż dalej. Jeden pęcherzyk nie rośnie, w zasadzie się wchłonął. Drugi urusł, ale zarodka nie widać, najprawdopodobniej jest pusty ;(
nikłe szanse że będzie dobrze. Gin powiedział żeby pochopnie nie podejmować decyzji, dostałam duphaston do środy i mam się u niego pojawić. Dziękuję za wsparcie, nie wiem kiedy się odezwę. Pozdrawiam Was wszystkie.Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Ruciu jeśli możesz to przekaż dalej. Jeden pęcherzyk nie rośnie, w zasadzie się wchłonął. Drugi urusł, ale zarodka nie widać, najprawdopodobniej jest pusty ;(
nikłe szanse że będzie dobrze. Gin powiedział żeby pochopnie nie podejmować decyzji, dostałam duphaston do środy i mam się u niego pojawić. Dziękuję za wsparcie, nie wiem kiedy się odezwę. Pozdrawiam Was wszystkie.
Jestem w takim szoku,że aż brak mi słów
Ale powiedzcie, prawda,że może jeszcze być dobrze, prawda? MUSI!!!Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Ruciu jeśli możesz to przekaż dalej. Jeden pęcherzyk nie rośnie, w zasadzie się wchłonął. Drugi urusł, ale zarodka nie widać, najprawdopodobniej jest pusty ;(
nikłe szanse że będzie dobrze. Gin powiedział żeby pochopnie nie podejmować decyzji, dostałam duphaston do środy i mam się u niego pojawić. Dziękuję za wsparcie, nie wiem kiedy się odezwę. Pozdrawiam Was wszystkie.
ojej... żeby było dobrze, żeby było dobrze...
o to się trzeba pomodlić...Shagga_80, mauysia, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Rucia wrote:Shagguś ... ech ... tak która poroniła wie jak to się obywa
Aczkolwiek modle się żeby było dobrze.
niestety... także wiem
i mam wielką nadzieję, że Dodi do tej grupy kobiet nigdy nie dołączy!!!
U Was też tak się zaczęło? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Libra wrote:Rucia wrote:Shagguś ... ech ... tak która poroniła wie jak to się obywa
Aczkolwiek modle się żeby było dobrze.
niestety... także wiem
i mam wielką nadzieję, że Dodi do tej grupy kobiet nigdy nie dołączy!!!
U Was też tak się zaczęło?
TakPlamienie, coraz mocniejsze, puste jajo płodowe, lekarz dawał małą szansę ... zrobiłam betę, za dwa dni kolejną. Malała.
-
Co się dzieje z tymi pustymi jajami płodowymi. Na innym forum dziewczyna też czeka na wyrok i strasznie się to wszytko przeciąga, bo coś tam z lekarzem, bo ultrasonograf się zepsuł i znowu do pon musi czekać. A to już 2 jej ciąża i dziewczyna jest załamana do tego stopnia, że nie gada z M.
Dodi wierzę, że zarodek się teraz ukrył i gin go nie dostrzegł, ale jest i będzie!Dodi lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyKolejny sms.
Dziękuję Wam bardzo. Jest mi poprostu tak bardzo przykro bo myślałam że przyszedł w końcu czas na nas. Maleńką nadzieję jeszcze mam, ale wszystko w środę się rozstrzygnie. Jeszcze raz dziękuję za wsparcie. Wiem, że co nas nie zabije to nas wzmocni, ale czemu akurat w tej sytuacji ...Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAż poszperałam na necie i znalazłam m.in. tu taką rozmowę:
http://forum.gazeta.pl/forum/w,585,86804507,,Brak_zarodka_w_7_tygodniu_ciazy_.html?v=2
pierwsza znaleziona i kurcze są przypadki,że kończy się dobrze, ja więc uspokoiłam się i mam wieeeeelką nadzieję...no i na pewno będę się modlić za naszą Dodi. I wiecie co, pamiętam,że Ona mówiła,że lekarz mówił za 1 razem,że coś jest mniejsza fasolka niż z OM wychodzi, może to dlatego...MUSI być dobrze!Dodi lubi tę wiadomość