X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę dziewczyny się położę.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, ja lecę. Do napisania może w weekend. Trzymajcie się ciepło!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja idę bo musze jechac do jakiejś durnej ubezpieczalni... Po śmierci mamy mojego tatę rypią bez smarowania wszędzie dosłownie! Trzeba było kombinowac z żekaniem się mieszkania, sąd cały spadek po mamie w końcu przekazał na tatę (chcieliśmy żeby wszędzie miał wolną rękę) a sukinkoty nie chcą mu ubezpieczenia za śmierć mamy wypłacić (moja mama była ubezpieczona w Polisie- odradzam to gówno) bo oni nie wiedzą czy wyrok sądu się liczy :/ no szlag by to trafił.... I teraz tata musi za mnie podrobić podpis, ze się zgadzam żeby mu wypłacili, bo ja nie bede gnać 120km z taką pierdołą! Tylko musze u mnie w siedzibie dowód dać do xero. No paranoja!

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Idę dziewczyny się położę.

Odpoczywaj kochana!

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tak jest ze wszystkim. Zus gówno na pogrzeb dał (zachówek 4tys na pogrzeb starczyło a grób???), skarbówka prawdopodobnie łape chce położyć na mieszkaniu rodziców a właściwie tata niby ma coś zapłacić, ze spadek dostał po żonie- nosz cholera jasna razem się mieszkanai dorabiali i odziedziczył jej połowę! Państwo zdziera nawet na śmierci! Przysięgam jak tu siedze. Jeśli kiedykolwiek będę miała możliwość na lewo cokolwiek ciągnąć od państwa to nawet okiem nie mrugnę!

Shagga_80, Muska, gocha04, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też uciekam, jeść zupkę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    I tak jest ze wszystkim. Zus gówno na pogrzeb dał (zachówek 4tys na pogrzeb starczyło a grób???), skarbówka prawdopodobnie łape chce położyć na mieszkaniu rodziców a właściwie tata niby ma coś zapłacić, ze spadek dostał po żonie- nosz cholera jasna razem się mieszkanai dorabiali i odziedziczył jej połowę! Państwo zdziera nawet na śmierci! Przysięgam jak tu siedze. Jeśli kiedykolwiek będę miała możliwość na lewo cokolwiek ciągnąć od państwa to nawet okiem nie mrugnę!

Nie denerwuj się i Ty!!!!

Niestety nasze Państwo i biurokracja na każdym kroku to temat rzeka!!

Zmykam, buziaki dla Was wszystkich.

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zmykam.

1221648qmrgggy559.gif
  • Muska Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tu jeszcze wlazłam na chwilkę, a zaraz uciekam z roboty do domku. No to żeby poprawić wszystkim humory - mi się właśnie płodny śluz zaczął to biegnę majstrować tego synka dzisiaj.
    Mój m już w tym cyklu odczuł niezwykle silną potrzebę posiadania potomka, więc codziennie bierze się do roboty.
    W końcu ;)
    Jak widać faceci potrzebują wielu miesięcy żeby nadążyć za kobietą ;)
    Papaty!!!
    and stay calm ladies!

zbikowa, gocha04, Kfjatus lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć wszystkim!!!
    Dziewczyny jestem w szoku po tym co tu na kilku stronach przeczytałam ;(.
    Powiem Wam,ze ja dziś szykowałam sie do gina na potwierdzenie ciaży...A teraz sie bardzo boje ;(.Na dodatek ta moja sierota (mąż) jak zwykle coś wymyślił i z Warszawy pojechal do Radomia jeszcze i z Radomia jeszcze gdzieś w bok i uparcie twierdzi,ze przed 17 wróci!!! A nie chcę jechać sama,chcę zeby on ze mna pojechał. No, on zawsze podnosi mi cisnienie!!!Jeszcze sie tak nie zdarzyło,zebyśmy pojechali gdzieś na czas i bez nerwów i kłótni. Na każde wesele jedziemy pokłóceni-bo on w dniu ślubu ma zawsze jakaś robotę i wraca do domu na godzinę czy pół przed ślubem! I dziś jest podobnie-Boze kiedy on sie zmieni???
    Nie wiem czy dziś dotrę do tego lekarza???

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • she Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszku - myśl pozytywnie, na pewno będzie dobrze. A jak Twój mąż nie zdąży to mu opowiesz później co stracił ;) I na pewno będzie żałował

201306215365.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    cześć wszystkim!!!
    Powiem Wam,ze ja dziś szykowałam sie do gina na potwierdzenie ciaży...A teraz sie bardzo boje ;(.Na dodatek ta moja sierota (mąż) jak zwykle coś wymyślił i z Warszawy pojechal do Radomia jeszcze i z Radomia jeszcze gdzieś w bok i uparcie twierdzi,ze przed 17 wróci!!! A nie chcę jechać sama,chcę zeby on ze mna pojechał. No, on zawsze podnosi mi cisnienie!!!Jeszcze sie tak nie zdarzyło,zebyśmy pojechali gdzieś na czas i bez nerwów i kłótni. Na każde wesele jedziemy pokłóceni-bo on w dniu ślubu ma zawsze jakaś robotę i wraca do domu na godzinę czy pół przed ślubem! I dziś jest podobnie-Boze kiedy on sie zmieni???

Jakbym o swoim czytała :) On też zawsze mówi,że ZDĄŻY :)

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    kopciuszek126 wrote:
    cześć wszystkim!!!

i co jest na czas, dotrzymuje słowa?
    Ja mojemu zawsze mówię, żeby nie robił z gęby kapcia albo że jak nie jest pewien czy zdąży to niech prawdę mówi, a nie ściemę wali. I teraz nawet jak idzie na piwko to mówi raczej prawdę i się melduje smsami albo dzwoni.:)
    Grzeczny chłopczyk swojej żonki.:)

zbikowa, Muska, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga, dwu tysięczny post! same święta dziś!
    a u mnie wręcz odwrotnie. wszystko jest zaplanowane do najmniejszego szczegółu. ba, prowadzimy arkusze w google docs z wydatkami na gaz prąd itp, poza tym wszystkie przepisy, mamy aplikacje w tel z listą zakupów którą jedno drugiemu może edytować i w ogóle, organizacja pełną parą!

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz tipsy french z kamieniami swarowskiego zrobione 50 zł zarobione teraz moge z wami klikac

Muska lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę zażyć kapieli i będe sie szykować. Ale się boję,ze aż mi się mdłości nasiliły. A dla ciekawostki powiem,że ja mam mdłości popołudniowo-wieczorne i trwaja dotąd dopóki nie pójde spać.

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba zaraz sraczki dostanę ze stresu i nerwów....

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    chyba zaraz sraczki dostanę ze stresu i nerwów....

moj tez nieraz mnie wkurzal szkoda nerwow nie stresuj sie szczegolnie w twoim stanie

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Shagga_80 wrote:
    kopciuszek126 wrote:
    cześć wszystkim!!!

i co jest na czas, dotrzymuje słowa?
    Ja mojemu zawsze mówię, żeby nie robił z gęby kapcia albo że jak nie jest pewien czy zdąży to niech prawdę mówi, a nie ściemę wali. I teraz nawet jak idzie na piwko to mówi raczej prawdę i się melduje smsami albo dzwoni.:)
    Grzeczny chłopczyk swojej żonki.:)

Mój zależy kiedy...jeśli chodzi o wyjście do lekarza, na ślub czy inne planowane spotkania to zwykle zdąży ale na chwilę przed, więc ja już jestem w takich nerwach,że od progu jest awantura...jeśli chodzi o zwykłe wyjście jest znaaaaaaaaaaaaaacznie gorzej :)

Kopciuszku, powodzenia na wizycie, koniecznie zamelduj się po powrocie :)

• ann2224 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja równiez trzymam mocno kciuki za Dodi mam nadzieje ze będzie dobrze :) Musi byc:)

Dodi lubi tę wiadomość

event.png
‹‹ 2505 2506 2507 2508 2509 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ