plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie
Pamiętałam co miałam napisać do czasu gdy przeczytałam o Dodi.
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, że to wszystko teraz tak kiepsko wygląda a okaże się, że jest ok.
Musimy wspierać Ją modlitwą, na pewno będzie dobrze!!!Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
Skupię się to sobie przypomnę co tam wcześniej popisałyście.... mózg paruje...
Bella - wszystkiego, co najlepsze i najpiękniejsze
Karoam - udanej wizyty mamy - przyzwyczajaj Ją do słowa babcia
Sylwia - uważam, że powinnaś pójść na tą imprezę firmową. Szaleć przecież nie musisz, liczy się obecność.
Rucia - ile to się nowych rzeczy człowiek dowiaduje na wycieczkach, podróże kształcą
Kopciuszku - powodzenia na wizycie
Z okazji naskrobania 2500 strony wszystkim wszystkiego najlepszego życzę!!!
Nie załapałam się co prawda na ten moment, ale tortu kawałek dziabnęłamdzięki za zostawienie mi kawałka
Rucia, Shagga_80, Kfjatus, BellaRosa, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
W koncu doczytalam, zajęło mi to z 2 godz. Pod koniec nogi mi sie ugiely i po prostu nie potrafię juz na inny temat sie wypowiedzieć.
Dodi Kochana, mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze, będę sie o to modlić. Trzymaj sie. Trzeba wierzyć.
Shagga_80, Ola_czeka, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIlona wrote:Hej dziewczyny
W koncu doczytalam, zajęło mi to z 2 godz. Pod koniec nogi mi sie ugiely i po prostu nie potrafię juz na inny temat sie wypowiedzieć.
Dodi Kochana, mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze, będę sie o to modlić. Trzymaj sie. Trzeba wierzyć.
Dziś mamy dosyć smutny piątek -
nick nieaktualnyDodi jestem myślami z Tobą! Tak łatwo nie poddamy się i myślimy dobrze, pozytywnie!
Cholerrra nie może być inaczej!!!
Powiem Wam kochane, że zabrałam się za pastowanie podłogi w kuchni...dałam pastę i zaschła ( tak było napisane, by zaschła )a później zabrałam się za polerowanie, glancowanie czy jak by tego nie nazwać ale generalnie podłoga lśni...teraz to już padam na twarzPowoli uporam się z bałaganem, dobrze, że jutro sobota;-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2013, 17:09
zbikowa, Muska, Kfjatus, Libra, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kurcze a ja mam jakąś infekcję pochwy. No szlag by to trafił! Myslałam, ze to cewka/pęcherz więc przez 3 dni ćpałam żurawinę w tabsach i piłam sok żurawinowy i przemywałam się rumiankiem. Ale tak mi się wydawało, ze mnie też pochwa piecze no piecze
wejście jest zaczerwienione i jakby chropowate no masakra
Do gina miałam iść za 2 tyg. ale umówiłam się na wtorek. Mąż poleciał do rodzinnego i kazał mi przemywać się tantum rosa, jeść czosnek i wstrzykiwać sobie jogurt naturalny
Ten jogurt zmiótł mnie z powierzchni ziemi xD ale nikomu tak nie ufam jak mojemu rodzinnemu, więc... do dzieła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2013, 17:36
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BellaRosa wrote:Kurcze a ja mam jakąś infekcję pochwy. No szlag by to trafił! Myslałam, ze to cewka/pęcherz więc przez 3 dni ćpałam żurawinę w tabsach i piłam sok żurawinowy i przemywałam się rumiankiem. Ale tak mi się wydawało, ze mnie też pochwa piecze no piecze
wejście jest zaczerwienione i jakby chropowate no masakra
Do gina miałam iść za 2 tyg. ale umówiłam się na wtorek. Mąż poleciał do rodzinnego i kazał mi przemywać się tantum rosa, jeść czosnek i wstrzykiwać sobie jogurt naturalny
Ten jogurt zmiótł mnie z powierzchni ziemi xD ale nikomu tak nie ufam jak mojemu rodzinnemu, więc... do dzieła
Wstrzykuj, widać dam jest miejsce nabiału!
(napisałam to już wcześniej, ale chyba Ovu wsysa dziś moje posty)BellaRosa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Kurna, ovu zwariował, wyświetla nagle 5 postów znikąd. Może to tylko u mnie w firmie tak jest, że jak wprowadzamy jakieś nowe funkcje, to najpierw je testujemy do upadłego a potem puszczamy w eter? Może normalne podejście, to ulepszyć Ovu a potem patrzeć co z tego wynika?
Shagga_80 lubi tę wiadomość