plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella- Wszystkiego naj,naj, najlepsiejszego Ci zyczę!
Dziewczynki- dzięki za miłe słowa odnośnie zdjęć :*
Shagga- skorpion wita skorpiona
Muska- a co byś chciała z Egiptowa?I bardzo dziękuje za propozycję odbioru mamy
Myślę jednak że z tym nie będzie problemu
Mamuśka dojechała, bardzo się ucieszyła odnośnie zafasaolkowania (choć mówiłam jej żeby się nie podniecała, bo to jeszcze wcześnie, i wszystko się może zdarzyć...)
Jutro będzie lepić pierogi
A ja umieram bo pół nocy nie spałam- co chwilę się budziłam z tego podenerwowania lotem mamy, no i w ciągu dnia nie pospalam i teraz padam na pysk
A dzisiaj tyle naprodukowałyście- dotarłam do 2502 strony i nie mam siły dalejBellaRosa, Kfjatus, aisa, Muska, Shagga_80, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Ok doczytałam wszystko...
po pierwszę dziękuje Liberko za info o Dodi...
DODI KOCHANA POSZŁAM DZISIAJ NA MSZE DO KOŚCIOŁA NA 18 POMODLIŁAM SIĘ ZA CIEBIE I TWOJE MALEŃSTWO MAM NADZIEJĘ ŻE WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE...
i w tym miejscu chwila zawachania co miałam napisać... aha
Bella Kochana Wszystkiego Najlepszego
i przepraszam więcej nie pamiętam co chciałam napisać...
a o imionach ze jakbym miała kiedyś dzidzie to wspólnie zgadzamy się na Zuzę, Igę i Kubusia mnie się jeszcze podoba Tymoteusz (ale w sumie jest długie w stosunku do mojego długiego nazwiska)...
nie wiem której podobało się imię Izabela nie skromnie powiem też mi się podoba bo to moje imię
i to chyba tyle... więcej grzechów nie pamiętam...
zbikowa, Libra, Shagga_80, BellaRosa, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
a jeszcze jedno
Wszystkie Naj Naj Naj Dziewczynki z okazji 2500 strony z tej okazji zjadłam pyszne dwa kawałki tortu o nazwie Magdalenka (czy coś takiego) o smaku czekoladowym i znowu dupsko mi urośnie ehhhShagga_80, gocha04 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Ola_czeka wrote:Kurna, ovu zwariował, wyświetla nagle 5 postów znikąd. Może to tylko u mnie w firmie tak jest, że jak wprowadzamy jakieś nowe funkcje, to najpierw je testujemy do upadłego a potem puszczamy w eter? Może normalne podejście, to ulepszyć Ovu a potem patrzeć co z tego wynika?
mam wrażenie że tutaj od testowania portalu są użytkownicy, a całość sklejona za pomocą gumy do żucia i taśmy klejącej. ale to tylko moje małe zboczenie że się czepiam takich rzeczy...Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:Kurna, ovu zwariował, wyświetla nagle 5 postów znikąd. Może to tylko u mnie w firmie tak jest, że jak wprowadzamy jakieś nowe funkcje, to najpierw je testujemy do upadłego a potem puszczamy w eter? Może normalne podejście, to ulepszyć Ovu a potem patrzeć co z tego wynika?
mam wrażenie że tutaj od testowania portalu są użytkownicy, a całość sklejona za pomocą gumy do żucia i taśmy klejącej. ale to tylko moje małe zboczenie że się czepiam takich rzeczy...
Zbikowa nie tylko Ty tak uważasz ja to właśnie kiedyś mojemu mówiłam że za puszczenie nie przetestowanego produktu to ktoś powinien beknąć bo kasę biora a syf wypuszczają ehhh i zresztą ich tempo naprawiania błędów jakby jakiś amator to ogarniał albo osoba mało zorientowana w temacie albo ktoś kto dopiero zaczyna przygodę z programowaniem...
ehhh poplułam jadem ale gdzieś go spuścić musiałam...Shagga_80 lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:Do tego stopnia, że jak będę w Krakowie to się spotkamy, czy aż tak to nie?
To było do Fedry.
Wiem, ze mną nie spotykasz się w Krakowie
jak będziesz w Krakowie ja się mogę z Tobą spotkaćzbikowa lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
super mogę do was pisac i posty się nie pojawiają co za szit...
no prosze napisałam zażalenie do admina i po sek posty się pojawiły o matko jaki On dzisiaj szybciutkiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2013, 19:14
Libra lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Dobra Laski ja się zawijam bo zaraz mnie to ovu wkur... i po co mi to a że mój ogląda Sage Zmierzch to idę zobaczyc o co tam chodzi bo jakoś nie w temacie jestem
życzę Wam stosunkowo udanej nocy i weekendu...
Dodi Kochana jestem myślami blisko Ciebie...Kfjatus, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:Kurna, ovu zwariował, wyświetla nagle 5 postów znikąd. Może to tylko u mnie w firmie tak jest, że jak wprowadzamy jakieś nowe funkcje, to najpierw je testujemy do upadłego a potem puszczamy w eter? Może normalne podejście, to ulepszyć Ovu a potem patrzeć co z tego wynika?
mam wrażenie że tutaj od testowania portalu są użytkownicy, a całość sklejona za pomocą gumy do żucia i taśmy klejącej. ale to tylko moje małe zboczenie że się czepiam takich rzeczy...
Zbikowa nie tylko Ty tak uważasz ja to właśnie kiedyś mojemu mówiłam że za puszczenie nie przetestowanego produktu to ktoś powinien beknąć bo kasę biora a syf wypuszczają ehhh i zresztą ich tempo naprawiania błędów jakby jakiś amator to ogarniał albo osoba mało zorientowana w temacie albo ktoś kto dopiero zaczyna przygodę z programowaniem...
ehhh poplułam jadem ale gdzieś go spuścić musiałam...
No ja akurat nie płacę abonamentu, więc nie mogę za bardzo marudzić. jeśli tylko mieliby godną konkurencję (i takie forum z Wami oczywiście) to bez wahania bym się przeniosła, bo to jest poprostu lekceważenie użytkowników. no ale tak działa byznes.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2013, 19:21