plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kfjatus wrote:Żbikowa a Ty robisz strony tak ? Jaki koszt jest zrobienia strony i jej aktualizacja ? Takiej zwykłej z informacjami dotyczącym firmy .
Chodź na priv na małe randez-vous to sobie pogadamy na ten temat
o matko! a jakim cudem ja Cie nie mam w psiapsiółach?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2013, 19:19
-
nick nieaktualnydoradźcie mi Kochane! dzsiaj jest moj 24 dzien cyklu moze sie jeszcze wstrzymam z tym testem bo cykle mam zawsze po 28 dni moze poczekam do srody, kurcze boje sie zrobic test boje sie ze bedzie negatywny..... ale tak bardzo chce sprawdzic czy moze cos juz bedzie wiadomo
-
Uciekam dziewczynki, wrócę pewnie w niedzielę wieczorem, albo w poniedziałek. Wpadnę tylko wpisać wyniki, ale to na chwilkę
.
Życzę Wam udanego weekendu (pod każdym względem!)
Dodi myślę o Tobie i modlę się, o to, żeby było wszystko dobrze. :*
zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
-
mikusia wrote:doradźcie mi Kochane! dzsiaj jest moj 24 dzien cyklu moze sie jeszcze wstrzymam z tym testem bo cykle mam zawsze po 28 dni moze poczekam do srody, kurcze boje sie zrobic test boje sie ze bedzie negatywny..... ale tak bardzo chce sprawdzic czy moze cos juz bedzie wiadomo
Moim zdaniem jest stanowczo za wcześnie. Jak zrobisz teraz to możesz się rozczarować(być może niepotrzebnie bo potem może okazać się że jednak jesteś w ciąży), poczekaj do dnia spodziewanej miesiączki i wtedy testuj.
mikusia, Shagga_80, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mikusia wrote:wiesz masz racje poczekam bo przy pierwszej ciazy miałam 2 kreski juz po 7 dniach od współżycia ale to po prostu było szczesliwym zbiegiem okolicznosci
7 dni to bardzo wcześnie... może miałaś owulacje szybciej a myślisz o późniejszym współżyciu że z niego zaszłaś w ciążę? z tego co piszą tu dziewczyny (znacznie bardziej zaznajomione z tematem) to zagnieżdżenie może nastąpić dopiero po tygodniu od współżycia. no ale nic, tak czy siak poczekaj cierpliwiegocha04, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
jestem
Byłam u gina,wizyta trwała z 15 minut-zainkasował 100 zl i dowiedziałam się, ze napewno jestem w ciąży!!!Zrobil usg przez brzuch a nie dopochwowe-widziałam zarodek w macicy. Ale serduszka chyba jeszcze nie było, bo nic mi nie powiedział,a ja z tego stresu od Dodi zapomniałam a moze i bałam się zapytać o to serce ;(. W każdym razie jest 1 zarodek i na pewno umiejscowiony w macicy!!!Zbadał mnie też i powiedział,ze macica ładnie powiekszona!!!!Dał skier. na badania ogólne krwi,moczu, toxo, HIV, glukoza i kazal przyjsć za ok. 3 tyg. to zalożymy wtedy kartę ciąży. Powiedzial,zeby nie pić ,nie palić, a kochac sie mozna do woliAle ja nie mam ochoty ;(....
Pytał co mam w domu?Powiedziałam,ze syna. To on na to,ze teraz przydałaby się córcia,a ja do niego mówie,ze marzę o córci(chyba każda matka marzy) ale dla mnie najważniejsze jest żeby bylo zdrowe dzieciątko!!!Więc teraz czekam do 7 maja z duszą na ramieniu....bo jakby było to serce to byłabym spokojniejsza. Dobranoc wszystkim
zbikowa, kiti, Rucia, Libra, aisa, Muska, Shagga_80, she, gocha04, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Mam nadzieję, że jeszcze którąś zastałam o tej porze. Wczoraj to nadawałyście równo
Do rzeczy - umówiłam się jutro na wizytę do ginka rano. Poproszę o monitoring i się dowiem co z jajeczkiemNa moje odczucia i objawy mam owu albo teraz albo jutro
Bo nigdy wcześniej monitu nie miałam, więc ciężko powiedzieć czy te objawy to sa w trakcie czy zaraz przed/po.
No, a poza tym to nie pamiętam o jakie badania mam go poprosić
Coś mi pamięć szwankuje ostatnio.
Możecie mnie tu oświecić? Tym razem sobie zanotuję i jutro na pewno zapytam. Progesteron i prolaktyna? Tylko kiedy i w ogóle co jeszcze?
Będę wdzięczna!
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKopciuszku, cieszę się bardzo,że miałaś dla nas dobre wieści, gratuluję więc jeszcze raz ale tym razem potwierdzonej już ciąży
Tym serduszkiem nie przejmuj się...ja na 1 wizycie też nie wiedziałam,czy już jest serduszko, Ginka nic mi nie powiedziała,a ja nie spytałam, bo tak bałam się,że mogą być dwa maluchy i na tym też skupiłyśmy się
Nie stresuj się więc, bo zupełnie nie masz powodów
Ja oglądałam Zmierzch, a potem późne kąpanie z Młodym i teraz chłopaki śpią , więc mam chwilę...dziś w ogóle cały dzień pracowałam - rysowałam i już mam dość, szczególnie pracy, którą wykonywałam po południukopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wylogowałam się i od nowa zalogowałam, widzę Was
Shagga guru Ty na pewno pamiętasz kiedy się robi progesteron i prolaktynę? Bo już znalazłam, że o te mam poprosić. Nie chcę wyjść na laika przed lekarzem
W ogóle zaczynam się stresować tą wizytą, sama nie wiem czemu... -
nick nieaktualnyMuska wrote:Mam nadzieję, że jeszcze którąś zastałam o tej porze. Wczoraj to nadawałyście równo
Do rzeczy - umówiłam się jutro na wizytę do ginka rano. Poproszę o monitoring i się dowiem co z jajeczkiemNa moje odczucia i objawy mam owu albo teraz albo jutro
Bo nigdy wcześniej monitu nie miałam, więc ciężko powiedzieć czy te objawy to sa w trakcie czy zaraz przed/po.
No, a poza tym to nie pamiętam o jakie badania mam go poprosić
Coś mi pamięć szwankuje ostatnio.
Możecie mnie tu oświecić? Tym razem sobie zanotuję i jutro na pewno zapytam. Progesteron i prolaktyna? Tylko kiedy i w ogóle co jeszcze?
Będę wdzięczna!
Muska, nie pomogęJest tu ktoś, bardziej zorientowany????
-
nick nieaktualnyMuska wrote:Wylogowałam się i od nowa zalogowałam, widzę Was
Shagga guru Ty na pewno pamiętasz kiedy się robi progesteron i prolaktynę? Bo już znalazłam, że o te mam poprosić. Nie chcę wyjść na laika przed lekarzem
W ogóle zaczynam się stresować tą wizytą, sama nie wiem czemu...
Coś mi się kojarzy,ale pewna nie jestem, że robi się to na początku cyklu...ale jako,że nie wiem na pewno to nie sugeruj się tym