plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Aż poszperałam na necie i znalazłam m.in. tu taką rozmowę:
http://forum.gazeta.pl/forum/w,585,86804507,,Brak_zarodka_w_7_tygodniu_ciazy_.html?v=2
pierwsza znaleziona i kurcze są przypadki,że kończy się dobrze, ja więc uspokoiłam się i mam wieeeeelką nadzieję...no i na pewno będę się modlić za naszą Dodi. I wiecie co, pamiętam,że Ona mówiła,że lekarz mówił za 1 razem,że coś jest mniejsza fasolka niż z OM wychodzi, może to dlatego...MUSI być dobrze!
Tak, ale tutaj dziewczyny nic nie mówią o krwawieniu -
nick nieaktualnyRucia wrote:Shagga_80 wrote:Libra wrote:Rucia wrote:Shagguś ... ech ... tak która poroniła wie jak to się obywa
Aczkolwiek modle się żeby było dobrze.
niestety... także wiem
i mam wielką nadzieję, że Dodi do tej grupy kobiet nigdy nie dołączy!!!
U Was też tak się zaczęło?
TakPlamienie, coraz mocniejsze, puste jajo płodowe, lekarz dawał małą szansę ... zrobiłam betę, za dwa dni kolejną. Malała.
tak... ja plamiłam na brązowo - już byłam u lekarza po drugiej becie (malejącej)... także wiedziałam, że nic z tego nie będzie... -
Rucia wrote:Shagga_80 wrote:Aż poszperałam na necie i znalazłam m.in. tu taką rozmowę:
http://forum.gazeta.pl/forum/w,585,86804507,,Brak_zarodka_w_7_tygodniu_ciazy_.html?v=2
pierwsza znaleziona i kurcze są przypadki,że kończy się dobrze, ja więc uspokoiłam się i mam wieeeeelką nadzieję...no i na pewno będę się modlić za naszą Dodi. I wiecie co, pamiętam,że Ona mówiła,że lekarz mówił za 1 razem,że coś jest mniejsza fasolka niż z OM wychodzi, może to dlatego...MUSI być dobrze!
Tak, ale tutaj dziewczyny nic nie mówią o krwawieniu
Jest szansa, że to krwawienie było spowodowane obumarciem pierwszego zarodka, a nie było związane z drugim...BellaRosa, Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Jestem na to za miękka.
Idę stąd.
Ja jeszcze poczytałam na necie i nadal mam nadzieję...MUSI BYĆ DOBRZE !!
Będę się za to modlić!
W wolnej chwili spytam kumpelę, której jeden zarodek obumarł, czy krwawiła wtedy, bo może tak jest jak Mauysia pisze, może to dlatego...
Zresztą cieszę się,że lekarz podszedł do sprawy,żeby nie spieszyć się z pochopnymi decyzjami, Bella Ty pisałaś,że Tobie nie dawali szans, a proszę już to prawie końcówka ciąży
Mam nadzieję,że będzie brała leki, odpoczywała (chyba dostała zwolnienie z pracy?!) a w środę będzie wielka radośćI tego będę się trzymała
JESTEM PEŁNA NADZIEI!
gocha04, mauysia, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Shagga, a co do mojej temperatury, to chyba z tydzień temu mierzyłam i miałam 36.9, więc chyba jeszcze mi nie spada. Ale może spróbuję zmierzyć jutro rano.
Ja od kilku dni mam taki zamiar...dziś przypomniałam sobie o tym rano jak wstałam do WCOczywiście nie będąc przygotowana...Jutro
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Ola nie idź!
Nie ma i tak sensu roztrząsać tej sprawy, bo trzeba czekać, a i tak nic nie zmienimy. Wszystkie jesteśmy z Dodi i życzymy jej jak najlepiej, pozostaje nam tylko modlitwa...
Ja niestety nie mogę nie myśleć o Dodi...i wiecie co? Teraz jestem pewna,że musimy tylko pozytywnie myśleć, bo jeśli Dodi jednak tu wejdzie to musi mieć wsparcie w nas i wiedzieć, że my wierzymy!
Ja powtórzę, wciąż wierzę,że ciąża jest młodsza i dlatego zarodka nie widać, a krwawienie z tego co czytam może pojawiać się w ciąży! A do środy chyba jajko zniosęLibra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Kfjatus wrote:Ola nie idź!
Nie ma i tak sensu roztrząsać tej sprawy, bo trzeba czekać, a i tak nic nie zmienimy. Wszystkie jesteśmy z Dodi i życzymy jej jak najlepiej, pozostaje nam tylko modlitwa...
Ja niestety nie mogę nie myśleć o Dodi...i wiecie co? Teraz jestem pewna,że musimy tylko pozytywnie myśleć, bo jeśli Dodi jednak tu wejdzie to musi mieć wsparcie w nas i wiedzieć, że my wierzymy!
Ja powtórzę, wciąż wierzę,że ciąża jest młodsza i dlatego zarodka nie widać, a krwawienie z tego co czytam może pojawiać się w ciąży! A do środy chyba jajko zniosę
Ja też myślę o Dodi. Mi chodziło o to, by nie szukać scenariuszy. Trzeba mieć wiarę, że będzie dobrze i czekać bardzo cierpliwe.Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Shagga a jak mieli mi szansę dać jak konował mi zrobił w 8tc USG przez brzuch przy mojej wadze 90 kg
nic dziwnego, ze widział pustą macicę
Jakbym wtedy miała zrobione dopochwowe od razu to widać by było, ze serce bije i się tylko głupia kosmówka odkleiła!
Cholera no wściekłam się na tą sytuacje u Dodi! To jest podłe i niesprawiedliwe! Słuchajcie prawda jest taka, ze sytuacja kolorowo nie wygląda i patrząc obiektywnie... ehhh... ja to mam nadzieje, ze jest jak Mayusia napisała- krwawienie jest z pierwszego pęcherzyka a w drugim się rozwija zarodek. Przeciez przy dwóch pęcherzykach chyba może zarodek wykształcać się wolniej? Albo jest mniejszy? No nie wiem cholera no nie wiem! I nic nie wymyśle. Najgorsze dla niej będzie to czekanie- tak jak dla mnie było.... czekałam ponad dobę a nawet dziś mam wrażenie, ze to cała wieczność byłaSzlag by to!
Dodi lubi tę wiadomość
-
Shagga napisała:
"Ja powtórzę, wciąż wierzę,że ciąża jest młodsza i dlatego zarodka nie widać, a krwawienie z tego co czytam może pojawiać się w ciąży! A do środy chyba jajko zniosę"
i pod tym się podpisuję obiema rękami!zbikowa, Shagga_80, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Mam nadzieję, że w środę będą sam dobre wiadomości od Dodi! I Shagga na racje, pozytywne myślenie przede wszystkim, po to siebie tu mamy, żeby się wspierać. Dodi bądź silna kobieto. będzie dobrze.
Shagga_80, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Mam nadzieję, że w środę będą sam dobre wiadomości od Dodi! I Shagga na racje, pozytywne myślenie przede wszystkim, po to siebie tu mamy, żeby się wspierać. Dodi bądź silna kobieto. będzie dobrze.
Oczywiście! Wszystkie przecież jesteśmy tuż obok i mocno Ją przytulamy i wspieramy! :*mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny