plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Muska --> no z Jezusem to już inna historia
A jeśli chodzi o zdrobnienia - nigdy nie nazywano mnie Mania, ale dla rodziny byłam (i czasem nadal jestem, szczególnie dla mamy) Marynią
Gocha --> Witamy witamy, ominął Cię niestety jubileusz 2500 strony, ale poczęstuj się torcikiem.Shagga_80, Muska, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Słuchajcie, Dodi na pewno sama jest teraz na maksa zestresowana, jeśli nie sparaliżowana strachem, może chociaż my spróbujmy się trochę uspokoić...
Może zamiast nerwów pomódlmy się za nią...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2013, 11:31
Muska, BellaRosa, Rucia, Ola_czeka, Libra, aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Rucia wierzę, że to wszystko wywołuje straszne wspomnienia, nie zazdroszczę Ci tego co przeżyłaś, żadna kobieta nie powinna tego przeżyć.
Ale starajmy się tu nie pisać czarnych scenariuszy, bo Dodi prędzej czy później wróci tu i to przeczyta i wtedy dopiero może się nie na żarty zestresować.
Trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Tylko tyle i aż tyle.mauysia, Shagga_80, Libra, aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Słuchajcie, Dodi na pewno sama jest teraz na maksa zestresowana, jeśli nie sparaliżowana strachem, może chociaż my spróbujmy się trochę uspokoić...
Może zamiast nerwów pomódlmy się za nią...
A ja myślę sobie,że powinnyśmy skasować wszelkie wypowiedzi pesymistyczne, wiecie Dodi wróci tu, może okazać się że dalej nie jest kryzys zażegnany i zestresuje się bardziej...wiecie, gin może Ją uspokoi a tu przeczyta takie opcje?
EDIT:
O widzę,że już w podobnym tonie wypowiedziała się OlaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2013, 11:33
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Ola_czeka wrote:jeju no nie wytrzymam w oczekiwaniu na wieści od Dodi.
Ola ja też siedzę jak na szpilkach, zwłaszcza, że przypomina mi się mój horror.
Mam to samo....
jutro minie dokładnie 4 lata... i w "prezencie rocznicowym" dostanę @Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny