plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykiti wrote:Libra wrote:kiti wrote:witam was dziewuszki ciepło i radośnie
libruś ja mam do gina na godz 15 i w sumie to się już nie mogę doczekać żeby się zajął tymi moimi hormonamiżeby w końcu wszystko się unormowało .
Rucia to będę czekała niecierpliwie na zdjątko maluszka
Muska jakbym usłyszała taki teksty od gin to bym chyba wstała, zabrała manatki i wyszła.
Ostatnio coś nie mam nerwów do niektórych ludzi... zbyt szybko się wkurzam...
Dodi jestem cały czas myślami
hehehe... kiti, będziemy się "rozkładać" tego samego dnia:) ciekawa jestem co tam u Ciebie w trawie piszczy:)
heheh przypomniałaś mi jak byłam pierwszy raz u gina i jak to za pierwszym razem byłam troche zawstydzonagin do mnie " no prosze pupcia w dół i się rozłożyć bardziej ... no tak jak przed mężem
" oczywiście to było tak w zartach dla rozluźnienia
hehehe to teraz mi sie przypomniała moja pierwsza wizyta u obecnego gina... "prosze się nie stresować staraniami, kochać się z miłości"... "ale ja sie stresuję wizytą"... "proszę się rozluźnić, z mojej strony mogę zapewnić, że będę bardzo delikatny"... a jak do usg za parawanem rozbierałam się po raz trzeci powiedział "I jak tam Pani B...? oswoiła się już pani ze mną?" wychyliłam głowę za parawaniu "hehehe, chyba się nigby nie oswoję"AGA 30, kiti, Dodi, Muska, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Karoam jak ja chcę z Tobą do egipskiego słoneczka
Bella wysłałam Ci zaproszenie, proszę odnajdź je i bądź tak łaskawa je zaakceptować
Cześć aisadziękuję :*
mam jeszcze jedno pytanie do Was i jeśli coś wiecie na ten temat to prosiłabym o info bo powoli twierdzę, że przestanę już czytać na necie przeróżne artykuły i inne fora, bo już mam taki mętlik w głowie, że szok
jeśli okazałoby się, że pęcherzyk jest pusty to czy będzie przyrost Bety HCG? oczywiście nie wytrzymałabym i poszłam dzisiaj rano zrobić badanie
Dodi, z tego, co wyczytałam, nawet jeśli pęcherzyk jest pusty, to może być przyrost, więc nadal pozostaje czekać do środy, żeby dowiedzieć się konkretów. POZYTYWNYCH konkretów.Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Muska wrote:Rucia wrote:Muska jeżeli nie miałaś badanych hormonów, to czas zrobić je od A do Z, wtedy będziesz wiedziała na czym stoisz. U mnie przecież okazało się, że progesteron był za niski. I co?
Zielooono mi
Dokładnie. Jakby nie to forum to dalej byłabym pod tym względem zielona
Gin powiedział, że progesteron 7 dni przed końcem cyklu zrobić? To się chociaż zgadza?
A prolaktynę w 3 dni cyklu?
Na ten progesteron mogę więc za tydzień iść, chyba.
I dlatego uważam, że mógł sobie te durne teksty darować, bo mnie jedynie wystraszył, a hormonów nie robiłam i żadnych leków wspomagających tez nigdy nie brałam.
cześć dziewczyny
Muska mi gin powiedziała, że hormony powinno się badać wszystkie w jednym cyklu. Czyli najpierw w 3dc większość i później progesteron 7dpo.mauysia lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDodi kochana jeżeli zaczęło się poronienie, to jedna beta nie da ci odpowiedzi. Musiałabyś ją powtórzyć pojutrze. Wtedy zobaczyłabyś czy rośnie czy spada. Jeżeli rośnie, to chwała Bogu, jest dobrze. Jeżeli spada ... oznacza to tylko jedno.
Więc jeżeli chcesz to powtórz betę we srodę, jeżeli będziesz miała wynik tego samego dnia, to pójdziesz z tym do swojego lekarza. On już ci powie co dalej robić.
Dodi lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Dodi kochana jeżeli zaczęło się poronienie, to jedna beta nie da ci odpowiedzi. Musiałabyś ją powtórzyć pojutrze. Wtedy zobaczyłabyś czy rośnie czy spada. Jeżeli rośnie, to chwała Bogu, jest dobrze. Jeżeli spada ... oznacza to tylko jedno.
Więc jeżeli chcesz to powtórz betę we srodę, jeżeli będziesz miała wynik tego samego dnia, to pójdziesz z tym do swojego lekarza. On już ci powie co dalej robić.
tak, tak napewno powtórzę badanie w środę i wtedy pewnie coś na tej podstawie się już okaże. Tak więc czekam i żyję nadzieję moją maleńkąaisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Rucia wrote:Dodi kochana jeżeli zaczęło się poronienie, to jedna beta nie da ci odpowiedzi. Musiałabyś ją powtórzyć pojutrze. Wtedy zobaczyłabyś czy rośnie czy spada. Jeżeli rośnie, to chwała Bogu, jest dobrze. Jeżeli spada ... oznacza to tylko jedno.
tak, tak napewno powtórzę badanie w środę i wtedy pewnie coś na tej podstawie się już okaże. Tak więc czekam i żyję nadzieję moją maleńką
Napiszę do ciebie na priv. -
gocha04 wrote:Muska wrote:Rucia wrote:Muska jeżeli nie miałaś badanych hormonów, to czas zrobić je od A do Z, wtedy będziesz wiedziała na czym stoisz. U mnie przecież okazało się, że progesteron był za niski. I co?
Zielooono mi
Gin powiedział, że progesteron 7 dni przed końcem cyklu zrobić? To się chociaż zgadza?
I dlatego uważam, że mógł sobie te durne teksty darować, bo mnie jedynie wystraszył, a hormonów nie robiłam i żadnych leków wspomagających tez nigdy nie brałam.
cześć dziewczyny
Muska mi gin powiedziała, że hormony powinno się badać wszystkie w jednym cyklu. Czyli najpierw w 3dc większość i później progesteron 7dpo.
Poczytam na ten temat w necie. Wolałabym już teraz zrobić przynajmniej progesteron, a potem prolaktynę i inne, bo to przyspieszy wszystko o 1 cykl. Ale jak ma to mieć jakiś znaczący wpływ na wyniki to mogę poczekać i zacząć od prolaktyny w następnym cyklu. Mi nic nie mówiono na temat tego, że wszystko w jednym cyklu musi być zrobione.
A jak reszta sądzi? Powinnam się wstrzymać z tym progesteronem do kolejnego cyklu? -
nick nieaktualnyMuska wrote:gocha04 wrote:Muska wrote:Rucia wrote:Muska jeżeli nie miałaś badanych hormonów, to czas zrobić je od A do Z, wtedy będziesz wiedziała na czym stoisz. U mnie przecież okazało się, że progesteron był za niski. I co?
Zielooono mi
cześć dziewczyny
Muska mi gin powiedziała, że hormony powinno się badać wszystkie w jednym cyklu. Czyli najpierw w 3dc większość i później progesteron 7dpo.
Poczytam na ten temat w necie. Wolałabym już teraz zrobić przynajmniej progesteron, a potem prolaktynę i inne, bo to przyspieszy wszystko o 1 cykl. Ale jak ma to mieć jakiś znaczący wpływ na wyniki to mogę poczekać i zacząć od prolaktyny w następnym cyklu. Mi nic nie mówiono na temat tego, że wszystko w jednym cyklu musi być zrobione.
A jak reszta sądzi? Powinnam się wstrzymać z tym progesteronem do kolejnego cyklu?
Czemu masz się wstrzymać? Zrób w tym cykluMuska lubi tę wiadomość
-
Muska ja dla sprawdzenia robiłam wszystkie badania naraz w jednym cyklu, tak więc nie widzę powodu, dla którego miałabyś się wstrzymywać
za jednym zamachem lepiej wszystko zrobić a tak wogóle to w diagnostyce korzystałam z takiego specjalnego pakietu hormonalnego dla kobiet i chyba ciutkę taniej to wyszło
-
nick nieaktualnyMuska wrote:gocha04 wrote:Muska wrote:Rucia wrote:Muska jeżeli nie miałaś badanych hormonów, to czas zrobić je od A do Z, wtedy będziesz wiedziała na czym stoisz. U mnie przecież okazało się, że progesteron był za niski. I co?
Zielooono mi
cześć dziewczyny
A jak reszta sądzi? Powinnam się wstrzymać z tym progesteronem do kolejnego cyklu?
wydaje mi się , że możesz... aż tak wielkich wahnieć hormonów z cykl na cykl to nie ma...
choć i tak później bym powtórzyła progesteron po owulacji... tak dla pełnego poglądu na cały cykl -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Ciekawe czy kiedyś te badania zrobi się za przysłowiową złotówkę
Wielce chcą przyrost naturalny a nic a nic to państwo nam nie pomaga:-( Ach ta Poland
jakoś w to bardzo wątpię...raczej to idzie wszystko w druga stronę...
będziemy pracować, płacić składki... a leczenie opłacać z prywatnego portwela... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:Ciekawe czy kiedyś te badania zrobi się za przysłowiową złotówkę
Wielce chcą przyrost naturalny a nic a nic to państwo nam nie pomaga:-( Ach ta Poland
będziemy pracować, płacić składki... a leczenie opłacać z prywatnego portwela...
No to trzeba kraj chyba zmienić
Ale co nam PL moze dać będziemy większe podatki płacić za to że dzieci nie mamy:-( Na to możemy liczyć!! -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Libra wrote:AGA 30 wrote:Ciekawe czy kiedyś te badania zrobi się za przysłowiową złotówkę
będziemy pracować, płacić składki... a leczenie opłacać z prywatnego portwela...
No to trzeba kraj chyba zmienić
Ale co nam PL moze dać będziemy większe podatki płacić za to że dzieci nie mamy:-( Na to możemy liczyć!!
no jeszcze czego!!! zaraz bym pierwsza w manifeście na wiejskiej się zjawiła, jakby jakiemuś parlamentarzyście taki pomysl wpadł do glowy!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2013, 09:18
AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
Nie cierpię się kłuć
Dlatego wolę 2 razy zamiast 3. To pójdę już w tym cyklu na progesteron za jakiś tydzień, a potem w 3 dniu kolejnego cyklu na prolaktynę i resztę.
Dzięki za pomoc w podjęciu decyzji. Jakoś wolę je podejmować za kogoś, a jak chodzi o mnie to się waham co robić...Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny