plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dodi wrote:powiem tak -> przegięcie pały, jest godz. 11.35, 23 stopnie w cieniu, pity leżą na szafce a ja dalej w łóżku z kompem - dosyć!!! wstaję, ubieram się i wychodzę moje damy... idę słońca zaczerpnąć a potem spróbuję się do gina dodzwonić
have a nice day my girls
jaaaaaaaaaaa chce tak wcale bym nie plakała z tego powodu
u mnie brak słońca ;( -
zbikowa wrote:wiecie co, weźcie się nie umawiajcie nigdy z Olą.
pytam sie: jak Cie poznam?
Ola: poznasz mnie po tym, że nie mam migdałków.
a ja jestem taka że faktycznie będę podchodzić do ludzi i będę kazać im otwierać paszcze.
Ola, dostajesz pierwszą naganę słowną.
Ujawnienie korespondencji prywatnej - na to jest nawet paragraf a Ty mi grozisz naganą? I jeszcze kłamstwo - napisałam, że nie mam WYCIĘTYCH migdałków.Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Rucia wrote:Ola_czeka wrote:Ruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuucia, znowu kocur??????????????????????
Nie kocur tylko mój syn
Rucia, Twój syn to jest w Twoim brzuchu
Chcę Cię widzieć w awatarze ślicznotko, raz-raz.
a ty Olu dawaj swojego linka na fb
wiesz cos za coś -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Rucia wrote:Ola_czeka wrote:Ruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuucia, znowu kocur??????????????????????
Nie kocur tylko mój syn
FujW brzuchu mam córkę
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Ola_czeka wrote:Rucia wrote:Ola_czeka wrote:Ruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuucia, znowu kocur??????????????????????
Nie kocur tylko mój syn
FujW brzuchu mam córkę
Rucia, ale co Ty masz przeciwko synowi? Chłopaczki są superfajneLibra, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMayuś oczywiście nic nie mam
Jak będzie syn, będę go kochała równie mocno jak córkę, tylko mam takie przeczucie, że będzie kolejna dziewczyna
I dlatego tak w kółko to powtarzam
Jak będzie syn, to również poryczę się ze szczęścia,mauysia, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny