plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:Fedra: w mitologii greckiej królewna kreteńska.
Podczas nieobecności męża usiłowała uwieść swego pasierba Hippolytosa. Gdy ten odrzucił jej względy – powiesiła się zostawiając list pożegnalny do męża, w którym oskarżała jego syna o próbę uwiedzenia. W rezultacie Hippolytos został wygnany.
Cicha woda.....Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Beata wrote:Ola_czeka wrote:Beata wrote:o tak Efccia napisz jej taki list to i mięsniaki sie przestraszą i sobie pójdą
Mięśniak! 1Jeden bezbronny, osamotniony mięśniak. A nas cała masa by go wyśmiać.
to tym bardziej
jesli jeden choć zawsze wydawało mi sie że jak jest jeden wiekszy to i może byc kilka małych tak jak z moimi pęcherzykami
ja przed ovu na monitoringu mam zawsze pełno pęcherzyków nigdy nie widomo na 100 % który dojrzeje
moja koleżanka ma tak i długiiiii czas nie dochodziło u niej do owulacji... przeszła szereg badań, zabiegów i jest na stymulacji... i tadam! miala owulkę najprawdopodobniej w weekend, a ja teraz w podekscytowaniu czekam na owocne efekty:)
ta koleżanka co pisałam ze się dowiedziałam ze zaciazyła to miała PCOS też cykl stymulowany zastrzyk na pęknięcie i tadam jest w ciażymauysia, Muska, Libra, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
mauysia wrote:Fedra: w mitologii greckiej królewna kreteńska.
Podczas nieobecności męża usiłowała uwieść swego pasierba Hippolytosa. Gdy ten odrzucił jej względy – powiesiła się zostawiając list pożegnalny do męża, w którym oskarżała jego syna o próbę uwiedzenia. W rezultacie Hippolytos został wygnany.
ja wiedziałam ze zawsze gdzieś koło mnie kręci się uwiedzenie, powieszenie i oskarżenie innych
ale jedno się nie zgadza a może i wszystko bo nie lubię młodszych, nigdy w życiu bym się przez chłopa nie powiesiła no chyba ze jego za jego jaja a czy bym kogoś oskarżała ze mnie chciał uwieść a tak nie było hmmm tego nie przerabiałamRucia, Dodi, mauysia, Libra lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
a ja mam pytanie jak to jest że jak najpierw się przywitam a potem nadrabiam to nagle pojawia się mój temat i to w takim kontekście ???
Dodi wybacz wracam do mojej poprzedniej taktyki
Muzi na obiad robie sobie jajecznice na boczku i mizerie bo sama dzisiaj jestem...
mnie ptaki nie przeszkadzają od lat mają gniazdo na przyległej ścianie, a gołębie mi gruchają rano na parapecie więc mi przez myśl nie przyszło by je straszyć a w zimie to je nawet dokarmiam i co z tego ze barierka osrana balkonowa to się szmatkę bierze i sprzątaDodi, Rucia, mauysia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Libra wrote:Beata wrote:Ola_czeka wrote:Beata wrote:o tak Efccia napisz jej taki list to i mięsniaki sie przestraszą i sobie pójdą
Mięśniak! 1Jeden bezbronny, osamotniony mięśniak. A nas cała masa by go wyśmiać.
to tym bardziej
jesli jeden choć zawsze wydawało mi sie że jak jest jeden wiekszy to i może byc kilka małych tak jak z moimi pęcherzykami
ja przed ovu na monitoringu mam zawsze pełno pęcherzyków nigdy nie widomo na 100 % który dojrzeje
moja koleżanka ma tak i długiiiii czas nie dochodziło u niej do owulacji... przeszła szereg badań, zabiegów i jest na stymulacji... i tadam! miala owulkę najprawdopodobniej w weekend, a ja teraz w podekscytowaniu czekam na owocne efekty:)
ta koleżanka co pisałam ze się dowiedziałam ze zaciazyła to miała PCOS też cykl stymulowany zastrzyk na pęknięcie i tadam jest w ciaży
maja też ma PCOS... do owulki doszło.. teraz mogłabym się za tydzień dowiedzieć, że jest w ciąży:)Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a oto prawda o mnie:
Izabela to osoba bardzo dokładna i precyzyjna. Uczy skrupulatności innych, ceni i wymaga punktualności. Cechuje ją opanowanie, pozwalające stawiać czoło trudnym sytuacjom. W niektórych okolicznościach staje się agresywna. Izabela to ekstrawertyczka, która uzewnętrznia swoje reakcje i łatwo przystosowuje się do otoczenia. Jest osobą jednocześnie obiektywną i subiektywną. Odczuwa silną potrzebę dawania czegoś z siebie bądź to bliźnim, bądź sprawie narodowej czy religijnej.mauysia, zbikowa, Libra, Dodi, Kfjatus, Shagga_80, Gunia, gocha04, aisa, gadgeta lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Cześć Kobiety!
Dodi na posterunku pilnuje trzódki, nie zaspałam, jechałam do pracyprzeczyttałam Was w pociągu, ale mój telefon nie pozwala na więcej aktywności ;p
Muska cześć Marudo mam nadzieję że szybko Ci się polepszy, ale twoje marudzenie jest urocze
Blondi jak Ty sie czujesz, mam nadzieje, że jest lepiej?
Cała reszto miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2013, 09:09
mauysia, Fedra, Dodi, Muska, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Fedri, w drodze z Wawy czytałam jakąś gazetkę i tam było o tej Fedrze. Zastanawiałam się, czy wybór pseudonimu był zaplanowany, czy przypadkowy
już gdzieś o tym pisałam ale napisze jeszcze raz mój nick brzmi poprawnie FEBRA ale ze mi się machło przy zakłądaniu konta (chyba śpiaca byłam) to wyszła FEDRA ... ale jak to mówią podświadomość czuwazbikowa, Libra, Ola_czeka, mauysia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:Fedri, w drodze z Wawy czytałam jakąś gazetkę i tam było o tej Fedrze. Zastanawiałam się, czy wybór pseudonimu był zaplanowany, czy przypadkowy
Ale masz fajnie. Ja mam pozostałości po chorobie lokomocyjnej z dzieciństwa i nie mogę czytać gazet, pisać smsów ani w ogóle skupiać się na czymś innym niż patrzenie przez okno - oczywiście podczas podróży samochodem czy autobusem. Pociąg, czy samolot to inna bajka. A pozostałością po zażywaniu aviomarinu jest mój odruch Pawłowa - na dłuższych trasach zasypiam bez względu na to jak bardzo z tym walczę.Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość