X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Fedra: w mitologii greckiej królewna kreteńska.
    Podczas nieobecności męża usiłowała uwieść swego pasierba Hippolytosa. Gdy ten odrzucił jej względy – powiesiła się zostawiając list pożegnalny do męża, w którym oskarżała jego syna o próbę uwiedzenia. W rezultacie Hippolytos został wygnany.

Cicha woda.....

Fedra lubi tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby jak Olka, co? Podawałam Ci link?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2013, 08:51

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Blondi witaj. Jak samopoczucie? Lepiej trochę?

hej Rucia

tak już duzo lepiej dzis
    tylko troche w głowie mi sie kreci ale ból już troche ustopił goraczki też nie miałam w nocy

a.png
    a.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Beata wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Beata wrote:
    o tak Efccia napisz jej taki list to i mięsniaki sie przestraszą i sobie pójdą :P

Mięśniak! 1Jeden bezbronny, osamotniony mięśniak. A nas cała masa by go wyśmiać.

to tym bardziej :)
    jesli jeden choć zawsze wydawało mi sie że jak jest jeden wiekszy to i może byc kilka małych tak jak z moimi pęcherzykami :P
    ja przed ovu na monitoringu mam zawsze pełno pęcherzyków nigdy nie widomo na 100 % który dojrzeje

moja koleżanka ma tak i długiiiii czas nie dochodziło u niej do owulacji... przeszła szereg badań, zabiegów i jest na stymulacji... i tadam! miala owulkę najprawdopodobniej w weekend, a ja teraz w podekscytowaniu czekam na owocne efekty:):):)

ta koleżanka co pisałam ze się dowiedziałam ze zaciazyła to miała PCOS też cykl stymulowany zastrzyk na pęknięcie i tadam jest w ciaży :)

mauysia, Muska, Libra, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WRACAĆ TU I TO JUŻ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pracuję... (rzyg)

Rucia, Dodi, Libra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Fedra: w mitologii greckiej królewna kreteńska.
    Podczas nieobecności męża usiłowała uwieść swego pasierba Hippolytosa. Gdy ten odrzucił jej względy – powiesiła się zostawiając list pożegnalny do męża, w którym oskarżała jego syna o próbę uwiedzenia. W rezultacie Hippolytos został wygnany.

ja wiedziałam ze zawsze gdzieś koło mnie kręci się uwiedzenie, powieszenie i oskarżenie innych :P
    ale jedno się nie zgadza a może i wszystko bo nie lubię młodszych, nigdy w życiu bym się przez chłopa nie powiesiła no chyba ze jego za jego jaja a czy bym kogoś oskarżała ze mnie chciał uwieść a tak nie było hmmm tego nie przerabiałam :P

Rucia, Dodi, mauysia, Libra lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Muska Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ja pracuję... (rzyg)

Ja też!
    Rzyg...
    rzyg...
    ...rzyg!

mauysia, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ten czas leci, już 11 a ja nic nie zrobiłam :P Ostatnio jestem dobra w NICNIEROBIENIU.

Dodi, Effcia28 lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam pytanie jak to jest że jak najpierw się przywitam a potem nadrabiam to nagle pojawia się mój temat i to w takim kontekście ???

Dodi wybacz wracam do mojej poprzedniej taktyki :P

Muzi na obiad robie sobie jajecznice na boczku i mizerie bo sama dzisiaj jestem...

mnie ptaki nie przeszkadzają od lat mają gniazdo na przyległej ścianie, a gołębie mi gruchają rano na parapecie więc mi przez myśl nie przyszło by je straszyć a w zimie to je nawet dokarmiam i co z tego ze barierka osrana balkonowa to się szmatkę bierze i sprząta :P

Dodi, Rucia, mauysia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Libra wrote:
    Beata wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Beata wrote:
    o tak Efccia napisz jej taki list to i mięsniaki sie przestraszą i sobie pójdą :P

Mięśniak! 1Jeden bezbronny, osamotniony mięśniak. A nas cała masa by go wyśmiać.

to tym bardziej :)
    jesli jeden choć zawsze wydawało mi sie że jak jest jeden wiekszy to i może byc kilka małych tak jak z moimi pęcherzykami :P
    ja przed ovu na monitoringu mam zawsze pełno pęcherzyków nigdy nie widomo na 100 % który dojrzeje

moja koleżanka ma tak i długiiiii czas nie dochodziło u niej do owulacji... przeszła szereg badań, zabiegów i jest na stymulacji... i tadam! miala owulkę najprawdopodobniej w weekend, a ja teraz w podekscytowaniu czekam na owocne efekty:):):)

ta koleżanka co pisałam ze się dowiedziałam ze zaciazyła to miała PCOS też cykl stymulowany zastrzyk na pęknięcie i tadam jest w ciaży :)

maja też ma PCOS... do owulki doszło.. teraz mogłabym się za tydzień dowiedzieć, że jest w ciąży:)

Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ja pracuję... (rzyg)

się przyłączam... pracuję... rzyg

mauysia, Muska, Dodi lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a oto prawda o mnie:

Izabela to osoba bardzo dokładna i precyzyjna. Uczy skrupulatności innych, ceni i wymaga punktualności. Cechuje ją opanowanie, pozwalające stawiać czoło trudnym sytuacjom. W niektórych okolicznościach staje się agresywna. Izabela to ekstrawertyczka, która uzewnętrznia swoje reakcje i łatwo przystosowuje się do otoczenia. Jest osobą jednocześnie obiektywną i subiektywną. Odczuwa silną potrzebę dawania czegoś z siebie bądź to bliźnim, bądź sprawie narodowej czy religijnej.

mauysia, zbikowa, Libra, Dodi, Kfjatus, Shagga_80, Gunia, gocha04, aisa, gadgeta lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe ja też nic jeszcze nie zrobilam ale jestem chora to moj M. nic nie mówi zreszta nigdy nie narzeka.

a w niedzile chce żebym jechala z nim do wawy na giełde samochodowa to musze wyzdrowiec

a.png
    a.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kobiety!

Dodi na posterunku pilnuje trzódki, nie zaspałam, jechałam do pracy ;) przeczyttałam Was w pociągu, ale mój telefon nie pozwala na więcej aktywności ;p

Muska cześć Marudo mam nadzieję że szybko Ci się polepszy, ale twoje marudzenie jest urocze ;)

Blondi jak Ty sie czujesz, mam nadzieje, że jest lepiej?

Cała reszto miłego dnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2013, 09:09

mauysia, Fedra, Dodi, Muska, Blondi22 lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedri, w drodze z Wawy czytałam jakąś gazetkę i tam było o tej Fedrze. Zastanawiałam się, czy wybór pseudonimu był zaplanowany, czy przypadkowy :)

Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Fedri, w drodze z Wawy czytałam jakąś gazetkę i tam było o tej Fedrze. Zastanawiałam się, czy wybór pseudonimu był zaplanowany, czy przypadkowy :)

już gdzieś o tym pisałam ale napisze jeszcze raz mój nick brzmi poprawnie FEBRA ale ze mi się machło przy zakłądaniu konta (chyba śpiaca byłam) to wyszła FEDRA ... ale jak to mówią podświadomość czuwa :P

zbikowa, Libra, Ola_czeka, mauysia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogóle to mam jeszcze kilka prawd o sobie ale tak prawda najbardziej mi na ta chwile lerzy :D

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Febra - dawna nazwa malarii
    Febra - potoczna nazwa opryszczki
    Żółta febra - choroba tropikalna

Też ciekawie :)

Fedra, Blondi22, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

Ale masz fajnie. Ja mam pozostałości po chorobie lokomocyjnej z dzieciństwa i nie mogę czytać gazet, pisać smsów ani w ogóle skupiać się na czymś innym niż patrzenie przez okno - oczywiście podczas podróży samochodem czy autobusem. Pociąg, czy samolot to inna bajka. A pozostałością po zażywaniu aviomarinu jest mój odruch Pawłowa - na dłuższych trasach zasypiam bez względu na to jak bardzo z tym walczę.

Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość

‹‹ 2578 2579 2580 2581 2582 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ