plemniczka, staraczka i tyśka
- 

WIADOMOŚĆ
- 

a próbowałaś woda + sok z cytryny + miód ma dużo witamin i stawia na nogi ma dużo witamin i stawia na nogi  
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

No ja musiałam wstać o 7.00 bo do kościoła na 9,30... zawsze śpiewamy na tej mszy i ja zawsze się zastanawiam: za jakie grzechy tak wcześnie? ;/ Na msze i tak się spóźniłam, bo przed samym wyjściem musiałam opróżnić żołądek po śniadaniu -.- chyba jednak bez mdłości tym razem się nie obędzie ;( Najlepszy jednak był mój mąż: Jezu jak fajnie! Rzygasz! No dalej, dalej, Jezu będę ojcem!!!! Myślałam, ze go zabiję... Myślałam, ze go zabiję... zosia-ktosia lubi tę wiadomość zosia-ktosia lubi tę wiadomość
- 

heh bella to mnie rozbawiłaś  
- 

pewnie że Ci współczuje my kobiety się musimy namęczyć ... my kobiety się musimy namęczyć ... BellaRosa, zosia-ktosia lubią tę wiadomość BellaRosa, zosia-ktosia lubią tę wiadomość
- 

super, bella też mnie rozśmieszyłaś. mąż rzeczywiście się cieszy:) to takie sympatyczne.
 no nie wiem co z tą moją temp, może jakiś to znak.. nie wiem, czekam do środy. spróbuję tej wody z cytryną i miodem. nie będę brać tabletek mimo że m mówi żebym wzięła ibuprom zatoki.. jak mu wytłumaczyć że nie mogę albo się boję że dopóki nie ma @ to nic nie wiadomo?
 bo.. jeśli jakimś cudem zajdę to mu nie poweim od razu.. chcę się upewnić po prostu i dmuchać na zimne..
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

no bo potem większe rozczarowanie a tak to najwyżej tylko ja się posmutam..
 bella no chłopy tak mają że jak wprost nie powiesz: zaparz mi mięty, to on się nie domyśli.. przynajmnije mój tak ma. ale w drugą stronę oczywiście to nie działa bo my powinnyśmy zawsze wiedzieć co podać, itpWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2012, 11:11 
- 

bella twój m wariuje ze szczęścia  Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2012, 11:13  zosia-ktosia lubi tę wiadomość zosia-ktosia lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny