plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a próbowałaś woda + sok z cytryny + miód ma dużo witamin i stawia na nogi
-
No ja musiałam wstać o 7.00 bo do kościoła na 9,30... zawsze śpiewamy na tej mszy i ja zawsze się zastanawiam: za jakie grzechy tak wcześnie? ;/ Na msze i tak się spóźniłam, bo przed samym wyjściem musiałam opróżnić żołądek po śniadaniu -.- chyba jednak bez mdłości tym razem się nie obędzie ;( Najlepszy jednak był mój mąż: Jezu jak fajnie! Rzygasz! No dalej, dalej, Jezu będę ojcem!!!! Myślałam, ze go zabiję...
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
heh bella to mnie rozbawiłaś
-
pewnie że Ci współczuje my kobiety się musimy namęczyć ...
BellaRosa, zosia-ktosia lubią tę wiadomość
-
super, bella też mnie rozśmieszyłaś. mąż rzeczywiście się cieszy:) to takie sympatyczne.
no nie wiem co z tą moją temp, może jakiś to znak.. nie wiem, czekam do środy. spróbuję tej wody z cytryną i miodem. nie będę brać tabletek mimo że m mówi żebym wzięła ibuprom zatoki.. jak mu wytłumaczyć że nie mogę albo się boję że dopóki nie ma @ to nic nie wiadomo?
bo.. jeśli jakimś cudem zajdę to mu nie poweim od razu.. chcę się upewnić po prostu i dmuchać na zimne.. -
ja jestem za tobą bella niech twój m. nie będzie taki do przodu bo on też może mieć jeszcze objawy podobne do ciebie hehe. Kiedyś wyczytałam że facet tez może mieć objawy ciążowe jak jego partnerka w ciąży hehe.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
no bo potem większe rozczarowanie a tak to najwyżej tylko ja się posmutam..
bella no chłopy tak mają że jak wprost nie powiesz: zaparz mi mięty, to on się nie domyśli.. przynajmnije mój tak ma. ale w drugą stronę oczywiście to nie działa bo my powinnyśmy zawsze wiedzieć co podać, itpWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2012, 11:11
-
bella twój m wariuje ze szczęścia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2012, 11:13
zosia-ktosia lubi tę wiadomość