plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
aneczkaaa1985 wrote:kiti u ciebie piekny wykresik
ale jeszcze tyle czekania że wszystko się może wydarzyć ...muzarcia lubi tę wiadomość
-
Kiti no to ja trzymam kciuki zeby ten śluz coś oznaczał )))
Muzarcia witaj Ja też odczuwam parcie na pęcherz Co prawda na razie nie aż takie tragiczne (jak sobie przypomne jakie parcie było od połowy ciąży do końca to słabo mi się robi ) ale jednak, więc może i u Ciebie jest coś na rzeczy?kiti, muzarcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTysieńka Ty dbaj o siebie i musimy czekać...tylko tutaj czekanie nie jest takie uciążliwe...ja jednak czuję, że nic z tego...ale można troszkę pomarzyć;-)a odpoczywać też nie zaszkodzi ciut więcej...To wszystkim, które źle się czują lepszego samopoczucia...
zosia-ktosia, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
też się muszę wziąć za jakiś obiadek masz racje aneczkaa dziewczyny zawsze znajdą jakieś usprawiedliwienie swoich objawów ja też zosia czuję co jakiś czas takie jakby ciągniecie...
-
U mnie obiadek dzisiaj robi mąż z resztą w weekendy zazwyczaj on gotuje zadeklarował się nawet, ze karpatkę upiecze Nie wiem co będzie z tej karpatki, bo o ile gotuje nieźle to ciasta w życiu nie robił czuję, że skończy się tak, ze będę musiała ratowac to nieszczęsne ciasto
-
nick nieaktualnyWstałam po tym lenistwie i głowa już nie boli...serduszkowanie troszkę pomogło... a mój m śpi bo na niego przeszło...taka oto niedziela...trudno się mówi...niech śpi, mogę bez wyrzutów sumienia tutaj popisać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2012, 15:50