plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
bella mam takie nie typowe pytanie powiedz mi jaki miałaś śluz parę dni po owulacji??? bo ja mam ciągle uczucie jakbym miała mokro
-
miłego dnia mala
-
Kiti ja miałam kremowy. Ok 12 dpo oprócz kremowego pojawił się wodnisty ale nie śliski tylko centralnie jak woda z białymi grudkami gdzieniegdzie. Teraz już jest tylko ten wodnisty plus te grudki (te grudki tylko przy szyjce). Sama szyjka (ten otworek) jest sliska.... nie jestem pewna, ale może ten czop tam się tworzy? Nie wiem, nie macam teraz często
kiti, muzarcia lubią tę wiadomość
-
no właśnie ja mam jakby wodę
BellaRosa, muzarcia lubią tę wiadomość
-
aneczkaaa1985 wrote:ja wczoraj miałam tak potężne kłucie w macicy chyba ciężko to określić to był taki przeszywający ból przechodzący od góry do dołu ojoj bolało.
aneczkaa to może się już coś tam dzieje w środkumuzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mnie dziś od pobudki głowa boli ale to takie jakby otępienie w skroniach, uszach i tak jakoś ogólnikowo, taka jakaś jestem nie do życia, sikam na potęgę...mam wrażenie, że jestem ciągle w drodze na siusiu...może ten ucisk, ciężkość i mrowienie to zap.pęcherza albo co? Ja już nie wiem....może nie boleć przy siusianiu jak jest stan zapalny pęcherza? macica czasem tak zakłuje jakby ktoś szpilę wbił i zaraz wyjął...ale bardzo rzadko...Tylko pić mi się chce też strasznie a zawsze muszę się zmuszać...mój organizm woła o pić jak na zewnątrz 35 stopni a tak to nawet litra nie wmuszę...muszę poczytać o tym pęcherzu... A TAK WŁAŚCIWIE DZIEŃ DOBRY DZIEWCZYNY !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2012, 11:42
-
a może to częste siusianie ma inna przyczynę
muzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKiti nadzieja jest ale załamywać się nie mam zamiaru jak nic nie będzie z tego...mam już plan oszczędnościowy zrobiony więc 3200 uzbieram, 1000 w prezencie od państwa trzeba wziąć...a co! Jak dają to nie ma co się unosić dumą w końcu gwarantujemy wzrost przyrostu naturalnego w statystykach...także nie będzie tak źle...