plemniczka, staraczka i tyśka
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyTo prawda mała;-) Jak poczeka to będzie dopiero wystrzałowo;-)oj już to widzę...biedny ten Twój m mała ;-P Ja tak z doskoku, bo ciągle coś trzeba zrobić...byłam na allegro i oglądałam te wózki, łóżeczka i ciuszki Mnie aż tak bardzo to teraz nie kręci...nie wiem dlaczego, chyba jednak mam jeszcze dystans do tego co jest i co może lub nie musi być...a może już o tej porze jestem zwyczajnie zmęczona... Mnie aż tak bardzo to teraz nie kręci...nie wiem dlaczego, chyba jednak mam jeszcze dystans do tego co jest i co może lub nie musi być...a może już o tej porze jestem zwyczajnie zmęczona...
- 
                        nick nieaktualny
- 

BellaRosa wrote:muzarcia ja wózki od roku oglądam Mam nawet swojego faworyta Mam nawet swojego faworyta 
 http://allegro.pl/bebetto-luca-3w1-nowosc-sklep-mulan-pl-lodz-i2751723764.html
  ja mam kręćka na punkcie rzeczy dla dzieci ja mam kręćka na punkcie rzeczy dla dzieci 
 bella śliczne te wózki   BellaRosa lubi tę wiadomość BellaRosa lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyhttp://allegro.pl/wozek-wielofunkcyjny-3-w-1-dzieciecy-riko-amigo-i2734021972.html

dla mnie ten też jest niezły...

tylko nie za dobrze wygląda z fotelikiem...kiepsko rozwiązane
 ale może mi się wydaje  Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2012, 18:10 
- 

teraz to dla maluszków jest tyle rzeczy że się aż oczy świecą  
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

oj i mi już wystarczy bo głupieje ;P
 Dzisiaj robiliśmy z mężem kosztorys wyprawki dla malucha i zrobienia pokoju dzieciom (córa do szkoły od września idzie więc trzeba meble kupić itd.) i wiecie co? Chyba jestem genialna zmieściłam się w 6ciu tysiącach ze wszystkim zmieściłam się w 6ciu tysiącach ze wszystkim w meblach, łóżku piętrowym całej wyprawce dla malucha (co prawda ubranka mam... :> ) i jeszcze wliczyłam w to wyprawkę córki do szkoły w meblach, łóżku piętrowym całej wyprawce dla malucha (co prawda ubranka mam... :> ) i jeszcze wliczyłam w to wyprawkę córki do szkoły znając życie oczywiście coś nie wypali i jeszcze będe muasiała dołożyć ze 2 tys znając życie oczywiście coś nie wypali i jeszcze będe muasiała dołożyć ze 2 tys ale spodziewałam się, ze wyjdzie dużo więcej... ale spodziewałam się, ze wyjdzie dużo więcej...
- 
                        nick nieaktualny
- 

Mała ja się tego nauczyłam jak mieliśmy fatalną sytuacje finansową. To było gdzieś 4 lata temu. na życie mieliśmy wtedy jakieś 550-600zł (jedzenie plus chemia)- moje dochody plus męża dochody 1200zł (wszystko na stancje). Wtedy nauczyłam się wydawać tyle ile potrzebuję Zostało mi do dziś Zostało mi do dziś I zawsze jak wyliczam TO ZAOKRĄGLAM W GÓRĘ- to najważniejsze I zawsze jak wyliczam TO ZAOKRĄGLAM W GÓRĘ- to najważniejsze np. wózek 1430zł wpisuje 1500zł, wanienka 50zł- dowalam do 100zł. Łóżko piętrowe 900zł zaokrąglam do 1000zł itd, itp. Tym sposobem jak wykańczałam mieszkanie zostało mi sporo pieniędzy na pierdoły do kuchni czy jakieś ramki, świeczniki itp. np. wózek 1430zł wpisuje 1500zł, wanienka 50zł- dowalam do 100zł. Łóżko piętrowe 900zł zaokrąglam do 1000zł itd, itp. Tym sposobem jak wykańczałam mieszkanie zostało mi sporo pieniędzy na pierdoły do kuchni czy jakieś ramki, świeczniki itp.

wredna @ się jeszcze nie skończyła.
 wredna @ się jeszcze nie skończyła.