plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka,co u was dziewczyny????zosia-ktosia nie wiem jakim to sposobem ale snilo mi sie dzisiaj ze weszlam na swoje konto i dostalam od ciebie wiadomosc ze jestes w ciazy.raz mi sie cos takiego snilo i sie sprawdzilo
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
to ja mam chyba najmniejsze bo tylko B , orzeszki
-
pati wrote:no niby tak, a co z ta temperatura powiedz mi powinna rosnac czy co bo ja juz nie wiem tyle sie naczytalam a i tak dalej glupia jestem
cykl masz podzielony na 2 fazy, pierwsza to ta z niższymi temp. potem może ale nie musi spaść by następnego dnia wzrosła. w tym miejscu kończy się 1 faza a zaczyna druga z wyższymi temp. powinna się utrzymać do momentu @ ewentualnie dwa dni przed. jak spada to @ za rogiem, jak się utrzymuje to jest szansa ciąży.
tak opwinna rosnąc w 2 fazie.pati lubi tę wiadomość
-
temp po owulacji rośnie
-
pati wrote:hehe powinnas to wykladac w szkolach...hehe...to u mnie dzisiaj spadla,wiec chyba nic z tego no chyba ze jutro wzrosnie...trzeba czekac,brak mi juz chyba cierpliwosci
patuś po prostu chodzi o to że w 2 fazie są wyższe temp, ale nie znaczy że codzień będzie wzrastać. może raz rosnąć raz spaść, w zależności od progesteronu. nie ma chyba idealnego wykresu:)