plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
My z teściową nie mamy zadnych kontaktów- z czego akurat bardzo się ciesze ;P a z mamą mam dobry kontakt jeśli chodzi o pomoc to jak najbardziej (tyle, ze ja jakoś nigdy o nią nie proszę rodziców...) ale do wtrącania się to moi rodzice sa ostatni moja mama u mnie w domu była raz nie lubi jeździć do dzieci, bo nie chce być nachalna za to lubi jak się do niej przyjeżdża
-
nick nieaktualnyczesc kochane:)ale zescie naskrobały niewiem czy dam rade nadrobić..Tyśka masz super wykres:)i kiti to plamenie..no no..czyżby nowe ciezarówki były..:)mój wykres to kompletna klapa..znowu dziś temp spadła:(do tego cały dzień źle sie czuje....chyba sie wczoraj przepracowałam...i tak sie tez właśnie zastanawiam czy z przemęczenia mogła mi ta temp spaśc...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBellaRosa......1........24lata.....FASOLINKA......Lubelskie
she............6........35 lat.....FASOLINKA......pomorskie
gadgeta.......12.......32 lata.....28.10......kujawsko-pomorskie
Mała29........86........29lat......29.10......UK...P.podkarpacie
Sandraa........5........22lata.....05.11......wielkopolska
zosia-ktosia...4........29lat......07.11......łódzkie
monisia24.....11........24lata.....09.11......podkarpacie
muzarcia......1.........30lat......11.11......opolskie
kiti..........3.........24lata.....11.11......małopolskie
mauysia.......7..........30 lat.....13.11......wielkopolskie
aneczkaaa1985..28.........27 lat.....13.11......warmińsko-mazurskie
klamka.........3...........35lat......18.11......warszawskie
plemniczka.....3...........28lat......22.11......śląskieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2012, 12:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoniisia mnie wczoraj tak bolało i ciągnęło...teraz pozostał taki ciężar w podbrzuszu i czasem zakłuje albo się coś jakby kurczy...szczególnie jak siedzę...
ZARAZIŁAM SIĘ OD BELLI TYM WYPATRYWANIEM OZNAK...nie ma to jak wpadka.
Kilka dni do @ jeszcze masz...zastanawiam się czy to castagnus tak mnie może sponiewierał i dlatego tak tam boli...podobno ma takie różne właściwości...
Mam nadzieję, że Twój ból brzucha to zwiastun...zazdroszczę Ci tego zdrowego podejścia...podziwiam tę Twoją, Waszą cierpliwość...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2012, 12:30
-
zosia-ktosia wrote:no właśnie kiti z tym wczorajszym plamieniem... aż się prosi o ciążę
oj zosia byłabym przeszczęśliwa jakby tak było a dzisiaj tez rano jak wstałam to miałam taki wodnistą wydzielinę podbarwioną na lekki brąz także nie wiem... ale na szczęście temp dziś podskoczyła więc zobaczymy ...zosia-ktosia, muzarcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny