plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
My z teściową nie mamy zadnych kontaktów- z czego akurat bardzo się ciesze ;P a z mamą mam dobry kontakt
jeśli chodzi o pomoc to jak najbardziej (tyle, ze ja jakoś nigdy o nią nie proszę rodziców...) ale do wtrącania się to moi rodzice sa ostatni
moja mama u mnie w domu była raz
nie lubi jeździć do dzieci, bo nie chce być nachalna
za to lubi jak się do niej przyjeżdża
-
nick nieaktualnyczesc kochane:)ale zescie naskrobały
niewiem czy dam rade nadrobić..Tyśka masz super wykres:)i kiti to plamenie..no no..czyżby nowe ciezarówki były..:)mój wykres to kompletna klapa..znowu dziś temp spadła:(do tego cały dzień źle sie czuje....chyba sie wczoraj przepracowałam...i tak sie tez właśnie zastanawiam czy z przemęczenia mogła mi ta temp spaśc...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBellaRosa......1........24lata.....FASOLINKA......Lubelskie
she............6........35 lat.....FASOLINKA......pomorskie
gadgeta.......12.......32 lata.....28.10......kujawsko-pomorskie
Mała29........86........29lat......29.10......UK...P.podkarpacie
Sandraa........5........22lata.....05.11......wielkopolska
zosia-ktosia...4........29lat......07.11......łódzkie
monisia24.....11........24lata.....09.11......podkarpacie
muzarcia......1.........30lat......11.11......opolskie
kiti..........3.........24lata.....11.11......małopolskie
mauysia.......7..........30 lat.....13.11......wielkopolskie
aneczkaaa1985..28.........27 lat.....13.11......warmińsko-mazurskie
klamka.........3...........35lat......18.11......warszawskie
plemniczka.....3...........28lat......22.11......śląskieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2012, 12:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoniisia mnie wczoraj tak bolało i ciągnęło...teraz pozostał taki ciężar w podbrzuszu i czasem zakłuje albo się coś jakby kurczy...szczególnie jak siedzę...
ZARAZIŁAM SIĘ OD BELLI TYM WYPATRYWANIEM OZNAK...nie ma to jak wpadka.
Kilka dni do @ jeszcze masz...zastanawiam się czy to castagnus tak mnie może sponiewierał i dlatego tak tam boli...podobno ma takie różne właściwości...
Mam nadzieję, że Twój ból brzucha to zwiastun...zazdroszczę Ci tego zdrowego podejścia...podziwiam tę Twoją, Waszą cierpliwość...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2012, 12:30
-
zosia-ktosia wrote:no właśnie kiti z tym wczorajszym plamieniem... aż się prosi o ciążę
oj zosia byłabym przeszczęśliwa jakby tak byłoa dzisiaj tez rano jak wstałam to miałam taki wodnistą wydzielinę podbarwioną na lekki brąz także nie wiem... ale na szczęście temp dziś podskoczyła
więc zobaczymy ...
zosia-ktosia, muzarcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny