plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTakie delikatne plamienia nie muszą trwać jeden dzień...oby to było to...od owu już trochę minęło więc raczej to nie powinno być plamienie pozostałościowe po owu...kiedy testujesz Kiti...jeśli i nam się udało to pójdziemy niemalże ramię w ramię...hi hi
kiti lubi tę wiadomość
-
obyś miała rację :)koło 11 powinna się pojawić @ a jeśli nie to pewnie poczekam do 12
muzarcia lubi tę wiadomość
-
także jeszcze długie oczekiwanie... fajnie by było tak razem
muzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo pewnie, że by było fajnie...ja też w tym terminie mam dostać @ ale u mnie nic nie wiadomo...zatestuję ale tylko po to by wiedzieć czy brać dalej castagnusa czy nie...z tym moim bólem brzucha to chyba byłby mega obfity @. Mnie nigdy nic nie boli i nie bolało...a teraz jakby i kręgosłup i podbrzusze...nie ma co gdybać, trzeba czekać...tylko ten czas się wlecze niemożliwie. Może jednak zrobię się fioletowa albo nie...przynajmniej byśmy wiedzieli;-)
Mi ciepły polarkowy koc trochę pomagał ...ale niewiele....Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2012, 12:48
-
nick nieaktualny
-
ja już po obiadku. poleżałam trochę ale zaczał mnie boleć kręgosłup.. więc wstałam. no i troszkę popisałyście:)
przytuliłam się do m a on do mnie: coś ci piersi urosły!!
wytłumaczyłam że w biustonoszu zawsze wydają się większe a poza tym przed @ woda się zbiera w organiźmie więc stąd mylne przekonanie że powiększyły mi się piersiątka:)muzarcia lubi tę wiadomość
-
a może to nie przed @ sie powiekszyły
zosia-ktosia, muzarcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJasne jasne Zosieńka...poczekamy-zobaczymy...ja to chyba będę musiała szyć ze spadochronów ;-( NO TO BELLUNIA DAŁAM PLAMĘ...JA TEŻ MYŚLĘ, ŻE TO CASTAGNUS ALE W DUCHU WIADOMO CO ZA MYŚLI MAM.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2012, 13:51
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zosia-ktosia wrote:a jaki masz rozmiar? ja niby c75. nigdy nie miałam dużych piersi... wszystko weszło mi w tyłek:)
kiti ale one mnie nie bolą a bella piszę że ją strasznie bolą.. więc to pewnie na @
mnie też zawsze bolą ale przed @ także nic nie wiadomo