plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:Fedra wrote:Shagga_80 wrote:Olaaaaa! Ja się nie zgadzam!!!!!
Sagga ja wiem jaki Ona ma plan bo ja mówie że z Librą będę w parze w majowym czasie i Ona chyba chce być z Nami w trójkącie
ej no laski ja też się piszę na majową zieloną kropkę
no dobra jak juz tak bardzo chcesz
No to mamy już czworokąt na majLibra lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
babcia mojego męża obchodziła na początku lipca 2011swoje 80-te urodziny zebraliśmy się wszyscy u niej na imprezie,po 3 tygodniach trafiła z wymiotami i biegunką do szpitala po trzech tygodniach babcia zmarła ale w tym czasie babcia nie potrafiła zrobić przy sobie nic.Była całkowicie zależna od nas,trzeba było ją karmić przebierać ,myć spędziliśmy z nią 3 tygodnie non stop przy szpitalnym łóżku ,ale cieszę się że mogliśmy z nią w tym czasie być.Ja bardzo przeżyła tą śmierć
Fedra lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:Effcia28 wrote:Fedra wrote:Shagga_80 wrote:Olaaaaa! Ja się nie zgadzam!!!!!
Sagga ja wiem jaki Ona ma plan bo ja mówie że z Librą będę w parze w majowym czasie i Ona chyba chce być z Nami w trójkącie
ej no laski ja też się piszę na majową zieloną kropkę
no dobra jak juz tak bardzo chcesz
No to mamy już czworokąt na maj
no jasne że bardzo chcę!Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:A ja z tego wszystkiego to sie boje zadzwonić do Kliniki po wyniki bo coś mi sie wydaje ze dzisiaj nie jest dzień dobrych wiadomości
dzwoń i to szybko. I oby Twoje wiadomości były dobre,dość już tych smutnychWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2013, 08:09
-
Wiecie co laseczki, ja tez na razie odpadam z ovu.
Na ten cykl się wyłączam. Wrócę na następny.
Fasolkujcie tu, żeby potem było zieloniutko. Spokojnej i szczęśliwej ciąży życzę tym już z dzieciątkiem pod sercem
Papatki gorące i do usłyszenia w czerwcu :*mauysia, Fedra, Libra, kopciuszek126, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Wiecie co laseczki, ja tez na razie odpadam z ovu.
Fasolkujcie tu, żeby potem było zieloniutko. Spokojnej i szczęśliwej ciąży życzę tym już z dzieciątkiem pod sercem
Papatki gorące i do usłyszenia w czerwcu :*
Aaa, jeszcze dotrwam tu do @ żeby zakończyć cykl i potem zmykam
-
Muska wrote:Wiecie co laseczki, ja tez na razie odpadam z ovu.
Musiek, życzę skutecznego wylajtowania, i żebyś wróciła zazielenionaMuska, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuska wrote:Wiecie co laseczki, ja tez na razie odpadam z ovu.
Muska ale wracaj potem do nas!!!!!!!!Czekać będziemy!!! -
nick nieaktualnyFedra wrote:A ja z tego wszystkiego to sie boje zadzwonić do Kliniki po wyniki bo coś mi sie wydaje ze dzisiaj nie jest dzień dobrych wiadomości
weź mnie już nie strasz!!! wyniki będą dobre... w końcu musi byc majowy czworokąt!Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Muska..a przecież @ nie przyszła jeszcze,co?
Fedra, daj koniecznie znać czy dzwoniłaś i jeśli tak , to co powiedzieli...a jak uważasz,że lepiej dziś nie dzwonić, to poczekaj do jutra..
Fedri, dzwoń dziś, i tak wyniki już są i do jutra się nie zmienią. Będzie dobrze!Libra, Fedra, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Muska wrote:Wiecie co laseczki, ja tez na razie odpadam z ovu.
Musiek, życzę skutecznego wylajtowania, i żebyś wróciła zazieleniona
dołączam się!:*Muska lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Shagga_80 wrote:Muska..a przecież @ nie przyszła jeszcze,co?
Fedra, daj koniecznie znać czy dzwoniłaś i jeśli tak , to co powiedzieli...a jak uważasz,że lepiej dziś nie dzwonić, to poczekaj do jutra..
Fedri, dzwoń dziś, i tak wyniki już są i do jutra się nie zmienią. Będzie dobrze!
dobrze mówi.... polać jejFedra, mauysia lubią tę wiadomość