plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:Fedra wrote:No i oczywiście nie wytrzymałam do 12 i zadzwoniłam teraz
dodzwoniłam się wyniki są Pani była tak miła ze mi nawet powiedziała że i w ureo i mycoplasmie nic nie wykryto jupi jupi jupi...
czyli wyniki te które mogły być złe są dobre... czyli teraz hormony i oczekiwanie na przyszły tydzień ojej ale jestem podekscytowana... ale z drugiej strony jest mi smutno z powodu Babć Libry i Oli i jakoś tak nie umiem się cieszyć do końca
trzeba sie cieszyć z takich wieści!!!
ja się bardzo cieszę... mam uśmiech od ucha do ucha... i myślę, że moja babcia nie ma mi tego za złe:) życie toczy się dalej... to, że się uśmiecham i cieszę grzechem nie jest... bo każda zmarła najbliższa osoba, w tym i babcia, zajmuje szczególe miejsce w sercu i w pamięci! i to jest najważniejsze!!!
bynajmniej ja tak uważam... i z Twoich wieści zajebiście sie cieszę
dziękuje Liberko Kochana no to teraz cieszę się juz troche bardziej ale i zarazej zaczynam odczuwać lęk... ale to chyba normalne no nic idę rozładować gdzies moją energię bo mnie rozsadzi zarazLibra, Shagga_80, zbikowa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Libra wrote:Fedra wrote:No i oczywiście nie wytrzymałam do 12 i zadzwoniłam teraz
dodzwoniłam się wyniki są Pani była tak miła ze mi nawet powiedziała że i w ureo i mycoplasmie nic nie wykryto jupi jupi jupi...
czyli wyniki te które mogły być złe są dobre... czyli teraz hormony i oczekiwanie na przyszły tydzień ojej ale jestem podekscytowana... ale z drugiej strony jest mi smutno z powodu Babć Libry i Oli i jakoś tak nie umiem się cieszyć do końca
trzeba sie cieszyć z takich wieści!!!
ja się bardzo cieszę... mam uśmiech od ucha do ucha... i myślę, że moja babcia nie ma mi tego za złe:) życie toczy się dalej... to, że się uśmiecham i cieszę grzechem nie jest... bo każda zmarła najbliższa osoba, w tym i babcia, zajmuje szczególe miejsce w sercu i w pamięci! i to jest najważniejsze!!!
bynajmniej ja tak uważam... i z Twoich wieści zajebiście sie cieszę
dziękuje Liberko Kochana no to teraz cieszę się juz troche bardziej ale i zarazej zaczynam odczuwać lęk... ale to chyba normalne no nic idę rozładować gdzies moją energię bo mnie rozsadzi zaraz
Niech i mnie ktoś wygoni!! -
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Sandraa wrote:Dzień dobry dziewczynki;)
Libra, Ola - bardzo mi przykro;* Trzymajcie się;*
Fedra super wieści!!!
Ja dopiero wstałam z łóżka, ale i tak się nie wyspałam...
Nooo, to się nazywa pospać
PS. Ja dalej w piżamie
jak czytam takie posty, to żal mnie w dołku ściska, że ja wstaję o 6... pocieszające jest to, że połowa dnia pracy niemalże już za mnąmauysia, Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Shagga_80 wrote:Sandraa wrote:Dzień dobry dziewczynki;)
Fedra super wieści!!!
PS. Ja dalej w piżamie
jak czytam takie posty, to żal mnie w dołku ściska, że ja wstaję o 6... pocieszające jest to, że połowa dnia pracy niemalże już za mną
Mam tak samoShagga_80, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane wróciłam, shaggunia dla Ciebie specjalne info-mama i reszta familii w ciapągu...
Ola bardzo mi przykro, że musisz przeżywać ostatnie już rozstanie z babcią ;-( [*] światełko dla niej, Libra Ty też się trzymaj kochana, bo teraz już wszystko wiem ;-( i dla Twojej babci [*]
Właśnie atakuję białe "michałki" o ranyście! Zapijam je mlekiem...
Rucieńko nie kupiłam testu, bo się znów okaże, że "jeden kresek" będzie widać a ja chcę żyć w błogiej nieświadomości...
Swoją drogą jak mi któraś znajdzie na wykresie miejsce gdzie mogłabym "zaskoczyć", to zrobię jutro test jak @ się nie pojawi...
Oczywiście bez przekonania...
Kuźwa jaja by były, jakby były dwie.
Nie wiem co bym zrobiła...no bolą mnie te sutki jak tylko lekko opuszkiem palca przejdę po nich...jest jeszcze jedna możliwość, mam takie zarąbiste pms, że czuję się jak w ciąży...też może być...
Fedra, Effcia28, mauysia, AGA 30, Libra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Shagga_80 wrote:Sandraa wrote:Dzień dobry dziewczynki;)
Fedra super wieści!!!
PS. Ja dalej w piżamie
jak czytam takie posty, to żal mnie w dołku ściska, że ja wstaję o 6... pocieszające jest to, że połowa dnia pracy niemalże już za mną
Sorka, to już nie będę tego pisać...
Tylko jak wy będziecie w nocy chrapać to ja będę na nocce;DLibra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Dobra już teraz naprawdę wyłączam ten komputer bo nie wyjdę z tego domu.
Pożegnajcie mnie ładnie....
Shagusia na trzy,cztery wyłączamy kompyok
Kurcze,teraz mi się tak dobrze siedziMłody donosi mi żelki ja z kompem na kanapie
zbikowa, mauysia, Fedra, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej,
Fedra ciesze sie bardzo
Ola wcale sie nie cieszę, z obu powodów.
Rucia, też bym sie wkurzyła.
Shagga zazdr z okazji konfrontacji z maluszkiem.
Muzi odpocznij sobie troche (znacie to powiedzenie że ryby i goście mają coś wspólnego? - po trzech dniach zaczynają śmierdzieć i u mnie to sie sprawdza
Co więcej....
u nas słonce, piękna letnia pogoda, niby wolne ale roboty od groma, całe szczęście że da sie w stroju dnia jakim jest piżama to ogarnąć.
Pozdrawiam Was ciepło
Fedra, mauysia, Libra, Shagga_80, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Dobra już teraz naprawdę wyłączam ten komputer bo nie wyjdę z tego domu.
Pożegnajcie mnie ładnie....
Shagusia na trzy,cztery wyłączamy kompyok
żegnam bardzo ładnie i miłego dnia na piknym słoneczku życzę
a nie tak jak ja w 4 ścianach, kurzu, syfie, bo remont w sąsednim pomieszczeniu wrze...;PWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2013, 09:22
Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHa ha dziewczyny...mój m. teraz zadał dokładnie podobne pytanie, czy dobrze drzwi zamknełam za nią
a za karę i lenistwo włożyłam jej Wasze kolejne @...
Fedruś to fajnie, że znów kolejny pewny krok w kierunku szczęścia zrobiony a że stacja nazywa się mycoplazma czy jakoś inaczej, to mamy to głęboko w poważaniu...prujesz jak przeciąg do przodu, do celu...oby tak dalej kochana;-) Jestem za takim właśnie pozytywnym obrotem sprawy...Fedra, Shagga_80, Libra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySandraa wrote:Libra wrote:Shagga_80 wrote:Sandraa wrote:Dzień dobry dziewczynki;)
Fedra super wieści!!!
PS. Ja dalej w piżamie
Tylko jak wy będziecie w nocy chrapać to ja będę na nocce;D
ostatnio chodzę spać o 1... i to z przymusu, bądź po "znieczuleniu", także mogę Ci trochę towarzystwa dotrzymaćSandraa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNasz znajomy śp. mawiał "po gościach to tylko pełne szambo i pusta lodówka" hehe a u nas jeszcze wyrwany zawias z drzwi szafy- nikt się nie przyznał, zniszczone kolejne słuchawki synka, podobno działały jak je siostra odkładała...szkoda gadać po poprzedniej wizycie aparat fotograficzny używały i zostawiły go na siedzeniu kosiarki-traktorka, burza i ulewa zrobiły swoje...a był superancki...
ach i mam ściany w korytarzu-te co ostatnio malowałam do całkowitego odmalowania, nie wiem co jest przy włącznikach i poniżej, chyba smalec wtarty...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2013, 10:00
Fedra lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:Sandraa wrote:Libra wrote:Shagga_80 wrote:Sandraa wrote:Dzień dobry dziewczynki;)
Fedra super wieści!!!
PS. Ja dalej w piżamie
Tylko jak wy będziecie w nocy chrapać to ja będę na nocce;D
ostatnio chodzę spać o 1... i to z przymusu, bądź po "znieczuleniu", także mogę Ci trochę towarzystwa dotrzymać
Ok to trzymam cię za słowo;) To od 1 do 7 czeka mnie samotnośćmuzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Nasz znajomy śp. mawiał "po gościach to tylko pełne szambo i pusta lodówka" hehe a u nas jeszcze wyrwana zawias z drzwi szafy- nikt się nie przyznał, zniszczone kolejne słuchawki synka, podobno działały jak je siostra odkładała...szkoda gadać po poprzedniej wizycie aparat fotograficzny używały i zostawiły go na siedzeniu kosiarki-traktorka, burza i ulewa zrobiły swoje...a był superancki...
ach i mam ściany w korytarzu-te co ostatnio malowałam do całkowitego odmalowania, nie wiem co jest przy włącznikach i poniżej, chyba smalec wtarty...
No to nic, tylko się cieszyć,że już pojechali
A teraz żegnam się i ja...bo niedługo naprawdę Stary wróci a ja dalej w piżamie a Młody rozebrał się z piżamy i biega nago i za cholerę nie chce się ubrać
Pora ruszyć dupę z kanapy...
....ale będę w pobliżu, kompa nie wyłączam, bo słucham z niego muzykiFedra, muzarcia lubią tę wiadomość