plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjak dobrze gadam, to możnaby było mi polać... ale mój m pewnie nie zniósł by kolejnego dnia z kieliszkiem w mym ręku, więc odpuszę
i ja się żegnam z Wami... idę zarzywać kąpieli słonecznej:D bo swądu mokrego cementu i gładzi mam już dosyćFedra, muzarcia, Dodi, Effcia28, aisa lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:jak dobrze gadam, to możnaby było mi polać... ale mój m pewnie nie zniósł by kolejnego dnia z kieliszkiem w mym ręku, więc odpuszę
i ja się żegnam z Wami... idę zarzywać kąpieli słonecznej:D bo swądu mokrego cementu i gładzi mam już dosyć
he he he ja nie pije to i Tobie nie polejea co sama chcesz tak pić oj nie ma tak dobrze będziesz od dziś cierpieć ze mną
pa pa pa Dziewczynki
no i ja się powoli zbieram co prawda wagary sobie zrobiłam z angielskiego ale na słoneczko trzeba się będzie wybrać z psiakiem chociaż tak wieje jakby łeb chciało komuś urwać albo wiatr chce skótecznie wszystkim dziewczyną @ wywiać w sina dalmuzarcia, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyHej kochane...wpadłam na chwilę luknąć czy jest net...i jest, a nie było...co robić było jak tylko do ogródka popracować...idę, bo masę jeszcze pracy przed nami...la la la...ja tam w ciąży z motyką w polu jechałam chwasty w burakach w palącym słońcu...nic się nie działo a to był początek, pierwszy trymestr...także czy jestem czy nie jestem w tejże czy innejże ciąży czy nie ciąży, ruchu i pracy fizycznej sobie odmawiać nie zamierzam...a w polu działałam w pierwszej ciąży w okolicach 7 do 12 tygodnia także luz blus....
Shagga_80, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziołchy moje co to jest jak szyjka jest wysoko i jak dotykam jej, to mam wrażenie, że jej zewnętrzna ścianka poddaje się naporowi opuszka palca...taka miękką ale jakbym ciasto na kluchy robiła i dziurki wyciskała...jak w kluskach z dziurką...wiecie jak u mnie z owulką, to nie wiem jaka powinna być szyjka, bo na razie chyba nie było mi dane miękkiej zaobserwować...ta jest inna niż zwykle i tego jestem pewna ale z okazji jakiej fazy taka inna? Zakręciłam się...
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Dziołchy moje co to jest jak szyjka jest wysoko i jak dotykam jej, to mam wrażenie, że jej zewnętrzna ścianka poddaje się naporowi opuszka palca...taka miękką ale jakbym ciasto na kluchy robiła i dziurki wyciskała...jak w kluskach z dziurką...wiecie jak u mnie z owulką, to nie wiem jaka powinna być szyjka, bo na razie chyba nie było mi dane miękkiej zaobserwować...ta jest inna niż zwykle i tego jestem pewna ale z okazji jakiej fazy taka inna? Zakręciłam się...
Kochana, ja niestety nie pomogęmuzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Laski, czy to jest możliwe żebym miała owulacje 25dnia cyklu?
test wyszedł poztywnie, testowa jest ciemniejsza od kontrolnej i mam rozciągliwy śluz. tylko ze temperatura jest trupio niska, a nie była niczym zaburzona....
a ja myślałam że to z moim M. jest coś nie tak ;/ -
Póki jeszcze nie popłynęłam to się jeszcze dopytam o parę rzeczy. Zła jestem teraz na siebie że nie porobiłam tych badań zaczynając od progesteronu, bo zapomniałam o wyjeździe urlopowym do Francji na koniec maja
Jak dzisiaj wieczorem, względnie jutro rano, @ dostanę to badania krwi na te pierwsze hormony tj. prolaktynę i resztę to w czwartek czy w piątek mam iść robić? Wolałabym w piątek z rańca bo wtedy też lekarza mam, a na czwartek muszę specjalnie tam jechać, ale pojadę jak trzeba.
Pyt.2 kiedy najpóźniej muszę zrobić progesteron? Czy 1 czerwiec jeszcze da radę? Zamotałam się z tym wyjazdem, chyba nie zdążę wrócić do kraju wcześniejRany, ale kicha z tymi badaniami. Nie chcę czekać kolejny cykl, bo się zamęczę
Dla przypomnienia cykle mam 30 dniowe. FL 15-16 dni.
Heeelp?
Heel[p -
zbikowa wrote:Laski, czy to jest możliwe żebym miała owulacje 25dnia cyklu?
test wyszedł poztywnie, testowa jest ciemniejsza od kontrolnej i mam rozciągliwy śluz. tylko ze temperatura jest trupio niska, a nie była niczym zaburzona....
a ja myślałam że to z moim M. jest coś nie tak ;/
Nie znam się totalnie na testach owu
Nigdy nie robiłam nawet. -
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Laski, czy to jest możliwe żebym miała owulacje 25dnia cyklu?
Jeśli kreska testowa jest równie mocna jak kontrolna (a nawet mocniejsza) to wtedy test ma wynik pozytywny i oznacza,że w przeciągu 24-36 h powinna wystąpić owulacja...myślę,że owulacja może tak późno wystąpić (25 dc)...i możliwe,że tak jest u Ciebie...teraz też tempka powinna iść w górę,dla potwierdzenia tego faktuzbikowa, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
muzarcia wrote:Dziołchy moje co to jest jak szyjka jest wysoko i jak dotykam jej, to mam wrażenie, że jej zewnętrzna ścianka poddaje się naporowi opuszka palca...taka miękką ale jakbym ciasto na kluchy robiła i dziurki wyciskała...jak w kluskach z dziurką...wiecie jak u mnie z owulką, to nie wiem jaka powinna być szyjka, bo na razie chyba nie było mi dane miękkiej zaobserwować...ta jest inna niż zwykle i tego jestem pewna ale z okazji jakiej fazy taka inna? Zakręciłam się...
ja się na szyjce kompletnie nie znam więc się mądrzyć nie będę17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
zbikowa wrote:Laski, czy to jest możliwe żebym miała owulacje 25dnia cyklu?
są znane przypadki późnyxh owulek ale jak to mówią owulka po 20 dniu cyklu nie powinna być się wydażyć lepiej to skontroluj u lekarza choć znane są przypadki ze z takich późnych owulek jest ciaża
i być tu człowieku madryLibra, mauysia lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Muska wrote:Póki jeszcze nie popłynęłam to się jeszcze dopytam o parę rzeczy. Zła jestem teraz na siebie że nie porobiłam tych badań zaczynając od progesteronu, bo zapomniałam o wyjeździe urlopowym do Francji na koniec maja
Jak dzisiaj wieczorem, względnie jutro rano, @ dostanę to badania krwi na te pierwsze hormony tj. prolaktynę i resztę to w czwartek czy w piątek mam iść robić? Wolałabym w piątek z rańca bo wtedy też lekarza mam, a na czwartek muszę specjalnie tam jechać, ale pojadę jak trzeba.
Pyt.2 kiedy najpóźniej muszę zrobić progesteron? Czy 1 czerwiec jeszcze da radę? Zamotałam się z tym wyjazdem, chyba nie zdążę wrócić do kraju wcześniejRany, ale kicha z tymi badaniami. Nie chcę czekać kolejny cykl, bo się zamęczę
Dla przypomnienia cykle mam 30 dniowe. FL 15-16 dni.
Heeelp?
Heel[p
prolaktyna 3-5 dzień cyklu, progesteron po 7 dniu po owu ja robiłam w 9 dni i było gitara jak pytałam mopjej ginki ważne zeby było tydzień po owulce nie wczesniej
progesteron też mozesz zrobić z prolaktyną
ja np z racji ze nie wiem kiedy na pewno miałam owu prolaktyne i progesteron i tarczycę robie jutroLibra, Muska lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi