plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:No i zadzwoniłam a po 3 minutach komunikat:
ze względu na długi czas oczekiwania na połączenie sugerujemy zadzwonić w godzinach późniejszych...
czyli wiem że nic nie wiem
Aha, czyli standard(tez tak mam w LuxMedzie)
Dzwoń do upadłego - w końcu się uda... -
nick nieaktualnyFedra wrote:No i zadzwoniłam a po 3 minutach komunikat:
ze względu na długi czas oczekiwania na połączenie sugerujemy zadzwonić w godzinach późniejszych...
Ja w tym tygodniu wybieram się do Pediatry z Młodym i właśnie planowałam,żeby dziś iść od razu,ale pomyślałam,że po weekendzie w Przychodniach będzie zatrzęsienie! I poczekam do jutra albo pojutrze..pewnie i w tej Twojej klinice jest duży ruch po tak długim wolnym -
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:Fedra wrote:No i zadzwoniłam a po 3 minutach komunikat:
Dzwoń do upadłego - w końcu się uda...
ta tylko ze zaraz mi się skończy kasa na koncie i se podzwonie ale do du...
no nic spróbuje zadzwonić koło 12...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:mauysia wrote:Fedra wrote:No i zadzwoniłam a po 3 minutach komunikat:
Dzwoń do upadłego - w końcu się uda...
ta tylko ze zaraz mi się skończy kasa na koncie i se podzwonie ale do du...
no nic spróbuje zadzwonić koło 12...
to czekamy na info -
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:Shagga_80 wrote:Oj wiem,jak czasem dodzwonić się np do przychodni jest trudne i ile się nerwów na tym straci...ja zwykle nie odpuszczam ale wykańcza to potwornie!
ja czasem dzwonie na dwa telefony
No, tylko najgorsze jest to że - w każdym razie w tych prywatnych przychodniach - to jest tak, że na samym początku puszczają nagrane info, że linie zajęte blablabla, i przez cały czas oczekiwania na zwolnienie linii buli się kasę za dzwonienie, mimo że jest sygnał zajętości. Wkurza mnie to niemiłosiernie!!! Więc tam gdzie to możliwe, sprawdzam wyniki przez neta, albo osobiście jak jestem w pobliżu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDlatego cieszę się,że ja mam takie "przeboje" raczej tylko gdy umawiam wizytę dla Młodego u jakiegoś specjalisty...swoją drogą to czeka mnie telefon do jednej poradni w celu anulowania naszej wizyty. Chociaż w grudniu leżeliśmy z Młodym w szpitalu i potem nie mogłam dodzwonić się do naszej lekarki po wyniki aż wreszcie zdążyłam wypis dostać pocztą i darowałam sobie Jej komentarz...za 2 tyg. mamy wizytę u Niej,to wtedy dowiem się co Ona myśli..uznałam,że mogę poczekać,szczególnie,że wypis myślę wyjaśniał wszystko
-
No i oczywiście nie wytrzymałam do 12 i zadzwoniłam teraz
dodzwoniłam się wyniki są Pani była tak miła ze mi nawet powiedziała że i w ureo i mycoplasmie nic nie wykryto jupi jupi jupi...
czyli wyniki te które mogły być złe są dobre... czyli teraz hormony i oczekiwanie na przyszły tydzień ojej ale jestem podekscytowana... ale z drugiej strony jest mi smutno z powodu Babć Libry i Oli i jakoś tak nie umiem się cieszyć do końcaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2013, 08:45
mauysia, Shagga_80, AGA 30, Muska, Libra, zbikowa, Kfjatus, Ilona, kiti, Dodi, gocha04, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:No i oczywiście nie wytrzymałam do 12 i zadzwoniłam teraz
dodzwoniłam się wyniki są Pani była tak miła ze mi nawet powiedziała że i w ureo i mycoplasmie nic nie wykryto jupi jupi jupi...
czyli wyniki te które mogły być złe są dobre... czyli teraz hormony i oczekiwanie na przyszły tydzień ojej ale jestem podekscytowana... ale z drugiej strony jest mi smutno z powodu Babć Libry i Oli i jakoś tak nie umiem się cieszyć do końca
Fedra, to fantastyczne wieści, straaaaaaaaaaaaaasznie się cieszę...jednak widać, musiała być jedna dobra wiadomość w dniu dzisiejszym
Fedra, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Effcia28 wrote:Shagga_80 wrote:Oj wiem,jak czasem dodzwonić się np do przychodni jest trudne i ile się nerwów na tym straci...ja zwykle nie odpuszczam ale wykańcza to potwornie!
ja czasem dzwonie na dwa telefony
No, tylko najgorsze jest to że - w każdym razie w tych prywatnych przychodniach - to jest tak, że na samym początku puszczają nagrane info, że linie zajęte blablabla, i przez cały czas oczekiwania na zwolnienie linii buli się kasę za dzwonienie, mimo że jest sygnał zajętości. Wkurza mnie to niemiłosiernie!!! Więc tam gdzie to możliwe, sprawdzam wyniki przez neta, albo osobiście jak jestem w pobliżu.
dokładnie... marnują takim zachowaniem kasę swoich klientówFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:No i oczywiście nie wytrzymałam do 12 i zadzwoniłam teraz
czyli wyniki te które mogły być złe są dobre... czyli teraz hormony i oczekiwanie na przyszły tydzień ojej ale jestem podekscytowana... ale z drugiej strony jest mi smutno z powodu Babć Libry i Oli i jakoś tak nie umiem się cieszyć do końca
trzeba sie cieszyć z takich wieści!!!
ja się bardzo cieszę... mam uśmiech od ucha do ucha... i myślę, że moja babcia nie ma mi tego za złe:) życie toczy się dalej... to, że się uśmiecham i cieszę grzechem nie jest... bo każda zmarła najbliższa osoba, w tym i babcia, zajmuje szczególe miejsce w sercu i w pamięci! i to jest najważniejsze!!!
bynajmniej ja tak uważam... i z Twoich wieści zajebiście sie cieszęFedra, Shagga_80, Effcia28, zbikowa, Dodi, aisa lubią tę wiadomość