plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:CześćBlondi
U nas tez fajna pogódka... Ale roboty mam w bród
A TAK MI SIĘ NIE CHCE, że aż przykro!
U nas chyba też ładnie (z tego co widzę przez okno) i co z tego? Skoro znów zasiadłam do kompa! Zanim odkleję się od Niego to wróci Stary i efekt taki,że pewnie nie wyjdziemy na dwór
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczynki moje kofane!!!
Jak tam wam tu leci!!
Libra współczucia!!!
Ja teraz byłam u mojej babci i już z nią naprawdę zle !!Raz poznaje raz nie poznaje ludzi!!Leży cały czas i spi!!!
WRESZCIE POGODA CO KOBITKI!!Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Shagguś On ją zostawił, bo nie jest pewny swoich uczuć. Dla mnie takie stwierdzenie jest jasne jak słońce, za nic w świecie nie wróciłabym do faceta, gdyby coś takiego mi powiedział.
On przyszedł, powiedział, że chyba jednak się mylił, Ona mu wybaczyła w ciagu sekundy i żyją teraz szczęśliwie w zgodzie.
Za dobra jestem.
Mi trudno coś takiego ocenić, bo bywa różnie...
Sama wiem to na swoim przypadku... ja też coś takiego usłyszałam od swojego m. Oczywiście powiedziałam, że na siłę z nikim nie będę i się rozstaliśmy... Po ponad tygodniu przyjechał do mnie mówiąc, że się mylił... że po rozłące wie, że żyć beze mnie nie chce...
3 tygodnie później z brylantem w ręku, z trzęsącym głosem ze wzruszenia zapytał, czy zostanę jego żoną...
ale powszechnie wiadomo, że faceci bywają różni...Effcia28, Shagga_80, Muska, Fedra, zbikowa, Sandraa, Rucia, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć. No niestety u mnie jak zwykle nici. Żarty żartami ale chyba będę kończyć przygodę z ovu.
Libra współczucia. I to dosłownie współczucia, bo w piątek umarła moja Babcia i właśnie próbuję przedłużyć sobie pobyt w Polsce, żeby być na sobotnim pogrzebie
Miłego dnia. -
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Witaj Aguś, przykro mi z powodu Twojej Babci...pamiętam, jak mój Dziadek był chory i już nie wstawał z łóżka ani nie kontaktował, strasznie smutne przeżycie
U mojej babci to już rok twa taka męka!!!Moja chrzesna się nią opiekuje to już jest tak wykończona że szok!!!
Kiedyś babcia co roku dawała wyprawkę wakacyjną do szkoły to tym razem jak cioci dałam 100 euro i mówię masz ciociu dla babci na pampersy i leki oj wyła ciotka jak małe dziecko!!!
Powiem wam że naprawdę serce córce musi się kroić jak widzi matkę w takim stanie!!!
No cóż dziecko się rodzi i opieki potrzebuje a na starość jeszcze bardziej nie poradne jest!! -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Cześć. No niestety u mnie jak zwykle nici. Żarty żartami ale chyba będę kończyć przygodę z ovu.
Libra współczucia. I to dosłownie współczucia, bo w piątek umarła moja Babcia i właśnie próbuję przedłużyć sobie pobyt w Polsce, żeby być na sobotnim pogrzebie
Miłego dnia.
Oluś! Bardzo mi przykro z powodu i Twojej Babci...ostatnio to chyba jakaś plaga
Ale nie możesz nas zostawićNie służy Twoim nerwom prowadzenie wykresu, czy co?
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Dzień dobry dziewczynki moje kofane!!!
Jak tam wam tu leci!!
Libra współczucia!!!
Ja teraz byłam u mojej babci i już z nią naprawdę zle !!Raz poznaje raz nie poznaje ludzi!!Leży cały czas i spi!!!
WRESZCIE POGODA CO KOBITKI!!
z moją było podobnie;( mam nadzieję, że nie cierpi... -
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:Dzień dobry dziewczynki moje kofane!!!
Jak tam wam tu leci!!
Libra współczucia!!!
z moją było podobnie;( mam nadzieję, że nie cierpi...
No moja to cierpi niestety!!!wstyd się przyznać ale już cała rodzina czeka na to najgorsze bo jak patrzą jak się męczy to płakać się chce!!
Ale takie to nasze życie!!! -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Cześć. No niestety u mnie jak zwykle nici. Żarty żartami ale chyba będę kończyć przygodę z ovu.
Miłego dnia.
Ola... współczuje:(
ale czemu chcesz nas opuścić? za bardzo to wszystko Cię jednak stresuje?Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
muzarcia wrote:Fedrunia podejrzewam, że źle się pierś podczas snu ułożyła, powstał ucisk i zaczerwienienie od stanu zapalnego...polecam zmiażdżyć liść kapuchy albo aloesu i położyć na to miejsce, powinno pomóc...też miewam coś takiego czasami, jak jest zaczerwienienie, to raczej to. Ale oprócz "ciąży domniemanej" oczywiście...tak więc jesteśmy w ciąży Fedra...fajnie...tylko ja czekam na @, bo po diane nie chciałam zachodzić.
he he he tylko że ja śpie na plecach bo niestety po owulce jak mi cycki znaczy piersi rosna to na boku spac nie mogę, ale Muzi uwierz to był taki ból palący ze dramat tak jakby mi ktoś tam szpilki wbijał i w sutek też i po chwili samo przechodziło ale dziwnie to wyglądało jak co jakiś czas łapałam się za pierś
ale moje zimne rączki dały radęEffcia28 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Libra wrote:AGA 30 wrote:Dzień dobry dziewczynki moje kofane!!!
Jak tam wam tu leci!!
Libra współczucia!!!
z moją było podobnie;( mam nadzieję, że nie cierpi...
No moja to cierpi niestety!!!wstyd się przyznać ale już cała rodzina czeka na to najgorsze bo jak patrzą jak się męczy to płakać się chce!!
Ale takie to nasze życie!!!
To strasznie smutne
Pamiętam, jak mój Dziadek od nas odchodził to już nic nie jadł, pić podawane miał "na siłę" i wszyscy z jednej strony nie chcieli się z Nim rozstawać, a z drugiej strony wiedzieli, że dla Niego śmierć byłaby wybawieniem
Ależ dziś smutny tu nastrój -
Effcia28 wrote:Mayusia nam się rozleniwiła podczas weekendu?
Ola zbuntowała się na swoją @ i nie zagląda do nas wcale.
Pojawiła się Agusia fajnie Cię widzieć kochana
Ja rozleniwiłam? Ależ skąd... Ja tu działam już od prawie dwóch godzin!
Witaj Effciu