X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki...Młody był bezlitosny i musiałam JUŻ wstać...ale ale, nie ma tego złego, już mogłam do Was zajrzeć :D

Muska,weź no odnotuj tę dzisiejszą tempkę, naprawdę tak na łeb na szyję spadła?

Muzi, Ty to Kobieto jesteś mega pracowita...no i koniecznie pochwal się jak wsadzisz Gości do pociągu :D

Rucia, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Rucia wrote:
    A moja przyjaciółka pojechała w piątek, i już zdążyła wrócić do swojego faceta.
    Nigdy więcej pocieszania.

No tak...doskonale Cię rozumiem Ruciu...czasem nie warto aż tak bardzo się starać, "głupia gęś"- miała wsparcie w Was a zrobiła najgorszy krok z możliwych.To moje zdanie także wiecie nie besztać mnie za surowość oceny...

Muzi masz całkowitą rację. Nie lubię gdy czas, który poświęci się komuś, idzie na marne. Majówkę mogłam spędzić zupełnie inaczej, a wyszło jak wyszło.
    Powiedzmy, że miałyśmy podobnie: sprzątanie, gotowanie ... a goście siedzą.

zbikowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    I ja się witam po jakże długiej przerwie!

Shagga - no nieźle że już nawet widzisz ruchy! Mój maluch chyba się usadowił dość głęboko, bo u mnie chyba nie ma na razie szans na takie rewelacje ;)

Fedri - jakie fajne podejście :)

Aaaa no i z Mariana miałam wczoraj niezły polew jak nadrabiałam :D

Ja tu gadu-gadu, a już za dwa tygodnie z hakiem będę w połowie ciąży! Nie wiem, kiedy to zleciało...

Mauysia, no sama byłam w szoku! I nawet początkowo nie wierzyłam,że to to,ale kurcze skakał mi brzuch jak nie wiem , no więc co to by miałoby być innego :) Pewnie Młody wyspał się podczas naszego chodzenia tu i tam wczoraj a potem jak leżałam i odpoczywałam w wannie to obudził się i szalał :)

Muska, Libra, Effcia28, Fedra, Kfjatus, zbikowa, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    muzarcia wrote:
    Rucia wrote:
    A moja przyjaciółka pojechała w piątek, i już zdążyła wrócić do swojego faceta.
    Nigdy więcej pocieszania.

No tak...doskonale Cię rozumiem Ruciu...czasem nie warto aż tak bardzo się starać, "głupia gęś"- miała wsparcie w Was a zrobiła najgorszy krok z możliwych.To moje zdanie także wiecie nie besztać mnie za surowość oceny...

Muzi masz całkowitą rację. Nie lubię gdy czas, który poświęci się komuś, idzie na marne. Majówkę mogłam spędzić zupełnie inaczej, a wyszło jak wyszło.
    Powiedzmy, że miałyśmy podobnie: sprzątanie, gotowanie ... a goście siedzą.

Tak się zastanawiam...a Ona to odeszła od Niego, bo coś niewybaczalnego zrobił a teraz wróciła do Niego? A może nieco wyolbrzymiła problemy, Ty chciałaś pomóc, a Jej przeszedł foch na Niego? Aaaaa, czekaj, On Ją rzucił tak? a teraz łaskawie pozwolił wrócić?
    Jakkolwiek nie było, widać, szkoda było Twojego czasu na pocieszanie...ehhh.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam mdłości, fajnie...

Rucia, Fedra, sylwia1985, Dodi lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 6 maja 2013, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Mam mdłości, fajnie...

Muzarcia, zrób ten teścik. Będziesz spokojniejsza.
    Bardziej stresować się już nie możesz ;)

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się nie stresuję, tylko mam ubaw...zła jestem na Twoją polską tempkę ale ta francuska będzie fantastycznie wysoka!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2013, 06:25

• Kaja Autorytet

Wysłany: 6 maja 2013, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Mam mdłości, fajnie...

To niestrawnosci ciąży ????? ;-);-);-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Ja się nie stresuję, tylko mam ubaw...zła jestem na Twoją polską tempkę ale ta francuska będzie fantastycznie wysoka!

Muzi, jak myślisz,że jest cień szansy, że Twoje objawy to TO ? Tak czy inaczej mooooooooooooocno trzymam za to kciuki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagguś On ją zostawił, bo nie jest pewny swoich uczuć. Dla mnie takie stwierdzenie jest jasne jak słońce, za nic w świecie nie wróciłabym do faceta, gdyby coś takiego mi powiedział.
    On przyszedł, powiedział, że chyba jednak się mylił, Ona mu wybaczyła w ciagu sekundy i żyją teraz szczęśliwie w zgodzie.

Za dobra jestem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Mam mdłości, fajnie...

Muzi idź zrób test. Już raz nam wywinęłaś numer :P

• mauysia Autorytet

Wysłany: 6 maja 2013, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Shagguś On ją zostawił, bo nie jest pewny swoich uczuć. Dla mnie takie stwierdzenie jest jasne jak słońce, za nic w świecie nie wróciłabym do faceta, gdyby coś takiego mi powiedział.
    On przyszedł, powiedział, że chyba jednak się mylił, Ona mu wybaczyła w ciagu sekundy i żyją teraz szczęśliwie w zgodzie.

Za dobra jestem.

Mi też się wydaje, że bym gościa olała ale... miłość jest ślepa niestety.

Effcia28, Libra, zbikowa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie robię, bo nie wierzę w cuda hehe i powiedziałam, że dam znać jak będę w 12 tygodniu haha
    Chyba jestem już mądrzejsza o kilka cykli, miesięcy i w ogóle, bo nie ciągnie mnie nic a nic...
    Nie mam w domu testów i chyba nie chcę wiedzieć jeszcze, najpierw ogródek i skalniak.

Shagga_80, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

Za dobra jestem.

O rany!! Popieram Cię w 10000000000000%! Jakby mi tak powiedział,to byłby odwrót na pięcie i koniec! Ale znam też dość podobny przypadek, mój znajomy miał żenić się z dziewczyną (mniej więcej w tym samym czasie, co ja wychodziłam za mąż, a więc 4 lata temu) i Ona przed ślubem wypaliła "nie kocham Cię!' (tzn podobno tak było, takie plotki chodziły,ale z kilku źródeł słyszałam to) no i ślubu nie było,ale dalej się spotykali i nawet pojechali w "podróż poślubną" , bo coby się nie zmarnowała...ostatecznie wreszcie się rozstali na dobre,ale ja w tym czasie straciłam do Niego szacunek,że Gówniara (bo dużo młodsza od nas) tak Mu powiedziała,a On dalej za Nią latał...ehhh.

zbikowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayuś nie wyobrażam sobie być z kimś, kto nie wie czy mnie kocha, i co tak na prawdę do mnie czuje. To jakaś łaska? o.O No ale masz rację, miłość jest ślepa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam tymczasem robić śniadanko nam :)
    Zaraz wracam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Racja miłość jest ślepa...co do życia w zgodzie, to oby oby, byle nie do czasu...
    Shagga dziękuję, jak <3-waliśy , to szansa jest przecież, no nie ;-) Lecę po skuter...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2013, 06:38

Kfjatus lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z resztą facet ma na sumieniu wiele ( według mojej oceny ) " przewinień ", typu randkowanie z obcymi dziewczynami na czatach, skypie. Za takie coś z miejsca dostałby po ryju. Ale ich sprawa. Koniec tematu :)

Muzi no i jak z tym testem będzie? :)

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2013, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się i ja ze wszystkimi po weekendzie majowym :)

Shagusia to super że możesz oglądać jak bąbelek sobie fika:)

Shagga_80, mauysia, Fedra, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem :)

Muzi, to czekamy do 12 stego tygodnia :P

Niech no teraz zerknę, czy w międzyczasie Któraś uzupełniła wykres?

‹‹ 2651 2652 2653 2654 2655 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ