X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki...Młody był bezlitosny i musiałam JUŻ wstać...ale ale, nie ma tego złego, już mogłam do Was zajrzeć :D

Muska,weź no odnotuj tę dzisiejszą tempkę, naprawdę tak na łeb na szyję spadła?

Muzi, Ty to Kobieto jesteś mega pracowita...no i koniecznie pochwal się jak wsadzisz Gości do pociągu :D

Rucia, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Rucia wrote:
    A moja przyjaciółka pojechała w piątek, i już zdążyła wrócić do swojego faceta.
    Nigdy więcej pocieszania.

No tak...doskonale Cię rozumiem Ruciu...czasem nie warto aż tak bardzo się starać, "głupia gęś"- miała wsparcie w Was a zrobiła najgorszy krok z możliwych.To moje zdanie także wiecie nie besztać mnie za surowość oceny...

Muzi masz całkowitą rację. Nie lubię gdy czas, który poświęci się komuś, idzie na marne. Majówkę mogłam spędzić zupełnie inaczej, a wyszło jak wyszło.
    Powiedzmy, że miałyśmy podobnie: sprzątanie, gotowanie ... a goście siedzą.

zbikowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    I ja się witam po jakże długiej przerwie!

Shagga - no nieźle że już nawet widzisz ruchy! Mój maluch chyba się usadowił dość głęboko, bo u mnie chyba nie ma na razie szans na takie rewelacje ;)

Fedri - jakie fajne podejście :)

Aaaa no i z Mariana miałam wczoraj niezły polew jak nadrabiałam :D

Ja tu gadu-gadu, a już za dwa tygodnie z hakiem będę w połowie ciąży! Nie wiem, kiedy to zleciało...

Mauysia, no sama byłam w szoku! I nawet początkowo nie wierzyłam,że to to,ale kurcze skakał mi brzuch jak nie wiem , no więc co to by miałoby być innego :) Pewnie Młody wyspał się podczas naszego chodzenia tu i tam wczoraj a potem jak leżałam i odpoczywałam w wannie to obudził się i szalał :)

Muska, Libra, Effcia28, Fedra, Kfjatus, zbikowa, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    muzarcia wrote:
    Rucia wrote:
    A moja przyjaciółka pojechała w piątek, i już zdążyła wrócić do swojego faceta.
    Nigdy więcej pocieszania.

No tak...doskonale Cię rozumiem Ruciu...czasem nie warto aż tak bardzo się starać, "głupia gęś"- miała wsparcie w Was a zrobiła najgorszy krok z możliwych.To moje zdanie także wiecie nie besztać mnie za surowość oceny...

Muzi masz całkowitą rację. Nie lubię gdy czas, który poświęci się komuś, idzie na marne. Majówkę mogłam spędzić zupełnie inaczej, a wyszło jak wyszło.
    Powiedzmy, że miałyśmy podobnie: sprzątanie, gotowanie ... a goście siedzą.

Tak się zastanawiam...a Ona to odeszła od Niego, bo coś niewybaczalnego zrobił a teraz wróciła do Niego? A może nieco wyolbrzymiła problemy, Ty chciałaś pomóc, a Jej przeszedł foch na Niego? Aaaaa, czekaj, On Ją rzucił tak? a teraz łaskawie pozwolił wrócić?
    Jakkolwiek nie było, widać, szkoda było Twojego czasu na pocieszanie...ehhh.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam mdłości, fajnie...

Rucia, Fedra, sylwia1985, Dodi lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 6 maja 2013, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Mam mdłości, fajnie...

Muzarcia, zrób ten teścik. Będziesz spokojniejsza.
    Bardziej stresować się już nie możesz ;)

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się nie stresuję, tylko mam ubaw...zła jestem na Twoją polską tempkę ale ta francuska będzie fantastycznie wysoka!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2013, 06:25

• Kaja Autorytet

Wysłany: 6 maja 2013, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Mam mdłości, fajnie...

To niestrawnosci ciąży ????? ;-);-);-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Ja się nie stresuję, tylko mam ubaw...zła jestem na Twoją polską tempkę ale ta francuska będzie fantastycznie wysoka!

Muzi, jak myślisz,że jest cień szansy, że Twoje objawy to TO ? Tak czy inaczej mooooooooooooocno trzymam za to kciuki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagguś On ją zostawił, bo nie jest pewny swoich uczuć. Dla mnie takie stwierdzenie jest jasne jak słońce, za nic w świecie nie wróciłabym do faceta, gdyby coś takiego mi powiedział.
    On przyszedł, powiedział, że chyba jednak się mylił, Ona mu wybaczyła w ciagu sekundy i żyją teraz szczęśliwie w zgodzie.

Za dobra jestem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Mam mdłości, fajnie...

Muzi idź zrób test. Już raz nam wywinęłaś numer :P

• mauysia Autorytet

Wysłany: 6 maja 2013, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Shagguś On ją zostawił, bo nie jest pewny swoich uczuć. Dla mnie takie stwierdzenie jest jasne jak słońce, za nic w świecie nie wróciłabym do faceta, gdyby coś takiego mi powiedział.
    On przyszedł, powiedział, że chyba jednak się mylił, Ona mu wybaczyła w ciagu sekundy i żyją teraz szczęśliwie w zgodzie.

Za dobra jestem.

Mi też się wydaje, że bym gościa olała ale... miłość jest ślepa niestety.

Effcia28, Libra, zbikowa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie robię, bo nie wierzę w cuda hehe i powiedziałam, że dam znać jak będę w 12 tygodniu haha
    Chyba jestem już mądrzejsza o kilka cykli, miesięcy i w ogóle, bo nie ciągnie mnie nic a nic...
    Nie mam w domu testów i chyba nie chcę wiedzieć jeszcze, najpierw ogródek i skalniak.

Shagga_80, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

Za dobra jestem.

O rany!! Popieram Cię w 10000000000000%! Jakby mi tak powiedział,to byłby odwrót na pięcie i koniec! Ale znam też dość podobny przypadek, mój znajomy miał żenić się z dziewczyną (mniej więcej w tym samym czasie, co ja wychodziłam za mąż, a więc 4 lata temu) i Ona przed ślubem wypaliła "nie kocham Cię!' (tzn podobno tak było, takie plotki chodziły,ale z kilku źródeł słyszałam to) no i ślubu nie było,ale dalej się spotykali i nawet pojechali w "podróż poślubną" , bo coby się nie zmarnowała...ostatecznie wreszcie się rozstali na dobre,ale ja w tym czasie straciłam do Niego szacunek,że Gówniara (bo dużo młodsza od nas) tak Mu powiedziała,a On dalej za Nią latał...ehhh.

zbikowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayuś nie wyobrażam sobie być z kimś, kto nie wie czy mnie kocha, i co tak na prawdę do mnie czuje. To jakaś łaska? o.O No ale masz rację, miłość jest ślepa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam tymczasem robić śniadanko nam :)
    Zaraz wracam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Racja miłość jest ślepa...co do życia w zgodzie, to oby oby, byle nie do czasu...
    Shagga dziękuję, jak <3-waliśy , to szansa jest przecież, no nie ;-) Lecę po skuter...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2013, 06:38

Kfjatus lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z resztą facet ma na sumieniu wiele ( według mojej oceny ) " przewinień ", typu randkowanie z obcymi dziewczynami na czatach, skypie. Za takie coś z miejsca dostałby po ryju. Ale ich sprawa. Koniec tematu :)

Muzi no i jak z tym testem będzie? :)

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2013, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się i ja ze wszystkimi po weekendzie majowym :)

Shagusia to super że możesz oglądać jak bąbelek sobie fika:)

Shagga_80, mauysia, Fedra, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem :)

Muzi, to czekamy do 12 stego tygodnia :P

Niech no teraz zerknę, czy w międzyczasie Któraś uzupełniła wykres?

‹‹ 2651 2652 2653 2654 2655 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ