X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga a ja Ci nie zazdroszczę planuję tak odczuwać za kilka tygodni albo kilkanaście :P

i tym oto pozytywnym akcentem co u mnie żadko sie zdaża mówię Wam dobranoc i do jutra rana :*

zbikowa, Libra, mauysia, Effcia28, Dodi, plemniczka, aisa lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Shagga a ja Ci nie zazdroszczę planuję tak odczuwać za kilka tygodni albo kilkanaście :P

i tym oto pozytywnym akcentem co u mnie żadko sie zdaża mówię Wam dobranoc i do jutra rana :*

No i to podejście mi się podoba....no i mam mniejsze wyrzuty sumienia,że chyba znów popisałam się nietaktem...

zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga Ola pewnie będzie we wtorek, ale nie wiem na 100%

za radą Muski co prawda bez koniaczku ale za to z lampką białego wina ze sprite właśnie walczę ze słabym krążeniem ;)

Shagga_80, Libra, Fedra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam zaległości. :-) Jakoś mniej mnie ostatnio, ale to przez to, że sporo mam na głowie, a do tego postanowiłam wziąć się za siebie. Dziś już byłam na rowerze, a potem na spacerze w lesie - pogoda super, może wiosna, zdrowy tryb życia i małe i duże amorki zaowocują fasolka :-P.
    Libra wyrazy współczucia [*]
    Fedra byle szybko ta Dziecinka się u Ciebie pojawiła - tego życzę :-)
    Muska pozytywnego testu :-)
    Sylwia kup łoże Teściowa nie będzie mogła Cię przegonić skoro razem z Mężem je kupcie :-)
    Shagga fajnie, że poczulaś Malucha , z pewnością będzie słodki jak Kubuś :-)

Shagga_80, Libra, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbikowa ile Ty musisz wypić żeby tą Twoja temperatura wzrosła - abyś po terapii krążenia ne wylądowała na odwyku :-P

zbikowa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt ze mną nie gada :-( Więc zabieram zabawki i idę sobie... :-) Dobrej nocki Kobietki :-*

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2013, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Nikt ze mną nie gada :-( Więc zabieram zabawki i idę sobie... :-) Dobrej nocki Kobietki :-*

Wybacz, oglądam jednocześnie TV....
    Ale ale, od jutra wracamy do normalności :)
    Znów od rana zaroi się na forum :)
    Juuuuuuuuuuuuż nie mogę się doczekać :)

Libra, zbikowa, mauysia, Fedra, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic...nagrałam sobie wczoraj "Kobiety pragną bardziej" a jako,że chłopaki dawno śpią a na necie wyczytałam już wszystko co mogłam, a spać mi się nie chce to zmykam do łózia...oglądać filmik :)
    Dobranoc Babeczki...do jutra :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 04:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagunia witaj i nie martw się, to był żart ;-) Dzień dobry i uciekam do kanapek, prysznica i śniadania pożegnalnego...jupi!!!

Libra, Shagga_80, Effcia28, Blondi22, aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 04:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Libruś - bardzo mi przykro z powodu babci :(

Shagguś - super, że widziałaś ruchy młodego :D sama się nie mogę ich doczekać, a tu jeszcze tyle czasu :(

Muzi - odpoczniesz w końcu od rodzinki co? :P

Jak mi się przypomni co miałam napisać to później się poprawię, a tymczasem spadam budzić dzieciora.

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 04:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkie kobietki...
    Dziewczyny, dziękuję za wsparcie...
    Miłego dnia życzę

Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 6 maja 2013, 05:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra kochanie przykro mi z powodu babci kondolencje ....

witam wszystkich!!!!! która zafasolkowana !!!

Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Muska Autorytet

Wysłany: 6 maja 2013, 05:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobitki :)
    Witam wszystkie panie z rańca i życzę miłego poniedziałku (tak wiem, zę to taki oksymoron, ale może się uda).
    U mnie @ idzie. Już wszystkie znaki o tym świadczą.
    Czekam z wpisem mega niskiej temperatury do końca dnia bo nie wiem jak będzie, tzn czy się pojawi tylko plamienie czy rozpędzona @ nadjedzie ;)
    Także mój wątek fasolkowy został przesunięty w czasie na wyjazd majowy :)

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 05:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpocznę ale najpierw trzeba dopilnować, by najbliżsi nie pomylili pociągu...już dziś w domu nie siedzę tylko zabieram się za ogród, za solidne przygotowania do lata, pawilon odświeżę, ławki umyję, ściany domu ochlapię, skalniak przebuduję...ach pracy a pracy i pomaluję tak stelaż skrzynki na wiszące truskawki, bo aż się prosi...

Shagga_80, mauysia, Blondi22, aisa, Fedra, Kfjatus, zbikowa, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 6 maja 2013, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Odpocznę ale najpierw trzeba dopilnować, by najbliżsi nie pomylili pociągu...już dziś w domu nie siedzę tylko zabieram się za ogród, za solidne przygotowania do lata, pawilon odświeżę, ławki umyję, ściany domu ochlapię, skalniak przebuduję...ach pracy a pracy i pomaluję tak stelaż skrzynki na wiszące truskawki, bo aż się prosi...

Ależ Ty masz energię i zapał Muzi!
    Zaczynam czuć się jak leń patentowy ;)
    byliśmy wczoraj rowerami na tej naszej przyszłej działce i powiem Ci że tez tego bakcyla ogrodowego poczułam... Małego co prawda, bo nigdy sama ogrodu nie uprawiałam, ale jednak :D Już się nie mogę doczekać aż będziemy tam mieszkać i będzie ogródeczek do zagospodarowania :D
    Może za roczek czy dwa się ziści :D

Shagga_80, aisa, Fedra, Kfjatus, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja przyjaciółka pojechała w piątek, i już zdążyła wrócić do swojego faceta.
    Nigdy więcej pocieszania.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedrunia podejrzewam, że źle się pierś podczas snu ułożyła, powstał ucisk i zaczerwienienie od stanu zapalnego...polecam zmiażdżyć liść kapuchy albo aloesu i położyć na to miejsce, powinno pomóc...też miewam coś takiego czasami, jak jest zaczerwienienie, to raczej to. Ale oprócz "ciąży domniemanej" oczywiście...tak więc jesteśmy w ciąży Fedra...fajnie...tylko ja czekam na @, bo po diane nie chciałam zachodzić.

Shagga_80, Fedra, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    A moja przyjaciółka pojechała w piątek, i już zdążyła wrócić do swojego faceta.
    Nigdy więcej pocieszania.

No tak...doskonale Cię rozumiem Ruciu...czasem nie warto aż tak bardzo się starać, "głupia gęś"- miała wsparcie w Was a zrobiła najgorszy krok z możliwych.To moje zdanie także wiecie nie besztać mnie za surowość oceny...

Fedra, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość

• 2 kreski Autorytet

Wysłany: 6 maja 2013, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was cieplutko, po chwilowej nieobecnosci:):).
    GRATULUJE WSZYSTKIM TYM KTORYM UDAŁO SIE:)) a patrzac od mojego ostatniego razu bycia na forum dosyc sporo sie zmieniło:))
    U mnie bez zmian.tak jak postanowilismy nie staramy sie, ale tez nie zabezpieczamy i nadal nic. Obecnie czekam na @ która ma przyjsc 9 @.
    2 cykl biore mastodynon n na moje okropnire meczace napiecia przed@. w pierwszym cyklu bylo super, zadnych objawow, ale w tym cyklu wszystko wrocilo, piersi bola od 1,5 tygodnia to samo z brzuchem. Masakra na mnie widze nic nie działa.

Moze wy macie jakies dobre sposoby na te napiecia:))

JeszcZe raz DZIEN DOBRY :)

Shagga_80, Rucia, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek

• mauysia Autorytet

Wysłany: 6 maja 2013, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się witam po jakże długiej przerwie!

Shagga - no nieźle że już nawet widzisz ruchy! Mój maluch chyba się usadowił dość głęboko, bo u mnie chyba nie ma na razie szans na takie rewelacje ;)

Fedri - jakie fajne podejście :)

Aaaa no i z Mariana miałam wczoraj niezły polew jak nadrabiałam :D

Ja tu gadu-gadu, a już za dwa tygodnie z hakiem będę w połowie ciąży! Nie wiem, kiedy to zleciało...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2013, 06:11

Rucia, Muska, Libra, Fedra, Kfjatus, zbikowa, Sandraa, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 2650 2651 2652 2653 2654 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ