X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga a ja Ci nie zazdroszczę planuję tak odczuwać za kilka tygodni albo kilkanaście :P

i tym oto pozytywnym akcentem co u mnie żadko sie zdaża mówię Wam dobranoc i do jutra rana :*

zbikowa, Libra, mauysia, Effcia28, Dodi, plemniczka, aisa lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Shagga a ja Ci nie zazdroszczę planuję tak odczuwać za kilka tygodni albo kilkanaście :P

i tym oto pozytywnym akcentem co u mnie żadko sie zdaża mówię Wam dobranoc i do jutra rana :*

No i to podejście mi się podoba....no i mam mniejsze wyrzuty sumienia,że chyba znów popisałam się nietaktem...

zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga Ola pewnie będzie we wtorek, ale nie wiem na 100%

za radą Muski co prawda bez koniaczku ale za to z lampką białego wina ze sprite właśnie walczę ze słabym krążeniem ;)

Shagga_80, Libra, Fedra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam zaległości. :-) Jakoś mniej mnie ostatnio, ale to przez to, że sporo mam na głowie, a do tego postanowiłam wziąć się za siebie. Dziś już byłam na rowerze, a potem na spacerze w lesie - pogoda super, może wiosna, zdrowy tryb życia i małe i duże amorki zaowocują fasolka :-P.
    Libra wyrazy współczucia [*]
    Fedra byle szybko ta Dziecinka się u Ciebie pojawiła - tego życzę :-)
    Muska pozytywnego testu :-)
    Sylwia kup łoże Teściowa nie będzie mogła Cię przegonić skoro razem z Mężem je kupcie :-)
    Shagga fajnie, że poczulaś Malucha , z pewnością będzie słodki jak Kubuś :-)

Shagga_80, Libra, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbikowa ile Ty musisz wypić żeby tą Twoja temperatura wzrosła - abyś po terapii krążenia ne wylądowała na odwyku :-P

zbikowa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt ze mną nie gada :-( Więc zabieram zabawki i idę sobie... :-) Dobrej nocki Kobietki :-*

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2013, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Nikt ze mną nie gada :-( Więc zabieram zabawki i idę sobie... :-) Dobrej nocki Kobietki :-*

Wybacz, oglądam jednocześnie TV....
    Ale ale, od jutra wracamy do normalności :)
    Znów od rana zaroi się na forum :)
    Juuuuuuuuuuuuż nie mogę się doczekać :)

Libra, zbikowa, mauysia, Fedra, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic...nagrałam sobie wczoraj "Kobiety pragną bardziej" a jako,że chłopaki dawno śpią a na necie wyczytałam już wszystko co mogłam, a spać mi się nie chce to zmykam do łózia...oglądać filmik :)
    Dobranoc Babeczki...do jutra :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 04:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagunia witaj i nie martw się, to był żart ;-) Dzień dobry i uciekam do kanapek, prysznica i śniadania pożegnalnego...jupi!!!

Libra, Shagga_80, Effcia28, Blondi22, aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 04:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Libruś - bardzo mi przykro z powodu babci :(

Shagguś - super, że widziałaś ruchy młodego :D sama się nie mogę ich doczekać, a tu jeszcze tyle czasu :(

Muzi - odpoczniesz w końcu od rodzinki co? :P

Jak mi się przypomni co miałam napisać to później się poprawię, a tymczasem spadam budzić dzieciora.

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 04:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkie kobietki...
    Dziewczyny, dziękuję za wsparcie...
    Miłego dnia życzę

Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 6 maja 2013, 05:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra kochanie przykro mi z powodu babci kondolencje ....

witam wszystkich!!!!! która zafasolkowana !!!

Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Muska Autorytet

Wysłany: 6 maja 2013, 05:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobitki :)
    Witam wszystkie panie z rańca i życzę miłego poniedziałku (tak wiem, zę to taki oksymoron, ale może się uda).
    U mnie @ idzie. Już wszystkie znaki o tym świadczą.
    Czekam z wpisem mega niskiej temperatury do końca dnia bo nie wiem jak będzie, tzn czy się pojawi tylko plamienie czy rozpędzona @ nadjedzie ;)
    Także mój wątek fasolkowy został przesunięty w czasie na wyjazd majowy :)

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 05:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpocznę ale najpierw trzeba dopilnować, by najbliżsi nie pomylili pociągu...już dziś w domu nie siedzę tylko zabieram się za ogród, za solidne przygotowania do lata, pawilon odświeżę, ławki umyję, ściany domu ochlapię, skalniak przebuduję...ach pracy a pracy i pomaluję tak stelaż skrzynki na wiszące truskawki, bo aż się prosi...

Shagga_80, mauysia, Blondi22, aisa, Fedra, Kfjatus, zbikowa, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 6 maja 2013, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Odpocznę ale najpierw trzeba dopilnować, by najbliżsi nie pomylili pociągu...już dziś w domu nie siedzę tylko zabieram się za ogród, za solidne przygotowania do lata, pawilon odświeżę, ławki umyję, ściany domu ochlapię, skalniak przebuduję...ach pracy a pracy i pomaluję tak stelaż skrzynki na wiszące truskawki, bo aż się prosi...

Ależ Ty masz energię i zapał Muzi!
    Zaczynam czuć się jak leń patentowy ;)
    byliśmy wczoraj rowerami na tej naszej przyszłej działce i powiem Ci że tez tego bakcyla ogrodowego poczułam... Małego co prawda, bo nigdy sama ogrodu nie uprawiałam, ale jednak :D Już się nie mogę doczekać aż będziemy tam mieszkać i będzie ogródeczek do zagospodarowania :D
    Może za roczek czy dwa się ziści :D

Shagga_80, aisa, Fedra, Kfjatus, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja przyjaciółka pojechała w piątek, i już zdążyła wrócić do swojego faceta.
    Nigdy więcej pocieszania.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedrunia podejrzewam, że źle się pierś podczas snu ułożyła, powstał ucisk i zaczerwienienie od stanu zapalnego...polecam zmiażdżyć liść kapuchy albo aloesu i położyć na to miejsce, powinno pomóc...też miewam coś takiego czasami, jak jest zaczerwienienie, to raczej to. Ale oprócz "ciąży domniemanej" oczywiście...tak więc jesteśmy w ciąży Fedra...fajnie...tylko ja czekam na @, bo po diane nie chciałam zachodzić.

Shagga_80, Fedra, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2013, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    A moja przyjaciółka pojechała w piątek, i już zdążyła wrócić do swojego faceta.
    Nigdy więcej pocieszania.

No tak...doskonale Cię rozumiem Ruciu...czasem nie warto aż tak bardzo się starać, "głupia gęś"- miała wsparcie w Was a zrobiła najgorszy krok z możliwych.To moje zdanie także wiecie nie besztać mnie za surowość oceny...

Fedra, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość

• 2 kreski Autorytet

Wysłany: 6 maja 2013, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was cieplutko, po chwilowej nieobecnosci:):).
    GRATULUJE WSZYSTKIM TYM KTORYM UDAŁO SIE:)) a patrzac od mojego ostatniego razu bycia na forum dosyc sporo sie zmieniło:))
    U mnie bez zmian.tak jak postanowilismy nie staramy sie, ale tez nie zabezpieczamy i nadal nic. Obecnie czekam na @ która ma przyjsc 9 @.
    2 cykl biore mastodynon n na moje okropnire meczace napiecia przed@. w pierwszym cyklu bylo super, zadnych objawow, ale w tym cyklu wszystko wrocilo, piersi bola od 1,5 tygodnia to samo z brzuchem. Masakra na mnie widze nic nie działa.

Moze wy macie jakies dobre sposoby na te napiecia:))

JeszcZe raz DZIEN DOBRY :)

Shagga_80, Rucia, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek

• mauysia Autorytet

Wysłany: 6 maja 2013, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się witam po jakże długiej przerwie!

Shagga - no nieźle że już nawet widzisz ruchy! Mój maluch chyba się usadowił dość głęboko, bo u mnie chyba nie ma na razie szans na takie rewelacje ;)

Fedri - jakie fajne podejście :)

Aaaa no i z Mariana miałam wczoraj niezły polew jak nadrabiałam :D

Ja tu gadu-gadu, a już za dwa tygodnie z hakiem będę w połowie ciąży! Nie wiem, kiedy to zleciało...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2013, 06:11

Rucia, Muska, Libra, Fedra, Kfjatus, zbikowa, Sandraa, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 2650 2651 2652 2653 2654 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ