plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga a ja Ci nie zazdroszczę planuję tak odczuwać za kilka tygodni albo kilkanaście

i tym oto pozytywnym akcentem co u mnie żadko sie zdaża mówię Wam dobranoc i do jutra rana :*
zbikowa, Libra, mauysia, Effcia28, Dodi, plemniczka, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Shagga a ja Ci nie zazdroszczę planuję tak odczuwać za kilka tygodni albo kilkanaście

i tym oto pozytywnym akcentem co u mnie żadko sie zdaża mówię Wam dobranoc i do jutra rana :*
No i to podejście mi się podoba....no i mam mniejsze wyrzuty sumienia,że chyba znów popisałam się nietaktem...
zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Nadrobiłam zaległości.
Jakoś mniej mnie ostatnio, ale to przez to, że sporo mam na głowie, a do tego postanowiłam wziąć się za siebie. Dziś już byłam na rowerze, a potem na spacerze w lesie - pogoda super, może wiosna, zdrowy tryb życia i małe i duże amorki zaowocują fasolka
.
Libra wyrazy współczucia [*]
Fedra byle szybko ta Dziecinka się u Ciebie pojawiła - tego życzę
Muska pozytywnego testu
Sylwia kup łoże Teściowa nie będzie mogła Cię przegonić skoro razem z Mężem je kupcie
Shagga fajnie, że poczulaś Malucha , z pewnością będzie słodki jak Kubuś
Shagga_80, Libra, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Nikt ze mną nie gada
Więc zabieram zabawki i idę sobie...
Dobrej nocki Kobietki :-*
Wybacz, oglądam jednocześnie TV....
Ale ale, od jutra wracamy do normalności
Znów od rana zaroi się na forum
Juuuuuuuuuuuuż nie mogę się doczekać
Libra, zbikowa, mauysia, Fedra, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry

Libruś - bardzo mi przykro z powodu babci
Shagguś - super, że widziałaś ruchy młodego
sama się nie mogę ich doczekać, a tu jeszcze tyle czasu 
Muzi - odpoczniesz w końcu od rodzinki co?
Jak mi się przypomni co miałam napisać to później się poprawię, a tymczasem spadam budzić dzieciora.
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć kobitki

Witam wszystkie panie z rańca i życzę miłego poniedziałku (tak wiem, zę to taki oksymoron, ale może się uda).
U mnie @ idzie. Już wszystkie znaki o tym świadczą.
Czekam z wpisem mega niskiej temperatury do końca dnia bo nie wiem jak będzie, tzn czy się pojawi tylko plamienie czy rozpędzona @ nadjedzie
Także mój wątek fasolkowy został przesunięty w czasie na wyjazd majowy
-
nick nieaktualnyOdpocznę ale najpierw trzeba dopilnować, by najbliżsi nie pomylili pociągu...już dziś w domu nie siedzę tylko zabieram się za ogród, za solidne przygotowania do lata, pawilon odświeżę, ławki umyję, ściany domu ochlapię, skalniak przebuduję...ach pracy a pracy i pomaluję tak stelaż skrzynki na wiszące truskawki, bo aż się prosi...
Shagga_80, mauysia, Blondi22, aisa, Fedra, Kfjatus, zbikowa, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość
-
muzarcia wrote:Odpocznę ale najpierw trzeba dopilnować, by najbliżsi nie pomylili pociągu...już dziś w domu nie siedzę tylko zabieram się za ogród, za solidne przygotowania do lata, pawilon odświeżę, ławki umyję, ściany domu ochlapię, skalniak przebuduję...ach pracy a pracy i pomaluję tak stelaż skrzynki na wiszące truskawki, bo aż się prosi...
Ależ Ty masz energię i zapał Muzi!
Zaczynam czuć się jak leń patentowy
byliśmy wczoraj rowerami na tej naszej przyszłej działce i powiem Ci że tez tego bakcyla ogrodowego poczułam... Małego co prawda, bo nigdy sama ogrodu nie uprawiałam, ale jednak
Już się nie mogę doczekać aż będziemy tam mieszkać i będzie ogródeczek do zagospodarowania 
Może za roczek czy dwa się ziści
Shagga_80, aisa, Fedra, Kfjatus, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedrunia podejrzewam, że źle się pierś podczas snu ułożyła, powstał ucisk i zaczerwienienie od stanu zapalnego...polecam zmiażdżyć liść kapuchy albo aloesu i położyć na to miejsce, powinno pomóc...też miewam coś takiego czasami, jak jest zaczerwienienie, to raczej to. Ale oprócz "ciąży domniemanej" oczywiście...tak więc jesteśmy w ciąży Fedra...fajnie...tylko ja czekam na @, bo po diane nie chciałam zachodzić.
Shagga_80, Fedra, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:A moja przyjaciółka pojechała w piątek, i już zdążyła wrócić do swojego faceta.
Nigdy więcej pocieszania.
No tak...doskonale Cię rozumiem Ruciu...czasem nie warto aż tak bardzo się starać, "głupia gęś"- miała wsparcie w Was a zrobiła najgorszy krok z możliwych.To moje zdanie także wiecie nie besztać mnie za surowość oceny...
Fedra, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witam Was cieplutko, po chwilowej nieobecnosci:)
.
GRATULUJE WSZYSTKIM TYM KTORYM UDAŁO SIE:)) a patrzac od mojego ostatniego razu bycia na forum dosyc sporo sie zmieniło:))
U mnie bez zmian.tak jak postanowilismy nie staramy sie, ale tez nie zabezpieczamy i nadal nic. Obecnie czekam na @ która ma przyjsc 9 @.
2 cykl biore mastodynon n na moje okropnire meczace napiecia przed@. w pierwszym cyklu bylo super, zadnych objawow, ale w tym cyklu wszystko wrocilo, piersi bola od 1,5 tygodnia to samo z brzuchem. Masakra na mnie widze nic nie działa.
Moze wy macie jakies dobre sposoby na te napiecia:))
JeszcZe raz DZIEN DOBRY
Shagga_80, Rucia, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
I ja się witam po jakże długiej przerwie!
Shagga - no nieźle że już nawet widzisz ruchy! Mój maluch chyba się usadowił dość głęboko, bo u mnie chyba nie ma na razie szans na takie rewelacje
Fedri - jakie fajne podejście
Aaaa no i z Mariana miałam wczoraj niezły polew jak nadrabiałam
Ja tu gadu-gadu, a już za dwa tygodnie z hakiem będę w połowie ciąży! Nie wiem, kiedy to zleciało...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2013, 06:11
Rucia, Muska, Libra, Fedra, Kfjatus, zbikowa, Sandraa, Dodi, aisa lubią tę wiadomość