plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga a ja Ci nie zazdroszczę planuję tak odczuwać za kilka tygodni albo kilkanaście
i tym oto pozytywnym akcentem co u mnie żadko sie zdaża mówię Wam dobranoc i do jutra rana :*zbikowa, Libra, mauysia, Effcia28, Dodi, plemniczka, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Shagga a ja Ci nie zazdroszczę planuję tak odczuwać za kilka tygodni albo kilkanaście
i tym oto pozytywnym akcentem co u mnie żadko sie zdaża mówię Wam dobranoc i do jutra rana :*
No i to podejście mi się podoba....no i mam mniejsze wyrzuty sumienia,że chyba znów popisałam się nietaktem...
zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Nadrobiłam zaległości.
Jakoś mniej mnie ostatnio, ale to przez to, że sporo mam na głowie, a do tego postanowiłam wziąć się za siebie. Dziś już byłam na rowerze, a potem na spacerze w lesie - pogoda super, może wiosna, zdrowy tryb życia i małe i duże amorki zaowocują fasolka
.
Libra wyrazy współczucia [*]
Fedra byle szybko ta Dziecinka się u Ciebie pojawiła - tego życzę
Muska pozytywnego testu
Sylwia kup łoże Teściowa nie będzie mogła Cię przegonić skoro razem z Mężem je kupcie
Shagga fajnie, że poczulaś Malucha , z pewnością będzie słodki jak KubuśShagga_80, Libra, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Nikt ze mną nie gada
Więc zabieram zabawki i idę sobie...
Dobrej nocki Kobietki :-*
Wybacz, oglądam jednocześnie TV....
Ale ale, od jutra wracamy do normalności
Znów od rana zaroi się na forum
Juuuuuuuuuuuuż nie mogę się doczekaćLibra, zbikowa, mauysia, Fedra, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Libruś - bardzo mi przykro z powodu babci
Shagguś - super, że widziałaś ruchy młodegosama się nie mogę ich doczekać, a tu jeszcze tyle czasu
Muzi - odpoczniesz w końcu od rodzinki co?
Jak mi się przypomni co miałam napisać to później się poprawię, a tymczasem spadam budzić dzieciora.
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć kobitki
Witam wszystkie panie z rańca i życzę miłego poniedziałku (tak wiem, zę to taki oksymoron, ale może się uda).
U mnie @ idzie. Już wszystkie znaki o tym świadczą.
Czekam z wpisem mega niskiej temperatury do końca dnia bo nie wiem jak będzie, tzn czy się pojawi tylko plamienie czy rozpędzona @ nadjedzie
Także mój wątek fasolkowy został przesunięty w czasie na wyjazd majowy
-
nick nieaktualnyOdpocznę ale najpierw trzeba dopilnować, by najbliżsi nie pomylili pociągu...już dziś w domu nie siedzę tylko zabieram się za ogród, za solidne przygotowania do lata, pawilon odświeżę, ławki umyję, ściany domu ochlapię, skalniak przebuduję...ach pracy a pracy i pomaluję tak stelaż skrzynki na wiszące truskawki, bo aż się prosi...
Shagga_80, mauysia, Blondi22, aisa, Fedra, Kfjatus, zbikowa, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość
-
muzarcia wrote:Odpocznę ale najpierw trzeba dopilnować, by najbliżsi nie pomylili pociągu...już dziś w domu nie siedzę tylko zabieram się za ogród, za solidne przygotowania do lata, pawilon odświeżę, ławki umyję, ściany domu ochlapię, skalniak przebuduję...ach pracy a pracy i pomaluję tak stelaż skrzynki na wiszące truskawki, bo aż się prosi...
Ależ Ty masz energię i zapał Muzi!
Zaczynam czuć się jak leń patentowy
byliśmy wczoraj rowerami na tej naszej przyszłej działce i powiem Ci że tez tego bakcyla ogrodowego poczułam... Małego co prawda, bo nigdy sama ogrodu nie uprawiałam, ale jednakJuż się nie mogę doczekać aż będziemy tam mieszkać i będzie ogródeczek do zagospodarowania
Może za roczek czy dwa się ziściShagga_80, aisa, Fedra, Kfjatus, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedrunia podejrzewam, że źle się pierś podczas snu ułożyła, powstał ucisk i zaczerwienienie od stanu zapalnego...polecam zmiażdżyć liść kapuchy albo aloesu i położyć na to miejsce, powinno pomóc...też miewam coś takiego czasami, jak jest zaczerwienienie, to raczej to. Ale oprócz "ciąży domniemanej" oczywiście...tak więc jesteśmy w ciąży Fedra...fajnie...tylko ja czekam na @, bo po diane nie chciałam zachodzić.
Shagga_80, Fedra, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:A moja przyjaciółka pojechała w piątek, i już zdążyła wrócić do swojego faceta.
Nigdy więcej pocieszania.
No tak...doskonale Cię rozumiem Ruciu...czasem nie warto aż tak bardzo się starać, "głupia gęś"- miała wsparcie w Was a zrobiła najgorszy krok z możliwych.To moje zdanie także wiecie nie besztać mnie za surowość oceny...Fedra, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witam Was cieplutko, po chwilowej nieobecnosci:)
.
GRATULUJE WSZYSTKIM TYM KTORYM UDAŁO SIE:)) a patrzac od mojego ostatniego razu bycia na forum dosyc sporo sie zmieniło:))
U mnie bez zmian.tak jak postanowilismy nie staramy sie, ale tez nie zabezpieczamy i nadal nic. Obecnie czekam na @ która ma przyjsc 9 @.
2 cykl biore mastodynon n na moje okropnire meczace napiecia przed@. w pierwszym cyklu bylo super, zadnych objawow, ale w tym cyklu wszystko wrocilo, piersi bola od 1,5 tygodnia to samo z brzuchem. Masakra na mnie widze nic nie działa.
Moze wy macie jakies dobre sposoby na te napiecia:))
JeszcZe raz DZIEN DOBRYShagga_80, Rucia, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
I ja się witam po jakże długiej przerwie!
Shagga - no nieźle że już nawet widzisz ruchy! Mój maluch chyba się usadowił dość głęboko, bo u mnie chyba nie ma na razie szans na takie rewelacje
Fedri - jakie fajne podejście
Aaaa no i z Mariana miałam wczoraj niezły polew jak nadrabiałam
Ja tu gadu-gadu, a już za dwa tygodnie z hakiem będę w połowie ciąży! Nie wiem, kiedy to zleciało...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2013, 06:11
Rucia, Muska, Libra, Fedra, Kfjatus, zbikowa, Sandraa, Dodi, aisa lubią tę wiadomość