X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry :). Ja wlasnie zbieram sie do pracy.. z kazdym dniem lepiej mi sie pracuje. Sciskam was wszystkie! i koffam tez wszystkie :)

zbikowa, Fedra, Libra, Muska, Dodi, aisa, Rucia, gadgeta, Sandraa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)i do widzenia:)

zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
    gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
    Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
    anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
    mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
    Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
    ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
    Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
    Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie (31.10.2013)
    Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
    Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
    Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
    Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
    Karoam..................3......27lat………FASOLINKA………egipt
    Blondi22................1.... .23lat...........04.05..................mazowieckie
    Muska....................4…..31lat...........06.05..................dolnośląskie
    Ola_czeka.............21…32lat...........07.05..................Wielka Brytania
    Gunia....................4......30 lat..........13.05..................podlaskie
    Mała29...............93......29lat............13.05...................Wielka Brytania
    Plemniczka............2......28lat...........14.05..................śląskie
    a-koczek………....9 .…32lata………. 14.05……………war-maz
    Zbikowa…………..4……26lat...........17.05..................Wielka Brytania
    kiti.........................7......25lat…….….19.05……….….małopolskie
    Kaja.......................4......32lat...........19.05……….…..pomorskie
    natusia.................6.......27lat............21.05..................kuj-pom
    Ilona……………..12…..30lat………..24.05……………Niemcy
    Beata……………..7……29lat………..25.05……………mazowieckie
    sylwia1985.............9.....28lat...........25.05..................podkarpackie
    gocha04...............6......27lat............27.05..................mazowieckie
    Effcia....................4……29lat...........28.05………........wielkopolskie
    Kfjatus...................8......26lat............02.06..................mazowieckie

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

ja tylko na chwilkę chyba nic innego nie miałam zmieniać w tabelce...

ehh moja procedura jest zagrożona czuje się jakby mnie coś brało do tego głowa mnie boli od kilku dni i mam wrażenie ze mam gorączke a jej nie mam i do tego zaczynam pokasływać :(

nic trzeba lecieć po witaminy do apteki bo się skończyły i do Kościoła...

a od poniedziałku maraton latania po lekarzach...

o właśnie mam pytanie dwa dni bardzo bolała mnie prawa pierś ale to tak ze miałam wrazenie że mi zaraz eksploduje a sutek tak strasznie palił jak jeszcze nigdy w życiu... teraz już mnie nie boli ale jak dotkne piersi to czuje taki dziwny ból jeszcze czy to normalne co to moze być???
    nadmienie że nie widziałam na niej rzadnych zmian a moja mam nie wyczuła nic niepokojącego jedynie co miałam i w sumie mam to takie lekkie zaczerwienienie z boku piersi (nie zmieniałam proszku więc to na pewno nie uczulenie)...

a i strasznie mi osyfiło twarz co mnie się nie zdarza znaczy na policzkach mam pełno chrostek całość jest swędząca i czerwona i w ogóle mam wrazenie jakby mnie osyfiło na twarzy a ja zawsze miałam gładką cere :(

czy ktoś pomoże???

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra ja też całe życie miałam piekną cerę teraz jak te hormony szaleja na twarzy to masakra ,ale mnie pomaga maść Nagietkowa i Trybiotyk za parę groszy po antybiotyki mi nie pomagaja może Tobie tez pomoże !!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Muska Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobitki!
    Żbikowa, czytam, czytam :) Pogoda nie daje nic innego robić ;)

Ja czekam do jutra na @. Na razie wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuję że jednak będzie w terminie :/
    Tak więc czekam i mi trochę szkoda. Możecie się i za mnie dzisiaj pomodlić, niech się już spełni to moje szczęście wyczekiwane. Jak nie teraz to w następnym cyklu. M mówi, ze sobie z wakacji z Francji przywieziemy fasolkę ;) Na pocieszenie chyba, bo ja to i do tej Francji z fasolką już mogę jechać ;)
    Jakby nie było. Jutro się wszystko wyjaśni. Zmykam stąd. Może gdzieś rowerami sobie pojedziemy :) Słońca nie ma co prawda, ale nie pada! Tak wiec hop siup i w drogę.
    Miłej niedzieli życzę!!!
    :D

zbikowa, Dodi, aisa, Libra, Fedra, Rucia lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Blondi22 wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Aaaaaaaaaaaaaa, racja, przecież miała być odcięta od świata (tzn Ola of kors)...Zbikowa, a nie meldowała Ci jak Jej dzisiejsza tempka?
    Teraz na tapecie są: Blondi, Muska i właśnie Ola.

ja to tylko według tabelki ale @ powinna przyjśc za dluższy czas jeszcze bo owulki jeszcze nie miałam ale piersi juz bola wiec pewnie niedługo bedzie owu ;)

A właśnie Blondi, kiedy pójdziesz z tymi swoimi mega długimi cyklami do gina?

pisalam ostatnio ze do końca roku narazie czekam na to co ma być a jak cos to od nowego roku zaczne działac

zbikowa, Libra lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Cześć kobitki!

Ja czekam do jutra na @. Na razie wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuję że jednak będzie w terminie :/
    Tak więc czekam i mi trochę szkoda. Możecie się i za mnie dzisiaj pomodlić, niech się już spełni to moje szczęście wyczekiwane. Jak nie teraz to w następnym cyklu. M mówi, ze sobie z wakacji z Francji przywieziemy fasolkę ;) Na pocieszenie chyba, bo ja to i do tej Francji z fasolką już mogę jechać ;)
    Jakby nie było. Jutro się wszystko wyjaśni. Zmykam stąd. Może gdzieś rowerami sobie pojedziemy :) Słońca nie ma co prawda, ale nie pada! Tak wiec hop siup i w drogę.
    Miłej niedzieli życzę!!!

no to będzie fasolka po bretońsku :D

Fedra - jeśli to Cie pocieszy (a pewnie nie) to ja też całe życie miałam dobrą cerę, a teraz jak na złość łamiące się paznokcie,twarz jak pizza i łupież. kosmetyków nie zmieniałam, wody proszku też nie, więc nie wiem. pewnie hormony ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2013, 09:56

• Muska Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co tam, jeszcze sobie cappuccinko zrobię przed wyjazdem ;)
    Także jest tu kto do wirtualnej kawki?

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie popijam (zwykły rozpuszczaniec z duuża ilością mleka, moja ulubiona ;) )zdrówko Muska ;)

Muska lubi tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbikowa, ale Ci temperatura szaleje!

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj spokuj, jestem wściekła. nie wiem co sie dzieje z owulacją, mam WRAŻENIE że w zeszłym miesiącu była, a teraz jak prowadze wykres to lipa. I na pewno sie nie stresuje i nakręcam i dlatego nie przychodzi.
    w każdym razie temperatura to nie wina termometru, bo cały czas jest mi zimno wiec jest niska.

• Muska Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też miałam takie niskie temperatury, lekarz mi powiedział, że to ze słabym krążeniem związane jest. Wtedy zimne dłonie i stopy murowane masz ;)
    Pij sobie koniaczek wieczorem :) Podobno podnosi ciśnienie a ca z tym idzie, dobrze działa na krążenie krwi. Może jakieś sporty, ew. dłuższe spacery na pobudzenie zimowego stanu organizmu?
    Może po prostu jesteś przepracowana i przemęczona? W każdym razie trzymam kciuki, żeby przeszło i żeby następny cykl był superowy!

zbikowa lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo, koniaczek wypróbuje, dużo spaceruje z psiurem i 2-3 razy w tyg biegam, wiec to nie to. zobaczymy jak będzie dalej.
    dzięki za dobre rady i miłego dnia :)

• Muska Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papatki! :)
    Teraz już zmykam na te rowery.
    Do usłyszenia jutro z pracy ;)

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro u nas wolne ;p zemsta za wasz dłuugi weekend ;)
    wywieź swoją @ rowerem jaknajdalej, może nie wróci tak szybko ;)

Fedra lubi tę wiadomość

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Muska wrote:
    Cześć kobitki!

Miłej niedzieli życzę!!!

no to będzie fasolka po bretońsku :D

Fedra - jeśli to Cie pocieszy (a pewnie nie) to ja też całe życie miałam dobrą cerę, a teraz jak na złość łamiące się paznokcie,twarz jak pizza i łupież. kosmetyków nie zmieniałam, wody proszku też nie, więc nie wiem. pewnie hormony ;(

Cześć Laseczki!!!
    To ja też dołączę do grona zasyfinoych ;)
    Zawsze miałam ładną cerę-bez żadnych wyprysków- w okresie dojrzewania nawet nie miałam a teraz ................................koszmarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!
    Sucha skóra w głowie i w ogóle...kupiłam sobie emulsję emolium na suchą i swędzącą skórę głowy. Paznokcie też takie sobie, a na twarzy mnóstwo ropnych i bolesnych krost!!!Pojawiły się gdzieś ok. listopada a od stycznia sie nasiliły, masakra jakaś ;(. To chyba wina hormonów-ale jakich?Jak mam wszystkie ładne i w normie. No, ale najważniejsze,że się udało zajść w ciążę to i Wy zajdziecie-mówię Wam Zbikowa i Fedrus ;)
    Troszkę jakby się uspokoiły na początku ciąży, a teraz znowu od soboty jestem wysypana.

U nas jest dziś pięknie ;) słonecznie i cieplutko ;). W Kościółku rano byłam w samym żakieciku i było ciepło.

Sylwia- a moze dzięki temu, że będziecie spać osobno, to jak Twój facet się wypości i dopadnie do Ciebie to od razu powstanie fasolka ;). Do tego dojdzie stres, żeby teściowa Was nie przyłapała ;) kto wie????moze coś będzie ;)

Muzarciu-Ty to jesteś szalona kobietka ;)

zbikowa, Muska lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagguś, czytałam że od kilku dni czujesz ruchy swojego brzdąca ;) Ale Ci już fajnie Ty chudzinko!!!! Ja w pierwszej ciąży poczułam dokładnie na koniec 19 tygodnia- w pierwszy dzień WIOSNY!!! Ciekawe jak bedzie teraz bo mam więcej tłuszczyku na brzuszku i warzę 2 kg więcej niż w pierwszej ciąży na poczatku.
    A tak w ogóle to we wtorek mam wizytę u mojej ginki i bardzo,ale to bardzo się boję ;(

Miłego dnia wszystkim zyczę ;) .Ja dziś wreszcie pojadę sobie na pyszne lodziki z maszyny ;)mniam mniam ;)

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się niedzielnie i uciekam.
    Już jestem po kościele, pomodliłam się za nas wszystkie!
    Uciekam robić obiad a potem może spacer albo rower bo pogoda piękna.

Trzymajcie się ciepło!!

Dodi, Libra, Kaja, Muska lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie plan dnia taki : obiad zaliczony ,pózniej przyjazd rodziców i szwagra i całej reszty ekipy ,która się już wybiera na nasze Wielkie świętowanie 1 rocznicy Ślubu i ur mojego m ps oczywiście prezentu mu nie kupiłam bo wymyslał gorzej ni Ja masakra !!!!!Grill jest więc szaleństwo do białego rana wódka od roku w kartonie więc pić co mamy ehh tylko ja tu pokrzywdzona kierwoca od bombowca jestem ehh ,,,,nic świętujcie i Wy tak Jak My ......buzole zozole !!!!!!!!

aisa, Libra, Muska, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

‹‹ 2648 2649 2650 2651 2652 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ