plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie (31.10.2013)
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
Karoam..................3......27lat………FASOLINKA………egipt
Blondi22................1.... .23lat...........04.05..................mazowieckie
Muska....................4…..31lat...........06.05..................dolnośląskie
Ola_czeka.............21…32lat...........07.05..................Wielka Brytania
Gunia....................4......30 lat..........13.05..................podlaskie
Mała29...............93......29lat............13.05...................Wielka Brytania
Plemniczka............2......28lat...........14.05..................śląskie
a-koczek………....9 .…32lata………. 14.05……………war-maz
Zbikowa…………..4……26lat...........17.05..................Wielka Brytania
kiti.........................7......25lat…….….19.05……….….małopolskie
Kaja.......................4......32lat...........19.05……….…..pomorskie
natusia.................6.......27lat............21.05..................kuj-pom
Ilona……………..12…..30lat………..24.05……………Niemcy
Beata……………..7……29lat………..25.05……………mazowieckie
sylwia1985.............9.....28lat...........25.05..................podkarpackie
gocha04...............6......27lat............27.05..................mazowieckie
Effcia....................4……29lat...........28.05………........wielkopolskie
Kfjatus...................8......26lat............02.06..................mazowieckie
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzień dobry
ja tylko na chwilkę chyba nic innego nie miałam zmieniać w tabelce...
ehh moja procedura jest zagrożona czuje się jakby mnie coś brało do tego głowa mnie boli od kilku dni i mam wrażenie ze mam gorączke a jej nie mam i do tego zaczynam pokasływać
nic trzeba lecieć po witaminy do apteki bo się skończyły i do Kościoła...
a od poniedziałku maraton latania po lekarzach...
o właśnie mam pytanie dwa dni bardzo bolała mnie prawa pierś ale to tak ze miałam wrazenie że mi zaraz eksploduje a sutek tak strasznie palił jak jeszcze nigdy w życiu... teraz już mnie nie boli ale jak dotkne piersi to czuje taki dziwny ból jeszcze czy to normalne co to moze być???
nadmienie że nie widziałam na niej rzadnych zmian a moja mam nie wyczuła nic niepokojącego jedynie co miałam i w sumie mam to takie lekkie zaczerwienienie z boku piersi (nie zmieniałam proszku więc to na pewno nie uczulenie)...
a i strasznie mi osyfiło twarz co mnie się nie zdarza znaczy na policzkach mam pełno chrostek całość jest swędząca i czerwona i w ogóle mam wrazenie jakby mnie osyfiło na twarzy a ja zawsze miałam gładką cere
czy ktoś pomoże???17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Cześć kobitki!
Żbikowa, czytam, czytamPogoda nie daje nic innego robić
Ja czekam do jutra na @. Na razie wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuję że jednak będzie w terminie
Tak więc czekam i mi trochę szkoda. Możecie się i za mnie dzisiaj pomodlić, niech się już spełni to moje szczęście wyczekiwane. Jak nie teraz to w następnym cyklu. M mówi, ze sobie z wakacji z Francji przywieziemy fasolkęNa pocieszenie chyba, bo ja to i do tej Francji z fasolką już mogę jechać
Jakby nie było. Jutro się wszystko wyjaśni. Zmykam stąd. Może gdzieś rowerami sobie pojedziemySłońca nie ma co prawda, ale nie pada! Tak wiec hop siup i w drogę.
Miłej niedzieli życzę!!!
zbikowa, Dodi, aisa, Libra, Fedra, Rucia lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Blondi22 wrote:Shagga_80 wrote:Aaaaaaaaaaaaaa, racja, przecież miała być odcięta od świata (tzn Ola of kors)...Zbikowa, a nie meldowała Ci jak Jej dzisiejsza tempka?
Teraz na tapecie są: Blondi, Muska i właśnie Ola.
ja to tylko według tabelki ale @ powinna przyjśc za dluższy czas jeszcze bo owulki jeszcze nie miałam ale piersi juz bola wiec pewnie niedługo bedzie owu
A właśnie Blondi, kiedy pójdziesz z tymi swoimi mega długimi cyklami do gina?
pisalam ostatnio ze do końca roku narazie czekam na to co ma być a jak cos to od nowego roku zaczne działaczbikowa, Libra lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Cześć kobitki!
Ja czekam do jutra na @. Na razie wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuję że jednak będzie w terminie
Tak więc czekam i mi trochę szkoda. Możecie się i za mnie dzisiaj pomodlić, niech się już spełni to moje szczęście wyczekiwane. Jak nie teraz to w następnym cyklu. M mówi, ze sobie z wakacji z Francji przywieziemy fasolkęNa pocieszenie chyba, bo ja to i do tej Francji z fasolką już mogę jechać
Jakby nie było. Jutro się wszystko wyjaśni. Zmykam stąd. Może gdzieś rowerami sobie pojedziemySłońca nie ma co prawda, ale nie pada! Tak wiec hop siup i w drogę.
Miłej niedzieli życzę!!!
no to będzie fasolka po bretońsku
Fedra - jeśli to Cie pocieszy (a pewnie nie) to ja też całe życie miałam dobrą cerę, a teraz jak na złość łamiące się paznokcie,twarz jak pizza i łupież. kosmetyków nie zmieniałam, wody proszku też nie, więc nie wiem. pewnie hormony ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2013, 09:56
-
Daj spokuj, jestem wściekła. nie wiem co sie dzieje z owulacją, mam WRAŻENIE że w zeszłym miesiącu była, a teraz jak prowadze wykres to lipa. I na pewno sie nie stresuje i nakręcam i dlatego nie przychodzi.
w każdym razie temperatura to nie wina termometru, bo cały czas jest mi zimno wiec jest niska. -
Ja też miałam takie niskie temperatury, lekarz mi powiedział, że to ze słabym krążeniem związane jest. Wtedy zimne dłonie i stopy murowane masz
Pij sobie koniaczek wieczoremPodobno podnosi ciśnienie a ca z tym idzie, dobrze działa na krążenie krwi. Może jakieś sporty, ew. dłuższe spacery na pobudzenie zimowego stanu organizmu?
Może po prostu jesteś przepracowana i przemęczona? W każdym razie trzymam kciuki, żeby przeszło i żeby następny cykl był superowy!zbikowa lubi tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Muska wrote:Cześć kobitki!
Miłej niedzieli życzę!!!
no to będzie fasolka po bretońsku
Fedra - jeśli to Cie pocieszy (a pewnie nie) to ja też całe życie miałam dobrą cerę, a teraz jak na złość łamiące się paznokcie,twarz jak pizza i łupież. kosmetyków nie zmieniałam, wody proszku też nie, więc nie wiem. pewnie hormony ;(
Cześć Laseczki!!!
To ja też dołączę do grona zasyfinoych
Zawsze miałam ładną cerę-bez żadnych wyprysków- w okresie dojrzewania nawet nie miałam a teraz ................................koszmarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!
Sucha skóra w głowie i w ogóle...kupiłam sobie emulsję emolium na suchą i swędzącą skórę głowy. Paznokcie też takie sobie, a na twarzy mnóstwo ropnych i bolesnych krost!!!Pojawiły się gdzieś ok. listopada a od stycznia sie nasiliły, masakra jakaś ;(. To chyba wina hormonów-ale jakich?Jak mam wszystkie ładne i w normie. No, ale najważniejsze,że się udało zajść w ciążę to i Wy zajdziecie-mówię Wam Zbikowa i Fedrus
Troszkę jakby się uspokoiły na początku ciąży, a teraz znowu od soboty jestem wysypana.
U nas jest dziś piękniesłonecznie i cieplutko
. W Kościółku rano byłam w samym żakieciku i było ciepło.
Sylwia- a moze dzięki temu, że będziecie spać osobno, to jak Twój facet się wypości i dopadnie do Ciebie to od razu powstanie fasolka. Do tego dojdzie stres, żeby teściowa Was nie przyłapała
kto wie????moze coś będzie
Muzarciu-Ty to jesteś szalona kobietkazbikowa, Muska lubią tę wiadomość
-
Shagguś, czytałam że od kilku dni czujesz ruchy swojego brzdąca
Ale Ci już fajnie Ty chudzinko!!!! Ja w pierwszej ciąży poczułam dokładnie na koniec 19 tygodnia- w pierwszy dzień WIOSNY!!! Ciekawe jak bedzie teraz bo mam więcej tłuszczyku na brzuszku i warzę 2 kg więcej niż w pierwszej ciąży na poczatku.
A tak w ogóle to we wtorek mam wizytę u mojej ginki i bardzo,ale to bardzo się boję ;(
Miłego dnia wszystkim zyczę.Ja dziś wreszcie pojadę sobie na pyszne lodziki z maszyny ;)mniam mniam
-
A u mnie plan dnia taki : obiad zaliczony ,pózniej przyjazd rodziców i szwagra i całej reszty ekipy ,która się już wybiera na nasze Wielkie świętowanie 1 rocznicy Ślubu i ur mojego m ps oczywiście prezentu mu nie kupiłam bo wymyslał gorzej ni Ja masakra !!!!!Grill jest więc szaleństwo do białego rana wódka od roku w kartonie więc pić co mamy ehh tylko ja tu pokrzywdzona kierwoca od bombowca jestem ehh ,,,,nic świętujcie i Wy tak Jak My ......buzole zozole !!!!!!!!
aisa, Libra, Muska, Dodi lubią tę wiadomość