X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry :). Ja wlasnie zbieram sie do pracy.. z kazdym dniem lepiej mi sie pracuje. Sciskam was wszystkie! i koffam tez wszystkie :)

zbikowa, Fedra, Libra, Muska, Dodi, aisa, Rucia, gadgeta, Sandraa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)i do widzenia:)

zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
    gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
    Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
    anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
    mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
    Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
    ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
    Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
    Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie (31.10.2013)
    Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
    Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
    Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
    Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
    Karoam..................3......27lat………FASOLINKA………egipt
    Blondi22................1.... .23lat...........04.05..................mazowieckie
    Muska....................4…..31lat...........06.05..................dolnośląskie
    Ola_czeka.............21…32lat...........07.05..................Wielka Brytania
    Gunia....................4......30 lat..........13.05..................podlaskie
    Mała29...............93......29lat............13.05...................Wielka Brytania
    Plemniczka............2......28lat...........14.05..................śląskie
    a-koczek………....9 .…32lata………. 14.05……………war-maz
    Zbikowa…………..4……26lat...........17.05..................Wielka Brytania
    kiti.........................7......25lat…….….19.05……….….małopolskie
    Kaja.......................4......32lat...........19.05……….…..pomorskie
    natusia.................6.......27lat............21.05..................kuj-pom
    Ilona……………..12…..30lat………..24.05……………Niemcy
    Beata……………..7……29lat………..25.05……………mazowieckie
    sylwia1985.............9.....28lat...........25.05..................podkarpackie
    gocha04...............6......27lat............27.05..................mazowieckie
    Effcia....................4……29lat...........28.05………........wielkopolskie
    Kfjatus...................8......26lat............02.06..................mazowieckie

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

ja tylko na chwilkę chyba nic innego nie miałam zmieniać w tabelce...

ehh moja procedura jest zagrożona czuje się jakby mnie coś brało do tego głowa mnie boli od kilku dni i mam wrażenie ze mam gorączke a jej nie mam i do tego zaczynam pokasływać :(

nic trzeba lecieć po witaminy do apteki bo się skończyły i do Kościoła...

a od poniedziałku maraton latania po lekarzach...

o właśnie mam pytanie dwa dni bardzo bolała mnie prawa pierś ale to tak ze miałam wrazenie że mi zaraz eksploduje a sutek tak strasznie palił jak jeszcze nigdy w życiu... teraz już mnie nie boli ale jak dotkne piersi to czuje taki dziwny ból jeszcze czy to normalne co to moze być???
    nadmienie że nie widziałam na niej rzadnych zmian a moja mam nie wyczuła nic niepokojącego jedynie co miałam i w sumie mam to takie lekkie zaczerwienienie z boku piersi (nie zmieniałam proszku więc to na pewno nie uczulenie)...

a i strasznie mi osyfiło twarz co mnie się nie zdarza znaczy na policzkach mam pełno chrostek całość jest swędząca i czerwona i w ogóle mam wrazenie jakby mnie osyfiło na twarzy a ja zawsze miałam gładką cere :(

czy ktoś pomoże???

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra ja też całe życie miałam piekną cerę teraz jak te hormony szaleja na twarzy to masakra ,ale mnie pomaga maść Nagietkowa i Trybiotyk za parę groszy po antybiotyki mi nie pomagaja może Tobie tez pomoże !!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Muska Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobitki!
    Żbikowa, czytam, czytam :) Pogoda nie daje nic innego robić ;)

Ja czekam do jutra na @. Na razie wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuję że jednak będzie w terminie :/
    Tak więc czekam i mi trochę szkoda. Możecie się i za mnie dzisiaj pomodlić, niech się już spełni to moje szczęście wyczekiwane. Jak nie teraz to w następnym cyklu. M mówi, ze sobie z wakacji z Francji przywieziemy fasolkę ;) Na pocieszenie chyba, bo ja to i do tej Francji z fasolką już mogę jechać ;)
    Jakby nie było. Jutro się wszystko wyjaśni. Zmykam stąd. Może gdzieś rowerami sobie pojedziemy :) Słońca nie ma co prawda, ale nie pada! Tak wiec hop siup i w drogę.
    Miłej niedzieli życzę!!!
    :D

zbikowa, Dodi, aisa, Libra, Fedra, Rucia lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Blondi22 wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Aaaaaaaaaaaaaa, racja, przecież miała być odcięta od świata (tzn Ola of kors)...Zbikowa, a nie meldowała Ci jak Jej dzisiejsza tempka?
    Teraz na tapecie są: Blondi, Muska i właśnie Ola.

ja to tylko według tabelki ale @ powinna przyjśc za dluższy czas jeszcze bo owulki jeszcze nie miałam ale piersi juz bola wiec pewnie niedługo bedzie owu ;)

A właśnie Blondi, kiedy pójdziesz z tymi swoimi mega długimi cyklami do gina?

pisalam ostatnio ze do końca roku narazie czekam na to co ma być a jak cos to od nowego roku zaczne działac

zbikowa, Libra lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Cześć kobitki!

Ja czekam do jutra na @. Na razie wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuję że jednak będzie w terminie :/
    Tak więc czekam i mi trochę szkoda. Możecie się i za mnie dzisiaj pomodlić, niech się już spełni to moje szczęście wyczekiwane. Jak nie teraz to w następnym cyklu. M mówi, ze sobie z wakacji z Francji przywieziemy fasolkę ;) Na pocieszenie chyba, bo ja to i do tej Francji z fasolką już mogę jechać ;)
    Jakby nie było. Jutro się wszystko wyjaśni. Zmykam stąd. Może gdzieś rowerami sobie pojedziemy :) Słońca nie ma co prawda, ale nie pada! Tak wiec hop siup i w drogę.
    Miłej niedzieli życzę!!!

no to będzie fasolka po bretońsku :D

Fedra - jeśli to Cie pocieszy (a pewnie nie) to ja też całe życie miałam dobrą cerę, a teraz jak na złość łamiące się paznokcie,twarz jak pizza i łupież. kosmetyków nie zmieniałam, wody proszku też nie, więc nie wiem. pewnie hormony ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2013, 09:56

• Muska Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co tam, jeszcze sobie cappuccinko zrobię przed wyjazdem ;)
    Także jest tu kto do wirtualnej kawki?

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie popijam (zwykły rozpuszczaniec z duuża ilością mleka, moja ulubiona ;) )zdrówko Muska ;)

Muska lubi tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbikowa, ale Ci temperatura szaleje!

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj spokuj, jestem wściekła. nie wiem co sie dzieje z owulacją, mam WRAŻENIE że w zeszłym miesiącu była, a teraz jak prowadze wykres to lipa. I na pewno sie nie stresuje i nakręcam i dlatego nie przychodzi.
    w każdym razie temperatura to nie wina termometru, bo cały czas jest mi zimno wiec jest niska.

• Muska Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też miałam takie niskie temperatury, lekarz mi powiedział, że to ze słabym krążeniem związane jest. Wtedy zimne dłonie i stopy murowane masz ;)
    Pij sobie koniaczek wieczorem :) Podobno podnosi ciśnienie a ca z tym idzie, dobrze działa na krążenie krwi. Może jakieś sporty, ew. dłuższe spacery na pobudzenie zimowego stanu organizmu?
    Może po prostu jesteś przepracowana i przemęczona? W każdym razie trzymam kciuki, żeby przeszło i żeby następny cykl był superowy!

zbikowa lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo, koniaczek wypróbuje, dużo spaceruje z psiurem i 2-3 razy w tyg biegam, wiec to nie to. zobaczymy jak będzie dalej.
    dzięki za dobre rady i miłego dnia :)

• Muska Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papatki! :)
    Teraz już zmykam na te rowery.
    Do usłyszenia jutro z pracy ;)

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro u nas wolne ;p zemsta za wasz dłuugi weekend ;)
    wywieź swoją @ rowerem jaknajdalej, może nie wróci tak szybko ;)

Fedra lubi tę wiadomość

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Muska wrote:
    Cześć kobitki!

Miłej niedzieli życzę!!!

no to będzie fasolka po bretońsku :D

Fedra - jeśli to Cie pocieszy (a pewnie nie) to ja też całe życie miałam dobrą cerę, a teraz jak na złość łamiące się paznokcie,twarz jak pizza i łupież. kosmetyków nie zmieniałam, wody proszku też nie, więc nie wiem. pewnie hormony ;(

Cześć Laseczki!!!
    To ja też dołączę do grona zasyfinoych ;)
    Zawsze miałam ładną cerę-bez żadnych wyprysków- w okresie dojrzewania nawet nie miałam a teraz ................................koszmarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!
    Sucha skóra w głowie i w ogóle...kupiłam sobie emulsję emolium na suchą i swędzącą skórę głowy. Paznokcie też takie sobie, a na twarzy mnóstwo ropnych i bolesnych krost!!!Pojawiły się gdzieś ok. listopada a od stycznia sie nasiliły, masakra jakaś ;(. To chyba wina hormonów-ale jakich?Jak mam wszystkie ładne i w normie. No, ale najważniejsze,że się udało zajść w ciążę to i Wy zajdziecie-mówię Wam Zbikowa i Fedrus ;)
    Troszkę jakby się uspokoiły na początku ciąży, a teraz znowu od soboty jestem wysypana.

U nas jest dziś pięknie ;) słonecznie i cieplutko ;). W Kościółku rano byłam w samym żakieciku i było ciepło.

Sylwia- a moze dzięki temu, że będziecie spać osobno, to jak Twój facet się wypości i dopadnie do Ciebie to od razu powstanie fasolka ;). Do tego dojdzie stres, żeby teściowa Was nie przyłapała ;) kto wie????moze coś będzie ;)

Muzarciu-Ty to jesteś szalona kobietka ;)

zbikowa, Muska lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagguś, czytałam że od kilku dni czujesz ruchy swojego brzdąca ;) Ale Ci już fajnie Ty chudzinko!!!! Ja w pierwszej ciąży poczułam dokładnie na koniec 19 tygodnia- w pierwszy dzień WIOSNY!!! Ciekawe jak bedzie teraz bo mam więcej tłuszczyku na brzuszku i warzę 2 kg więcej niż w pierwszej ciąży na poczatku.
    A tak w ogóle to we wtorek mam wizytę u mojej ginki i bardzo,ale to bardzo się boję ;(

Miłego dnia wszystkim zyczę ;) .Ja dziś wreszcie pojadę sobie na pyszne lodziki z maszyny ;)mniam mniam ;)

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się niedzielnie i uciekam.
    Już jestem po kościele, pomodliłam się za nas wszystkie!
    Uciekam robić obiad a potem może spacer albo rower bo pogoda piękna.

Trzymajcie się ciepło!!

Dodi, Libra, Kaja, Muska lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie plan dnia taki : obiad zaliczony ,pózniej przyjazd rodziców i szwagra i całej reszty ekipy ,która się już wybiera na nasze Wielkie świętowanie 1 rocznicy Ślubu i ur mojego m ps oczywiście prezentu mu nie kupiłam bo wymyslał gorzej ni Ja masakra !!!!!Grill jest więc szaleństwo do białego rana wódka od roku w kartonie więc pić co mamy ehh tylko ja tu pokrzywdzona kierwoca od bombowca jestem ehh ,,,,nic świętujcie i Wy tak Jak My ......buzole zozole !!!!!!!!

aisa, Libra, Muska, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

‹‹ 2648 2649 2650 2651 2652 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ