plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry !
Witam porannie z zachmurzonego Mazowsza. Mam nadzieję, że nie będzie dziś padać, bo wczoraj był fatalnie
Nastrój mam dziś do du..., @ dokucza, w domku trochę obowiązków, pogoda kiepska i jakoś ogólnie to bywało lepiej....
Aj dziś ja sobie marudzę!
Pozdrawiam Wszystkie i życzę pogodnego i radosnego dniamuzarcia, aisa, Dodi, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga kochanie jak u Was? Zdrowie dopisuje pomimo tych wstrętnych pogód?
Mnie dziś po długim czasie poniewiera taki ból miesiączkowy, że hej...całe podbrzusze obolałe...auć auć auć nigdy mnie na @ nie boli i nie bolało...ech...jak przyszła miesiączka to czasami ale sporadycznie, może 2 razy do roku jak oczywiście byłam duuużo młodsza, tak przed porodem...
Rucia buziam i odprężajcie się tam z przyjaciółką...
Sylwia kliknęłam lubię ale nie polubiłam sytuacji w tym poście tylko to, że napisałaś co u Ciebie i podzieliłaś się swoimi obawami.Dziwnie to teraz wygląda.Tulę mocno...dzielna dziewczynka, dasz radę i wypracujesz może sposób na teściów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2013, 07:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Shagga kochanie jak u Was? Zdrowie dopisuje pomimo tych wstrętnych pogód?
Mnie dziś po długim czasie poniewiera taki ból miesiączkowy, że hej...całe podbrzusze obolałe...auć auć auć nigdy mnie na @ nie boli i nie bolało...ech...jak przyszła miesiączka to czasami ale sporadycznie, może 2 razy do roku jak oczywiście byłam duuużo młodsza, tak przed porodem...
Rucia buziam i odprężajcie się tam z przyjaciółką...
Sylwia kliknęłam lubię ale nie polubiłam sytuacji w tym poście tylko to, że napisałaś co u Ciebie i podzieliłaś się swoimi obawami.Dziwnie to teraz wygląda.Tulę mocno...dzielna dziewczynka, dasz radę i wypracujesz może sposób na teściów.
Muzarciu, u nas ok...tzn nie licząc mojej alergii, która się ostatnio mocno nasiliła i kicham, łzwię itd itp.
1szego byliśmy w plenerze, ale wymarzłam i nawet bałam się,czy nie poniosę skutków tego,ale chyba póki co ok...wczoraj byliśmy u Teścia (a właściwie Brata Starego)...tyle u nas
-
sylwia1985 wrote:czesc dziewuszki. Effcia jest maly problem bo my nie jestesmy malzenstwem koscielnym a wiesz jak stare baby maja i ciagle powtarza ze zyjemy w grzechu...
Sylwia jak dla mnie to małżeństwem jesteście nie ważne czy macie ślub kościelny czy też cywilny.zbikowa lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja
U mnie znów piękny dzień ze słońcem się zapowiada, chuchaaaaam mocno żeby do Was też dotarłoNie dajcie się smutkom ani @ ani chorobom ani teściom!
Suchara Wam sprzedamPrognoza pogody: W czasie majówki będzie 30 stopni. 10 w środę, 10 w czwartek i 10 w piątek..
Effcia28, Dodi, Fedra, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość
-
ha! karoam już wiem piszesz ze laptop Ci się chrzani i coś z literami i podejrzewasz że nic nie zrozumiemy i pewnie za często pisać nie będziesz?czy o to Ci chodziło?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2013, 07:53
karoam, aisa, Kfjatus, Rucia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry i chyba też do widzenia
muzarciu Ty mega ranny ptaszkunie daj się tym bólom kochana :*
aisa, zazdroszczę ładnej pogody bo u mnie znowu taka kicha, że szok
Karoam no toś ładnie dzisiaj z tekstem pojechała
Shagga Ty się przypadkiem nie rozchoruj
Effciu co dzisiaj dobrego pichcisz?
lecę też coś zrobić choć przez tą ciemność, która wpada zza okna, nie bardzo mam na cokolwiek ochotę
Miłego dnia Wszystkim życzę
Musia jaką długą masz fl?
karoam, zbikowa, aisa, Libra, Fedra lubią tę wiadomość