X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 4 maja 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Witammmm 4Maja Dodi dawaj na pomorze u nas Słoneczkoooo daje że szok oby do niedzieli zostało !!!!!

Kaja obawiam się, że nie opłaci mi się tak daleko wybierać he he, ale dzięki za propozycję ;)

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 maja 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wysyłam wam słońce u nas ładnie ogrzewa te stare kości ;-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• she Autorytet

Wysłany: 4 maja 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam w 110% to co napisała Kaja - u nas na Pomorzu cudownie, słonecznie, cieplutko jak na nas bo ok. 15 stopni - właśnie mąż wybrał się na rower, a ja zostałam w domku. Śmiałam się, że mu kamerkę do głowy przyczepię, żebym chociaż poczuła jak to fajnie jest na rowerku mknąć przez las :)

kopciuszek126, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie :) My ok 14 poszliśmy na spacer i aż do lasu dotarliśmy i nie obejrzeliśmy się a minęły dwie godziny i padnięci wróciliśmy niedawno, teraz spóźniony obiad i odpoczynek...Młody przed TV, Stary na wpół śpiący a ja przed kompem :)

Ola,co z Tobą?!

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PS. U nas też całkiem ładnie się zrobiło i nawet słoneczko pojawiło się :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2013, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję, że od kilku godzin słonko u nas, może cudów nie ma bo z 15 stopni ale jest fajnie i nie pada, zgadnijcie gdzie mnie nogi poniosły jak słonko wyjrzało? ;-)

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2013, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzi dzieki ...
    ciezko jak cholera ale oby te 2 miechy szybko minely a potem mam nadzieje zaczniemy remont mieszkanka choc pewnie to tez chwilke potrwa...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2013, 16:14

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 4 maja 2013, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola wybyła do świata bez internetu ;) kazała mi kablować, jak pojawią się nowe fasolki. CZY MUSKA TO CZYTA?? ;)

Kto następny wg tabelki?

• Fedra Autorytet

Wysłany: 4 maja 2013, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry znaczy dobry wieczór...

Obiecuję nanieść jutro wszystkie poprawki dzisiaj już nie dam rady pomijając że mnie chyba bierze przeziębienie i chyba mam gorączkę, ale u Mamy było fajnie pomimo pogody do niczego :)

A teraz zmykam do wanny i jutro tabelkowe zaległości nadrobie :)

A teraz Dobranoc Dobre Kobiety :*

Libra Kochana myślę cały czas o Tobie a dla Babci [*]

Libra lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaaaaaaaaa, racja, przecież miała być odcięta od świata (tzn Ola of kors)...Zbikowa, a nie meldowała Ci jak Jej dzisiejsza tempka?
    Teraz na tapecie są: Blondi, Muska i właśnie Ola.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2013, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie wiem, coś się stało u Liberki? ;-( Odpoczywajcie po wypoczynku majówkowym dziewczynki...solidarnie łączę się z Fedrą i [*]
    Ja się męczę z bólem podbrzusza przez cały dzień...ciągnięcie w jajnikach i to obu...a @ jak nie widać tak nie widać...

Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2013, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to przynajmniej mamy wiedzę, że Olka jest odcięta od neta...Shagguś fajnie, że żadne choróbsko się Was nie ima...Muska czeka do jutra, pewnie już jajo zniosła biedna...ale jak ma być fasola, to warto poczekać...nie ma jak to u mnie...czekam, bo @ brak i wykres porąbany ale kiedyś będę zaskoczona może;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2013, 20:08

zbikowa lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Aaaaaaaaaaaaaa, racja, przecież miała być odcięta od świata (tzn Ola of kors)...Zbikowa, a nie meldowała Ci jak Jej dzisiejsza tempka?

ja to tylko według tabelki ale @ powinna przyjśc za dluższy czas jeszcze bo owulki jeszcze nie miałam ale piersi juz bola wiec pewnie niedługo bedzie owu ;)

a.png
    a.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 4 maja 2013, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga, Ola Nie dawała znać, ale wcześniej uparcie twierdziła że to plamienie na okres. zobaczymy jak wróci :)

Libra, przykro mi z powodu śmierci Babci. niech ta passa się już skończy...

Mojej kuzynce (teraz jest jakoś w okolicach 20tygodnia ciązy) znowu założyli szew na szyjce macicy, bo zaczęła jej się skracać ;/ z pierwszym dzieckiem miała to samo, plus leżenie do końca ciąży. w dodatku z nerką maleństwa jest coś nie tak, ale jeszcze nie wiadomo co dokładnie. Na następnym badaniu ma się wyjaśnić

ech, tak jak mówiłyście 2 kreski to dopiero początek zmartwień...

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2013, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    Shagga_80 wrote:

ja to tylko według tabelki ale @ powinna przyjśc za dluższy czas jeszcze bo owulki jeszcze nie miałam ale piersi juz bola wiec pewnie niedługo bedzie owu ;)

A właśnie Blondi, kiedy pójdziesz z tymi swoimi mega długimi cyklami do gina?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2013, 03:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry i spadam uszczęśliwiać m. buziam i do później ;-)

Dodi lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarcia ty ranny ptaszku witam cię :-)

witam wszystkich w tą piękna niedzielę i oby się taka pogoda utrzymała bo grila robię ...buzaki

muzarcia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry dziewuszki ja juz na nogach a moj jeszcze spi...spalismy OSOBNO :(

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To teraz niech odpracuje w warunkach plenerowych...zapytaj może przymilnie jak będziecie mocno tęsknić, to gdzie będziecie się kochać... ;-) Może gdybyście oboje się postarali, to znów zaczniecie randkować jak my ;-) Jak mama przyjechała, to mam czerwono na wykresie ;-) I to mi się podoba...mój m. zabiera mnie to tu, to tam...jeszcze przed jej przyjazdem ciągał mnie po ustronnych plenerowych miejscach...

Trzeba pokusić go trochę, przemaszerować w ręczniczku, upuścić spinkę do włosów np. i schylić się po nią, w tym momencie mógłby spaść Ci ręcznik i jego oczom ukazały by się krągłe pośladki hehe
    I albo weźmie Cię od razu nie zważając na rodziców albo przy najbliższej okazji jak będziecie sami w ustronnym miejscu...ja bym go męczyła i kusiła do upadłego...aż skapituluje albo będzie sam miał dość zasad swoich rodziców. Tyle, że powinno to wychodzić mistrzowsko po aktorsku jakby przypadkiem...i bez fochów gdy nie podziała...to podstawa, żadnych awantur i fochów, bo nie będzie owoców z tej zabawy...
    Może dość to czasochłonne ale nic nie masz Sylwiuś do stracenia ;-)

Poza tym ja bym się teraz do jego pokoju zakradła po cichu, to może być bardzo ekscytujące...

Effcia28, Shagga_80, Libra, Muska, kopciuszek126, Dodi, aisa, Rucia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja oby się grill udał i pogoda jeszcze wypiękniała!

‹‹ 2647 2648 2649 2650 2651 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: