plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Potwierdzam w 110% to co napisała Kaja - u nas na Pomorzu cudownie, słonecznie, cieplutko jak na nas bo ok. 15 stopni - właśnie mąż wybrał się na rower, a ja zostałam w domku. Śmiałam się, że mu kamerkę do głowy przyczepię, żebym chociaż poczuła jak to fajnie jest na rowerku mknąć przez las
kopciuszek126, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam ponownie
My ok 14 poszliśmy na spacer i aż do lasu dotarliśmy i nie obejrzeliśmy się a minęły dwie godziny i padnięci wróciliśmy niedawno, teraz spóźniony obiad i odpoczynek...Młody przed TV, Stary na wpół śpiący a ja przed kompem
Ola,co z Tobą?! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień Dobry znaczy dobry wieczór...
Obiecuję nanieść jutro wszystkie poprawki dzisiaj już nie dam rady pomijając że mnie chyba bierze przeziębienie i chyba mam gorączkę, ale u Mamy było fajnie pomimo pogody do niczego
A teraz zmykam do wanny i jutro tabelkowe zaległości nadrobie
A teraz Dobranoc Dobre Kobiety :*
Libra Kochana myślę cały czas o Tobie a dla Babci [*]Libra lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNic nie wiem, coś się stało u Liberki? ;-( Odpoczywajcie po wypoczynku majówkowym dziewczynki...solidarnie łączę się z Fedrą i [*]
Ja się męczę z bólem podbrzusza przez cały dzień...ciągnięcie w jajnikach i to obu...a @ jak nie widać tak nie widać...Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to przynajmniej mamy wiedzę, że Olka jest odcięta od neta...Shagguś fajnie, że żadne choróbsko się Was nie ima...Muska czeka do jutra, pewnie już jajo zniosła biedna...ale jak ma być fasola, to warto poczekać...nie ma jak to u mnie...czekam, bo @ brak i wykres porąbany ale kiedyś będę zaskoczona może;-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2013, 20:08
zbikowa lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Aaaaaaaaaaaaaa, racja, przecież miała być odcięta od świata (tzn Ola of kors)...Zbikowa, a nie meldowała Ci jak Jej dzisiejsza tempka?
Teraz na tapecie są: Blondi, Muska i właśnie Ola.
ja to tylko według tabelki ale @ powinna przyjśc za dluższy czas jeszcze bo owulki jeszcze nie miałam ale piersi juz bola wiec pewnie niedługo bedzie owu -
Shagga, Ola Nie dawała znać, ale wcześniej uparcie twierdziła że to plamienie na okres. zobaczymy jak wróci
Libra, przykro mi z powodu śmierci Babci. niech ta passa się już skończy...
Mojej kuzynce (teraz jest jakoś w okolicach 20tygodnia ciązy) znowu założyli szew na szyjce macicy, bo zaczęła jej się skracać ;/ z pierwszym dzieckiem miała to samo, plus leżenie do końca ciąży. w dodatku z nerką maleństwa jest coś nie tak, ale jeszcze nie wiadomo co dokładnie. Na następnym badaniu ma się wyjaśnić
ech, tak jak mówiłyście 2 kreski to dopiero początek zmartwień...Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:Shagga_80 wrote:Aaaaaaaaaaaaaa, racja, przecież miała być odcięta od świata (tzn Ola of kors)...Zbikowa, a nie meldowała Ci jak Jej dzisiejsza tempka?
Teraz na tapecie są: Blondi, Muska i właśnie Ola.
ja to tylko według tabelki ale @ powinna przyjśc za dluższy czas jeszcze bo owulki jeszcze nie miałam ale piersi juz bola wiec pewnie niedługo bedzie owu
A właśnie Blondi, kiedy pójdziesz z tymi swoimi mega długimi cyklami do gina? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo teraz niech odpracuje w warunkach plenerowych...zapytaj może przymilnie jak będziecie mocno tęsknić, to gdzie będziecie się kochać...
Może gdybyście oboje się postarali, to znów zaczniecie randkować jak my
Jak mama przyjechała, to mam czerwono na wykresie
I to mi się podoba...mój m. zabiera mnie to tu, to tam...jeszcze przed jej przyjazdem ciągał mnie po ustronnych plenerowych miejscach...
Trzeba pokusić go trochę, przemaszerować w ręczniczku, upuścić spinkę do włosów np. i schylić się po nią, w tym momencie mógłby spaść Ci ręcznik i jego oczom ukazały by się krągłe pośladki hehe
I albo weźmie Cię od razu nie zważając na rodziców albo przy najbliższej okazji jak będziecie sami w ustronnym miejscu...ja bym go męczyła i kusiła do upadłego...aż skapituluje albo będzie sam miał dość zasad swoich rodziców. Tyle, że powinno to wychodzić mistrzowsko po aktorsku jakby przypadkiem...i bez fochów gdy nie podziała...to podstawa, żadnych awantur i fochów, bo nie będzie owoców z tej zabawy...
Może dość to czasochłonne ale nic nie masz Sylwiuś do stracenia
Poza tym ja bym się teraz do jego pokoju zakradła po cichu, to może być bardzo ekscytujące...Effcia28, Shagga_80, Libra, Muska, kopciuszek126, Dodi, aisa, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny