X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Muska wrote:
    Cześć kobitki!
    Żbikowa, czytam, czytam :) Pogoda nie daje nic innego robić ;)

Ja czekam do jutra na @. Na razie wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuję że jednak będzie w terminie :/
    Tak więc czekam i mi trochę szkoda. Możecie się i za mnie dzisiaj pomodlić, niech się już spełni to moje szczęście wyczekiwane. Jak nie teraz to w następnym cyklu. M mówi, ze sobie z wakacji z Francji przywieziemy fasolkę ;) Na pocieszenie chyba, bo ja to i do tej Francji z fasolką już mogę jechać ;)
    Jakby nie było. Jutro się wszystko wyjaśni. Zmykam stąd. Może gdzieś rowerami sobie pojedziemy :) Słońca nie ma co prawda, ale nie pada! Tak wiec hop siup i w drogę.
    Miłej niedzieli życzę!!!
    :D

no to będzie fasolka po bretońsku :D

Fedra - jeśli to Cie pocieszy (a pewnie nie) to ja też całe życie miałam dobrą cerę, a teraz jak na złość łamiące się paznokcie,twarz jak pizza i łupież. kosmetyków nie zmieniałam, wody proszku też nie, więc nie wiem. pewnie hormony ;(

ale ja nie mam problemów z niczym innym jak tylko z cerą paznokcie mam ładne włosy jak zawsze gęste i nie wypadają jedynie ta cera ehh nic jak nic trzeba zrobić we wtorek badania i do lekarza moze to faktycznie formony :(

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Ja też miałam takie niskie temperatury, lekarz mi powiedział, że to ze słabym krążeniem związane jest. Wtedy zimne dłonie i stopy murowane masz ;)
    Pij sobie koniaczek wieczorem :) Podobno podnosi ciśnienie a ca z tym idzie, dobrze działa na krążenie krwi. Może jakieś sporty, ew. dłuższe spacery na pobudzenie zimowego stanu organizmu?
    Może po prostu jesteś przepracowana i przemęczona? W każdym razie trzymam kciuki, żeby przeszło i żeby następny cykl był superowy!

ja mam problemy z krążeniem zimne stopy i dłonie a do tego niskie ciśnienie a jak widac problemów z temp nie mam więc to chyba nie od tego...

zbikowa lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • kiti Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewuszki :)
    no w końcu i u mnie słonko wyszło aż miło się tak wygrzać :)
    Muska też bym na rowerku pośmigała tylko aktualnie brak kompana do jazdy ;-)
    jeśli chodzi o cere to ostatnimi czasy też więcej wyprysków mi wyskakuje ... więc stosuje maść benzacne .
    Kaja udanego imprezowania ;) u nas majowe grillowanie zakończyło się w garażu! burze szalały...
    Muzarcia przecudne kwiatuszki :) u mnie w ogródku też już jest barwnie i kolorowo.
    Kopciuszek to powodzenia na wizycie, ja też we wtorek się wybieram do ginka i zobaczymy co tam w środku się wyprawia i co powie na wyniki...

aaa i miłej i ciepłej niedzieli dla pozostałych kobietek :)

Libra, aisa, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki po dłuższej przerwie;)
    Właśnie wróciliśmy z majówki od znajomych ... Było super.
    Teraz trzeba wrócić do rzeczywistości;/
    Ale najpierw muszę poczytać co tu się wydarzyło jak mnie nie było;)
    Pozdrawiam - MIŁEGO POPOŁUDNIA;)

Fedra, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to witajcie w klubie ja tez nigdy nie mialam ani jednego wyprysku i teleangiektazji a tak od roku zawsze przed okresem pojawia sie jakis ,,dupek,, i do tego boli jak cholera i goi sie dlugo i bolesnie a na dodatek zawsze tydzien przed @ w ustach pojawia sie mega bolaca afta ....
    starzeje sie chyba ... do licha !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2013, 15:38

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek watpie- odpuszczam sobie te 2 miechy bo tu i tak nie zajde w ciaze- za duzy stresior. Przed wczoraj byl taki fajny klimat - moj niespodziewanie zaczal mnie calowac i rozbierac a tu tesciowka ,,Grzegorz no choc szybko !!!!! ,, i po serduchowaniu- no szlak mnie trafia - mam mega stresa....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2013, 15:38

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2013, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ucieknijcie gdzieś w plener, co? Może tego Wam trzeba, auto jest, kocyk na stałe do auta, wiosna Wam bardziej sprzyja niż zima, i tym trzeba się pocieszać właśnie gdy jest źle ;-)

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuję się na prawdę jakbym była zafasolkowana...nie zrozumcie mnie źle dziewczyny ale od wczoraj tak mnie pieką i bolą sutki...wczoraj ten ból podbrzusza i jakoś tak dziwnie się czuję...być może stres związany z pobytem gości ale jak "boom cyk" gdyby nie ten głos rozsądku ,to robiłabym test.
    Wiem, że to niemożliwe i te ataki na słodkie i na słone na zmianę, to jak na @ i ta płaczliwość kilka dni temu, to wszystko wina stresu i hormonów...

Fedra, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzi nigdy nie wiadomo a moze jednak... ;)

a.png
    a.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Czuję się na prawdę jakbym była zafasolkowana...nie zrozumcie mnie źle dziewczyny ale od wczoraj tak mnie pieką i bolą sutki...wczoraj ten ból podbrzusza i jakoś tak dziwnie się czuję...być może stres związany z pobytem gości ale jak "boom cyk" gdyby nie ten głos rozsądku ,to robiłabym test.
    Wiem, że to niemożliwe i te ataki na słodkie i na słone na zmianę, to jak na @ i ta płaczliwość kilka dni temu, to wszystko wina stresu i hormonów...

muzi trzymam kciuczki !! zrob tescik !!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2013, 16:55

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    kopciuszek watpie- odpuszczam sobie te 2 miechy bo tu i tak nie zajde w ciaze- za duzy stresior. Przed wczoraj byl taki fajny klimat - moj niespodziewanie zaczal mnie calowac i rozbierac a tu tesciowka ,,Grzegorz no choc szybko !!!!! ,, i po serduchowaniu- no szlak mnie trafia - mam mega stresa....

Trzeba było kontynuować. Niechby wlazła na taką akcję! Może następnym razem się zastanowi zanim do Was wbije :P
    A na afty polecam żel stomatologiczny "Sachol" firmy Jelfa. Jest rewelacyjny na wszystkie ranki w buzi. Nawet dzieciom na wyżynające się ząbki można smarować. Mi nawet smak podchodzi :)

Libra, aisa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    jutro u nas wolne ;p zemsta za wasz dłuugi weekend ;)
    wywieź swoją @ rowerem jaknajdalej, może nie wróci tak szybko ;)

Wywiozłam moją @ 25 km stąd ;)
    Niech sobie tam zostanie i nie wraca wcześniej niż za 9 m-cy.
    Na dniach będę wiedzieć czy mnie posłuchała ;)

Blondi22, Fedra, aisa, zbikowa, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2013, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam babeczki :)
    My dziś milutko dzień spędziliśmy...rano odezwała się moja kumpela czy jedziemy na jurę krakowsko-częstochowską z Nimi..i po kościółku i rosołku pojechaliśmy :) Zjedliśmy pysznego pstrąga pochodziliśmy po okolicy i wróciliśmy...padam :)
    A w międzyczasie ustrzeliłam snajperem bluzeczkę ciążową :P
    Jeszcze tylko poluję na jakieś dżinsy ciążowe (póki co mieszczę się w jedne "normalne", bo były dość luźne w biodrach -mimo,że to rurki i dość niskie, więc dopinam się pod brzuchem) i jeszcze jedną bluzeczkę ciążową (trzecią już :P ).
    Kopciuszku, na pewno u Gina wszystko będzie dobrze , nie mogłoby być inaczej :)
    Sylwia, wierzę,że "Wasza rozłąka" z Mężem (nocna) przyniesie jakieś efekty np w postaci niepohamowanego wybuchu hormonów Twojego G :) Trzymam mocno kciuki za Ciebie...i wciąż wierzę,że Twój Mężuś postawi się Mamusi...bo z tego co zrozumiałam z Twoich postów,to On jest pod wieeeeeeeeeeeeeeeelkim Jej wpływem...ehh ci Mamisynkowie...

Muska, jutro chyba zniosę jajko zanim zobaczę Twój pomiar!
    A wiecie,kiedy Ola wraca?
    A Ciebie Blondi to za cholerę nie rozumiem...ale Twoja sprawa, nie moja.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2013, 18:40

Muska, Fedra, zbikowa, Libra, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2013, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga małpiszonie a do mnie tym razem ani słowa...dobra jest! ;-(
    Mama spakowana, jutro 9:43 jest pociąg...pojadę sama ich odprowadzić, bo synuś do szkoły idzie a m. w pracy jest...laseczki buziaki Wam wysyłam na dobrą nockę...

• Fedra Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz Saggus Ty polujesz na bluzki ciążowe a ja własnie stwierdziłam ze trzeba chyba wkońcu odświerzyć moją garderobę bo pełno w niej ciuchów z czego w połowie nie chodzę i co się okazało mam kilka ładnych sukienek których o zgrozo chyba nigdy nie zakładałam do teho jakieś bluzki i spódnice ehhh

trzeba zrobić wyprzedaż garażową tylko ze nie mam garażu więc chyba musze to puścić na allegro choć nigdy tego nie robiłam :(

a i mam kilka poradników dla kobiet w ciąży i przed ciążą jakby która chetna była ceny w granicach 10-15 zł ;)

no i jakbym tak popatrzyła to kilka ciążowych rzeczy też by się znalazło ale te to sobie zostawiam :P chociaż Sagga jakby tak popatrzeć Ty w moich ciuchach normalnych to jak dla Ciebie ciążowe :P

p.s. po przeglądnięciu allegro będe musiała się bardzo nagłowić czy czasem części moich ciuchów na ciążowym nie umieścić, no nic musze chyba koleżankę zaprzągnać do tego tematu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2013, 19:45

Shagga_80, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi to jak ty masz takie odczucia to ja chyba tez w ciazy jestem :P bo mam podobne :P

ale tak na powaznie to mam nadzieję ze nie mam jakiegoś zapalenia piersi :(

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2013, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki pamiętacie mnie jeszcze!!:-)
    Ja wczoraj z majóweczki wróciłam mój Wafel pojechał do pracy więc tak weszłam sobie do was żeby przypomnieć ze jeszcze istnieje!!!
    Pozdrawiam wszystkie!!!:-)

Fedra, Kaja, Kfjatus, zbikowa, Libra, Sandraa, mauysia, Blondi22, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska ja uzywam solcoseryl dobry ale bardzo drogi a i tak cierpiec musze bo te wredne afty...
    Shagga no mam taka nadzieje ....
    Dzis stwierdzilismy ze w tym tygodniu pojezdzimy i moze kupimy sobie duze loze takie 160/200 lub 180/200 i wowczas bedziemy normalnie spali bo tu u tesciowki sa tylko male lozka i my sie gnieciemy na takim a zawsze juz to duze loze mozemy miec potem do naszego mieszkanka ktore mam nadzieje niedlugo zaczniemy remontowac...

tak sobie mysle ze jutro zaczne testowac choc czuje ze do owulki jeszcze troche-o ile wogole bedzie ale za tydzien do gina i sie wszystkiego dowiem...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2013, 19:42

Fedra, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2013, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Shagga małpiszonie a do mnie tym razem ani słowa...dobra jest! ;-(
    Mama spakowana, jutro 9:43 jest pociąg...pojadę sama ich odprowadzić, bo synuś do szkoły idzie a m. w pracy jest...laseczki buziaki Wam wysyłam na dobrą nockę...

Muzi, moja kochana! Mam nadzieję,że fakt,że "pozbywasz" się Gości sprawi,że wybaczysz mi mój nietakt i pominięcie Ciebie, ściskam moooooooocno , wybacz mi :)

A ja właśnie poleżałam sobie dłuuuuuuuuuuuuuugą chwilę w wannie, bo pierwszy raz w tej ciąży widziałam (nie tylko czułam) ruchy młodszego Synusia i napatrzeć się nie mogłam :)

Fedra, Muska, zbikowa, Libra, Rucia, mauysia, Blondi22, aisa, kiti, Dodi lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga ale Ci zazdroszcze !!!!

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 2649 2650 2651 2652 2653 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ