plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zbikowa wrote:Muska wrote:Cześć kobitki!
Żbikowa, czytam, czytamPogoda nie daje nic innego robić
Ja czekam do jutra na @. Na razie wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuję że jednak będzie w terminie
Tak więc czekam i mi trochę szkoda. Możecie się i za mnie dzisiaj pomodlić, niech się już spełni to moje szczęście wyczekiwane. Jak nie teraz to w następnym cyklu. M mówi, ze sobie z wakacji z Francji przywieziemy fasolkęNa pocieszenie chyba, bo ja to i do tej Francji z fasolką już mogę jechać
Jakby nie było. Jutro się wszystko wyjaśni. Zmykam stąd. Może gdzieś rowerami sobie pojedziemySłońca nie ma co prawda, ale nie pada! Tak wiec hop siup i w drogę.
Miłej niedzieli życzę!!!
no to będzie fasolka po bretońsku
Fedra - jeśli to Cie pocieszy (a pewnie nie) to ja też całe życie miałam dobrą cerę, a teraz jak na złość łamiące się paznokcie,twarz jak pizza i łupież. kosmetyków nie zmieniałam, wody proszku też nie, więc nie wiem. pewnie hormony ;(
ale ja nie mam problemów z niczym innym jak tylko z cerą paznokcie mam ładne włosy jak zawsze gęste i nie wypadają jedynie ta cera ehh nic jak nic trzeba zrobić we wtorek badania i do lekarza moze to faktycznie formony17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Muska wrote:Ja też miałam takie niskie temperatury, lekarz mi powiedział, że to ze słabym krążeniem związane jest. Wtedy zimne dłonie i stopy murowane masz
Pij sobie koniaczek wieczoremPodobno podnosi ciśnienie a ca z tym idzie, dobrze działa na krążenie krwi. Może jakieś sporty, ew. dłuższe spacery na pobudzenie zimowego stanu organizmu?
Może po prostu jesteś przepracowana i przemęczona? W każdym razie trzymam kciuki, żeby przeszło i żeby następny cykl był superowy!
ja mam problemy z krążeniem zimne stopy i dłonie a do tego niskie ciśnienie a jak widac problemów z temp nie mam więc to chyba nie od tego...zbikowa lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
cześć dziewuszki
no w końcu i u mnie słonko wyszło aż miło się tak wygrzać
Muska też bym na rowerku pośmigała tylko aktualnie brak kompana do jazdy
jeśli chodzi o cere to ostatnimi czasy też więcej wyprysków mi wyskakuje ... więc stosuje maść benzacne .
Kaja udanego imprezowaniau nas majowe grillowanie zakończyło się w garażu! burze szalały...
Muzarcia przecudne kwiatuszkiu mnie w ogródku też już jest barwnie i kolorowo.
Kopciuszek to powodzenia na wizycie, ja też we wtorek się wybieram do ginka i zobaczymy co tam w środku się wyprawia i co powie na wyniki...
aaa i miłej i ciepłej niedzieli dla pozostałych kobietekLibra, aisa, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki po dłuższej przerwie;)
Właśnie wróciliśmy z majówki od znajomych ... Było super.
Teraz trzeba wrócić do rzeczywistości;/
Ale najpierw muszę poczytać co tu się wydarzyło jak mnie nie było;)
Pozdrawiam - MIŁEGO POPOŁUDNIA;)Fedra, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
No to witajcie w klubie ja tez nigdy nie mialam ani jednego wyprysku i teleangiektazji a tak od roku zawsze przed okresem pojawia sie jakis ,,dupek,, i do tego boli jak cholera i goi sie dlugo i bolesnie a na dodatek zawsze tydzien przed @ w ustach pojawia sie mega bolaca afta ....
starzeje sie chyba ... do licha !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2013, 15:38
-
kopciuszek watpie- odpuszczam sobie te 2 miechy bo tu i tak nie zajde w ciaze- za duzy stresior. Przed wczoraj byl taki fajny klimat - moj niespodziewanie zaczal mnie calowac i rozbierac a tu tesciowka ,,Grzegorz no choc szybko !!!!! ,, i po serduchowaniu- no szlak mnie trafia - mam mega stresa....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2013, 15:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzuję się na prawdę jakbym była zafasolkowana...nie zrozumcie mnie źle dziewczyny ale od wczoraj tak mnie pieką i bolą sutki...wczoraj ten ból podbrzusza i jakoś tak dziwnie się czuję...być może stres związany z pobytem gości ale jak "boom cyk" gdyby nie ten głos rozsądku ,to robiłabym test.
Wiem, że to niemożliwe i te ataki na słodkie i na słone na zmianę, to jak na @ i ta płaczliwość kilka dni temu, to wszystko wina stresu i hormonów...Fedra, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
muzarcia wrote:Czuję się na prawdę jakbym była zafasolkowana...nie zrozumcie mnie źle dziewczyny ale od wczoraj tak mnie pieką i bolą sutki...wczoraj ten ból podbrzusza i jakoś tak dziwnie się czuję...być może stres związany z pobytem gości ale jak "boom cyk" gdyby nie ten głos rozsądku ,to robiłabym test.
Wiem, że to niemożliwe i te ataki na słodkie i na słone na zmianę, to jak na @ i ta płaczliwość kilka dni temu, to wszystko wina stresu i hormonów...
muzi trzymam kciuczki !! zrob tescik !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2013, 16:55
-
sylwia1985 wrote:kopciuszek watpie- odpuszczam sobie te 2 miechy bo tu i tak nie zajde w ciaze- za duzy stresior. Przed wczoraj byl taki fajny klimat - moj niespodziewanie zaczal mnie calowac i rozbierac a tu tesciowka ,,Grzegorz no choc szybko !!!!! ,, i po serduchowaniu- no szlak mnie trafia - mam mega stresa....
Trzeba było kontynuować. Niechby wlazła na taką akcję! Może następnym razem się zastanowi zanim do Was wbije
A na afty polecam żel stomatologiczny "Sachol" firmy Jelfa. Jest rewelacyjny na wszystkie ranki w buzi. Nawet dzieciom na wyżynające się ząbki można smarować. Mi nawet smak podchodziLibra, aisa lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:jutro u nas wolne ;p zemsta za wasz dłuugi weekend
wywieź swoją @ rowerem jaknajdalej, może nie wróci tak szybko
Wywiozłam moją @ 25 km stąd
Niech sobie tam zostanie i nie wraca wcześniej niż za 9 m-cy.
Na dniach będę wiedzieć czy mnie posłuchałaBlondi22, Fedra, aisa, zbikowa, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam babeczki
My dziś milutko dzień spędziliśmy...rano odezwała się moja kumpela czy jedziemy na jurę krakowsko-częstochowską z Nimi..i po kościółku i rosołku pojechaliśmyZjedliśmy pysznego pstrąga pochodziliśmy po okolicy i wróciliśmy...padam
A w międzyczasie ustrzeliłam snajperem bluzeczkę ciążową
Jeszcze tylko poluję na jakieś dżinsy ciążowe (póki co mieszczę się w jedne "normalne", bo były dość luźne w biodrach -mimo,że to rurki i dość niskie, więc dopinam się pod brzuchem) i jeszcze jedną bluzeczkę ciążową (trzecią już).
Kopciuszku, na pewno u Gina wszystko będzie dobrze , nie mogłoby być inaczej
Sylwia, wierzę,że "Wasza rozłąka" z Mężem (nocna) przyniesie jakieś efekty np w postaci niepohamowanego wybuchu hormonów Twojego GTrzymam mocno kciuki za Ciebie...i wciąż wierzę,że Twój Mężuś postawi się Mamusi...bo z tego co zrozumiałam z Twoich postów,to On jest pod wieeeeeeeeeeeeeeeelkim Jej wpływem...ehh ci Mamisynkowie...
Muska, jutro chyba zniosę jajko zanim zobaczę Twój pomiar!
A wiecie,kiedy Ola wraca?
A Ciebie Blondi to za cholerę nie rozumiem...ale Twoja sprawa, nie moja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2013, 18:40
Muska, Fedra, zbikowa, Libra, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Widzisz Saggus Ty polujesz na bluzki ciążowe a ja własnie stwierdziłam ze trzeba chyba wkońcu odświerzyć moją garderobę bo pełno w niej ciuchów z czego w połowie nie chodzę i co się okazało mam kilka ładnych sukienek których o zgrozo chyba nigdy nie zakładałam do teho jakieś bluzki i spódnice ehhh
trzeba zrobić wyprzedaż garażową tylko ze nie mam garażu więc chyba musze to puścić na allegro choć nigdy tego nie robiłam
a i mam kilka poradników dla kobiet w ciąży i przed ciążą jakby która chetna była ceny w granicach 10-15 zł
no i jakbym tak popatrzyła to kilka ciążowych rzeczy też by się znalazło ale te to sobie zostawiamchociaż Sagga jakby tak popatrzeć Ty w moich ciuchach normalnych to jak dla Ciebie ciążowe
p.s. po przeglądnięciu allegro będe musiała się bardzo nagłowić czy czasem części moich ciuchów na ciążowym nie umieścić, no nic musze chyba koleżankę zaprzągnać do tego tematuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2013, 19:45
Shagga_80, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyCześć dziewczynki pamiętacie mnie jeszcze!!
Ja wczoraj z majóweczki wróciłam mój Wafel pojechał do pracy więc tak weszłam sobie do was żeby przypomnieć ze jeszcze istnieje!!!
Pozdrawiam wszystkie!!!Fedra, Kaja, Kfjatus, zbikowa, Libra, Sandraa, mauysia, Blondi22, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Muska ja uzywam solcoseryl dobry ale bardzo drogi a i tak cierpiec musze bo te wredne afty...
Shagga no mam taka nadzieje ....
Dzis stwierdzilismy ze w tym tygodniu pojezdzimy i moze kupimy sobie duze loze takie 160/200 lub 180/200 i wowczas bedziemy normalnie spali bo tu u tesciowki sa tylko male lozka i my sie gnieciemy na takim a zawsze juz to duze loze mozemy miec potem do naszego mieszkanka ktore mam nadzieje niedlugo zaczniemy remontowac...
tak sobie mysle ze jutro zaczne testowac choc czuje ze do owulki jeszcze troche-o ile wogole bedzie ale za tydzien do gina i sie wszystkiego dowiem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2013, 19:42
Fedra, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Shagga małpiszonie a do mnie tym razem ani słowa...dobra jest! ;-(
Mama spakowana, jutro 9:43 jest pociąg...pojadę sama ich odprowadzić, bo synuś do szkoły idzie a m. w pracy jest...laseczki buziaki Wam wysyłam na dobrą nockę...
Muzi, moja kochana! Mam nadzieję,że fakt,że "pozbywasz" się Gości sprawi,że wybaczysz mi mój nietakt i pominięcie Ciebie, ściskam moooooooocno , wybacz mi
A ja właśnie poleżałam sobie dłuuuuuuuuuuuuuugą chwilę w wannie, bo pierwszy raz w tej ciąży widziałam (nie tylko czułam) ruchy młodszego Synusia i napatrzeć się nie mogłamFedra, Muska, zbikowa, Libra, Rucia, mauysia, Blondi22, aisa, kiti, Dodi lubią tę wiadomość