plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej babeczki moje slodziutkie
wkoncu juz piatek jupi!!! Zycze wam duzo slonka.
Muzarciu kwiatki super jak bede miala chwile czasu to pokaze ci muj ogrudeczek
Sylwia wspulczuje ci kochana mieszkania z tesciami ale wiem ze silna z ciebie kobietka i sprostasz wyzwaniu. Szybciutko zleci i znow bedziecie na swoim . A i nie daj sie tesciowej jak cos to patelnia ja nie bedzie babsko sie wtracac hi hi hiA jesli nie to powiedz jej ze jak my z forum do niej zawitamy to pokazemy jej gdzie raki zimuja
Dodi, Libra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
Witam się również świątecznie, piątkowo ale nieprzyjemnie jeśli chodzi o pogode;)
Życzę miłego dnia oraz odpoczynku:D
Karoam takie wyszło sugerowane słowo z mojego słownika telefonicznego, dlatego nie lubię z niego pisaćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2013, 07:38
-
Witam się i ja piątkowo z Wami
Karoam jak zawsze pięknie
Muzi kwiatki cudne
Dodi macica wraca do swoich rozmiarów dlatego tak Cię ciągnie.
Mała 29 miło Cię widzieć
Kfiatku życzę powodzenia na nowy cykl
Sylwia grzecznie powiedz teściowej ,że małżeństwo powinno sypiać razem
Rucia i P ale z Was dobre duszyczki
Ola witam Cię szczególnie
Librunia,Mayusia,Shagusia widzę dzisiaj jeszcze odpoczywają
Fedruś miłego odpoczynku u mamci
wszystkim pracującym życzę wytrwałości i miłego dnia
więcej mi nie przyszło do głowy żeby napisać wiec resztę pozdrawiam serdecznie
A i jeszcze moja Gosinka, Becia i Zośka bo o Was również pamiętam buziaki dla Was :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2013, 07:49
Rucia, gocha04, Libra, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Witam się również świątecznie, piątkowo ale nieprzyjemnie jeśli chodzi o pogode;)
Karoam takie wyszło sugerowane słowo z mojego słownika telefonicznego, dlatego nie lubię z niego pisać
No to pogrtulowac slowniKa
A co o mnie pisalas ??Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cześć kobietki podczytuje was na telefonie jak mam chwile wolnego i lajkuje jak są dobre wieści i ciekawe informacje. Nie będę się teraz odnosić do poprzednich dni, bo to już przepadło w czeluściach "Plemniczki...".
Szkoda tylko, że pada ale nie ma tego złego.
Libra, Dodi, Effcia28 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
karoam wrote:Dodi wrote:Witam się również świątecznie, piątkowo ale nieprzyjemnie jeśli chodzi o pogode;)
Karoam takie wyszło sugerowane słowo z mojego słownika telefonicznego, dlatego nie lubię z niego pisać
No to pogrtulowac slowniKa
A co o mnie pisalas ??
he he he teraz dostaniesz już Marianem forumowym
wczoraj pisałam: "Karoam pogoda boska ale ciąży w takim klimacie sobie nie wyobrażam... Oj przydałby mi się teraz taki Egipt;)"karoam lubi tę wiadomość
-
Selena wrote:kopciuszek126 wrote:Selena wrote:hej:)dziewczyny tu Was tak duzo :)mam mega prosbę:)robiłam z m badania hormonów i nie bardzo sie znam..niby w normach....ale chyba stosunek LH do FSH mam za duży:(powinien być ok 1 a ja mam 1.5....do gina idę we wtorek..ale szukam informacji na ten temat żeby sie choć trochę uspokoić:)pomozecie?:)to moje wyniki:
TSH - 3,530 [0,27-4,200]
LH - 6,o mIU/ml [2,4-12,6] -normy dla I fazy cyklu
FSH - 7,5 mIU/ml [3,5-12,5] -normy dla I fazy cyklu
Prolaktyna - 24,0 ng/ml [3,4-24,1]
Estriadol - 43,2 pg/ml [24,5-195,0] -normy dla I fazy cyklu
Testosteron - 0,53 ng/ml [0,06-0,82]
A to mojego misia:
LH - 1,9 mIU/ml [1,7-8,6]
FSH - 2,8 mIU/ml [1,5-12,4]
Testosteron - 4,21 ng/ml [2,84-8,00]
Selenko, to ja się tu wtrącę
jak wiesz stosunek LH do FSH powinien być ok. 1. Ale tu myślę,że gin Ci wytłumaczy co i jak?Na poprzednich stronach Muzarcia tłumaczyła koleżance wyniki-to porównaj i zobacz o co w tym chodzi, a ja wypowiem się na temat TSH bo z tym się zmagam teraz
Otóż moja droga TSH dla starajacej się najlepiej jak jest w okolicach 1. Byłoby idealnie. Ale jak będzie ponizej 2 też będzie super.
Ty masz stanowczo za wysokie jak na starajacą -więc nie czekałabym w ogóle na wizytę u gina tylko biegiem załatwiała wizytę u endkokrynologa, bo na NFZ czeka się bardzo długo-najlepiej idź od razu prywatnie!!!
Ja miałam TSH 2,61 w styczniu i endo mi powiedziała,ze za wysokie jak na starajacą się i przepisała mi euthyrox n 25 1 tabletkę na czczo. Po 2 miesiacach brania tabletek zrobiłam ponownie TSH-2,37 mało spadło,ale.......UDAŁO MI SIĘ ZAJŚĆ W CIĄŻĘ. W poniedziałek byłam na drugiej wizycie u endo,miałam robione przeciwciala-są super
i powiedziałam o ciąży. Pani dr przepisała mi kolejne opakowanie i zwiekszyła dawkę na 1,5 tabletki-chyba ze względu na dzidzi.
A no i Twoja prolaktyna jest za wysoka!!!!!!!!!!!!!!!I z tego co wiem to prolaktyna idzie w parze z podwyższonym TSH. Te wyniki weź ze soba do endokrynologa!!!!
A i jeszcze jedno!!!! Mój ginekolog, jak i lekarz ogólny wmawiali mi ,ze mam TSH idealne bo po środku normy!!!1Ale ja słuchałam swego głosu serca i tego co pisaały dziewczyny na forach internetowych. I endokrynolog powiedziała,że mam rację!!!!
co do wyników męża to nie wiem, bo wydaje mi sie ze mało istotne-bardziej konkretne są badania nasienia!!!
hej:)Dziękuje kopciuszku za rady:)jeśli gin nic na to nie powie to pójde do endykrynolog:)mało ich u nas w miescie:(wiec nie mam za duzego wyboru..wiec oby mi pomogła:)
aha a co do wyników m to są mega istotne...bo im większe FSH tym mniejsza szansa że w ejakulacie znajduja sie plemniki...wieć my bez badania nasienia wiemy że sa:)
Selenko, u mnie w mieście (powiatowym) na NFZ przyjmuje tylko jedna lekarka. A prywatnie ona przyjmuje też i jeszcze taka jedna,ale w jakieś wybrane dni miesiaca no i trzecia przyjeżdza tylko raz w miesiacu. Wyboru nie było,ale Bozia dopomogła i pani doktor też. Trzymam za CXiebie kciuki żebyś trafiła na dobrego specjalistę. Jak jeden nie pomoże to może inny?powodzenia!!!