plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydziewczynki wybaczcie że sie nie pożegnałm ale w pracy kierownik wezwał mnie do siebie...i nie ma jego zastepcy a on z praca nie wyrabia i jutro mam mu pomagać...dziś juz nawet zaczełam..tyle że bede u niego w biurze siedzieć...wiec pewnie jutro mnie nie bedzie tu z Wami...tylko do 9:)a teraz juz w domku jestem po obiedzie i zaraz mykam na zakupy:)to do jutra :)pa:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno niestety nie bedzie mnie jutro..znaczy do 9 bede bo tak kierownik jutro przychodzi ale w sumie ciesze sie ze mnie wziął do pomocy naucze sie czegoś nowego a to zawsze plus dla mnie na przyszłość
z tymi testami w tych aptekach to chyba wszedzie..tu babka tez nie wiedziala jaki to jest czuły..pokazała mi jakie maja i wziełąm 2 różne..ale oczywiście o czułości 25..tyle ze na nich pisze że mniej też pokaża jak jest
a mnie znowu tak dziwnie brzuch boli...podobny ból do tego owulacyjnego...
a czy nici z cyklu to sie dopiero w srode dowiemy.. mam nadzieje ze nie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja sobie zobaczyła termometrem co tam mam.. no i mam śluz coś jak kremowo glutowaty. wiem, dosadnie to napisałam:) jest nie mleczny a raczej zwarty jak płodny bo się rozciąga ale nie jesty płodny bo ma kolor biały i jest mniej śliski. krwi i śluzu czerwonawo różowego nie zauważyłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2012, 17:29
Woseba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tak sobie patrzyłam i ja w 10 dniu po owulacji w każdym cyklu mam 36.80-87 a 11 dnia spada do 36.74 jak jutro spadnie to wiadomo co i jak..
no a was gdzie wywiało? niektóre w pracy a te co nie pracują? pewnie domek sprzątają albo z m baraszkująWoseba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny