X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki mój mąż własnie wrócił z miasta, wysłał wam tą wodę :)))) Na środę powinna być.

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak bella się czujesz? mnie katar dobija..

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ano wyspałam się :)))
    Katar mówisz... to teraz musisz być na dole co by chłopa nie obsmarkać :D Kuruj się dziewczyno!

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj byłam przed nim:) w kuchni mnie dorwał jak robiłam kanapki do pracy:)
    wiesz że w łodzi nie qwiedzą co to ultra czułe testy?

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie czytałam... mało gdzie wiedzą :D taka prawda ;P Takimi testami interesuje się tylko grono staraczek :D Wyobraź sobie, ze większość osób nie wie co to beta HCG :D żeby było śmieszniej mało który gin Ci powie gdzie takie testy można dostać ;P Jeżeli ktoś nie pisze na forach to za nic nie będzie wiedział o takich rzeczach :) czy nawet o wiesiołku, castagnusie itd :))) To są metody inetrnetowych staraczek :)))

zosia-ktosia, gocha04 lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ciekawe jak uczą na tych studiach skoro kobiety które nie mają wykształcenia medycznego lepiej wiedzą niż tamci...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2012, 18:39

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia bycie farmaceutą to nie tylko testy ciążowe ;P Ja się nawet nie dziwię tym farmaceutom :) Zauważ, ze staraczki nawygrzebywały tyle specyfików, że gdyby farmaceuta miał znać wszystkie plus inne leki to by miał łeb jak sklep :D Aczkolwiek myslę, ze farmaceutki, które sie starały o dziecko dłużej niż cykl i troche czytały powinny być bardziej doświadczone w tej kwestii :D

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci, że np. lekarze- każdy inna specjalizacja, więc konkretnie w danej dziedzinie mają wiedzę... a farmaceuta? Musi wiedzieć wszystko :D
    Ja osobiście znam lekarza (mój rodzinny) który właśnie ma taki łeb pojemny jak cała hala galerii handlowej :D skubany wie wszystko, a diagnozuje tak, ze kopara opada. Poszłam kiedyś z córką, bo kasłała od tygodnia. Tylko weszłam mówię co i jak a ten z miejsca- to nie choroba, ona ma 3ci migdał i to spory. Widać bo ma oczy jakieś tam (nie pamietam jakie własnie) i nos zadarty i jakiś tam :D Ja na badanie- migdał na 3/4 przegrody (podczas wycinania okazało się, ze był większy).

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak samo uświadamiał mnie z tarczycą. Mówił do rzeczy i naprawdę świetnie. Mówił jak z ciążą itd. A na koniec powiedział: ale prosze się nie sugerować bo ja nie jestem endokrynologiem :D jest genialny a do tego tak przystojny, że jak do niego idę to aż łapki mi się pocą :D On chyba aniołem jest na ziemi :)))

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w rodzinie mam farmaceutkę i ona wie o testacj itp, ale ona ma córkę i to może dlatego:)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niektórzy lekarze są jak bogowie:) boscy..
    pamiętam jak mnie zszywał po porodzie.. ale super:) aż się wstydziłam:) a on nic, oglądał mnie o nic.. praca to praca

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D no ten mój gin ponoć niebrzydki ;P nawet na fejsie go podejrzałam, ale chyba nie w moim typie akurat :D albo tak na zdj. wyszedł :D Ale ten mój rodzinny jest nieprzyzwoicie seksowny :D Bogu dzięki, ze nie jest ginekologiem, bo by się zdziwił chyba przy moim badaniu :D:D:D Jezu co za myśli.... idę kolacje robić :D I jakiś film może trafie fajny... Trzymaj się Zosia :*

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    papatki bello. ja idę zjeść kolację. m mi zrobił pyszną kanapeczkę bo wie że ja nie jem o tej porze ale podobno wyglądam strasznie przez to przeziębienie i się zlitował:)

buziaki

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor:)
    Chciałam zaktualizować nasza tabelkę ale jakoś nie mogę na telefonie... Wiec podam tutaj... A jak ktoras bedzie aktualizować to niech mnie dopisze jak będzie taka możliwość:)
    Sandraa.......6........22 lata......2.12...... Wielkopolska
    Z góry dziękuję:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2012, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedobrzyłam...grabiłam ponad dwie godziny liście w ogródku...trochę przeciągnęłam w czasie ten ruch i brzuch pobolewa i lędźwie... kładę się do łóżka i odpoczywam...do jutra ...chyba, że nie będę mogła spać...a gadgetka dziś ma nockę? Coś tak pisała, prawda? Może się odezwie...mam nadzieję, że wszystko u niej w porządku po tym badaniu...troszkę się jednak martwię...i trochę trudno było grabić bez kciuków ...niepełna obsada tutaj bez plemniczki i bez gadgetki, she jest dziś dużo mniej...jakoś tak dziwnie...

Jak jutro tempka nie podskoczy to cykl na straty spisuję...biorę się wtedy za szalone porządki w domu...zabawię się w perfekcyjną panią domu...buźka pa dziewczynki;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2012, 20:04

• she Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    no właśnie czytałam... mało gdzie wiedzą :D taka prawda ;P Takimi testami interesuje się tylko grono staraczek :D Wyobraź sobie, ze większość osób nie wie co to beta HCG :D żeby było śmieszniej mało który gin Ci powie gdzie takie testy można dostać ;P Jeżeli ktoś nie pisze na forach to za nic nie będzie wiedział o takich rzeczach :) czy nawet o wiesiołku, castagnusie itd :))) To są metody inetrnetowych staraczek :)))

Hej, tez sie usmialam ostatnio. Kolezanka z pracy ktora wiedziala ze sie staram byla pierwsza zeby mi doradzac ;) ma rocznego synka i wszystkie rozumy zjadla. Powiedzialam jej ze tesr wyszedl mi pozytywnie ale lekarz nie zrobil mi jeszcze usg bo bylo za wczesnie. To ona na to ze w takim razie ta ciaza jeszcze niepewna? Ja jej na to ze w sumie przez lekarza niepotwierdzona ale beta HCG wyszla na poziomie 15 tys. wiec jestem a ciazy. A ona na to: co? a co to za badanie? Hahaha "uczen" przerosl mistrza :D dzieki ovufriend i Wam kochane wiem wiecej i raczej nikt mnie nie zagnie ;)

201306215365.png
  • she Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazurcia - wlasnie, co z gadgetka? Mam nadzieje ze u niej wszyatko ok. A na wyniki hsg dlugo sie czeka?

201306215365.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2012, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej dobry wieczor dziewczynki :):):)
    wybaczcie ze odzywam sie tak pozno ale do wieczora przetrzymali mnie w szpitalu no i musialam prosto stamtad jechac do mojej pracy na dyzur- nawet nie mialam jak skorzystac z komputera w domu :( teraz mam chwile wolna na oddziale i od razu do Was pisze- strasznie mi Was brakowalo dziewczyny- naprawde! :)
    z calego serca dziekuje Wam dziewczyny za wsparcie i cieple mysli- naprawde sie przydaly :) muzarciu she i zosiu - buzki szczegolnie dla Was:)
    po pierwsze i najwazniejsze- WSZYSTKO JEST W PORZADKU !!! :D
    kontrast sie ladnie rozlal i doktor powiedzial ze wszystko ok , jajowody drozne i ze nawet jesli byly jakies mikrozrosty to kontrast je usunal ( i chyba rzeczywiscie cos musialo byc bo jednak troche bolu czulam)
    i od jutra mamy zielone swiatlo na staranka- "jak najczesciej i jak najdluzej" ;) samo badanie nie jest przyjemne chociaz prawde mowiac po lekturze w necie spodziewalam sie czegos gorszego.... najzwyczajniej w swiecie najadlam sie strachu jak sie okazalo zupelnie niepotrzebnie...
    na izbie przyjec bylam okolo 8 , przyjeto mnie do szpitala, wypelniono mnostwo papierkow i zaprowadzono na oddzial.
    pozniej pielegniarka zalozyla mi venflon i pobrala krew do badan. warunki na oddziale ekstra- sala dwuosobowa z lazienka, ladnie czysto i wygodnie- naprawde nie spodziewalam sie takich luksusow ;P kolo poludnia przetransportowali mnie na lezance na blok operacyjny i wykonano badanie-trwalo to moze okolo 5 minut. przed dostalam do zyly takiego "glupiego jasia" ktory mnie troche znieczulil i otumanil. poza tym lekarz wykonujacy byl naprawde sympatyczny, wszystko mi tlumaczyl i o wszystkim informowal- "teraz zakluje" "teraz wloze wziernik" " teraz wpuszczam kontrast" itp... naprawde duzo mi to pomoglo-bo moglam od razu sie na ten bol nastawic. ogolnie piszac badanie polega na wpuszczeniu pod cisnieniem do macicy kontrastu ktory powinien sie ladnie rozplynac poprzez jajowody do jamy brzusznej. podczas badania robi sie zdjecia rtg na ktorych wszystko widac- jak ten kontrast sie rozlewa i czy nie ma gdzies jakis zatorow. wybaczcie ze pisze o takich szczegolach ale pomyslalam sobie ze moze ktoras z was bedzie kiedys miala takie badanie to juz troszke bedzie o nim wiedziala i nie bedzie sie musiala tak bac jak ja... w calym badaniu najbardziej nieprzyjemne bylo tylko wpuszczanie kontrastu ( robia to pod cisnieniem i ma sie odczucie jakby Ci mocno mocno rozpychalo macice od srodka)ale nie byl to silny bol- ot takie cos jak przy bolesnej miesiaczce... no i teraz jak minelo dzialanie srodka znieczulajacego troche jednak odczuwam bol w macicy i podbrzuszy-ale naprawde niewielki. Po badaniu trzeba przynajmniej 2 godziny polezec zeby minal glupi jas i wlasciwie mozna jechac do domu. na mnie to znieczulenie cos mocno podzialalo i dlatego przetrzymali mnie dluzej bo ciagle mi sie w glowie krecilo. teraz jest juz ok. m mnie stamtad odebral i przywiozl do pracy a jutro po mnie przyjedzie. zdjecia rtg na plytce dostalam od razu a po wypis mam przyjechac za trzy dni. przepraszam za przydlugi post ale chcialam sie z wami podzielic odczuciami :) jak widac nie taki diabel straszny jak go maluja... wiecej sie nadenerwowalam niz to wszystko bylo warte... no to koncze juz i uciekam do pracy. spokojnej nocki dziewczynki sciskam was bardzo mocno i jeszcze raz dziekuje za cieple slowa otuchy... jutro jak juz wszystko odespie to postaram sie na dluzej wpasc na forum
    milego dnia jutro kochane kobietki:*

mauysia, klamka, gocha04 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2012, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ps. a propos naszej tabelki- termin mojej kolejnej @ 24.11. oby nie przyszla :)
    czego i wam bardzo bardzo zycze :D

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• she Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 04:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgetko - bardzo się cieszę! :) to świetna wiadomość, że wszystko jest ok :) to teraz już tylko przyjemności zostały - miłego starania kochana :)

gadgeta, Woseba lubią tę wiadomość

201306215365.png
‹‹ 274 275 276 277 278 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ