plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCieszę się Gadgetko...to działajcie...ja już nie mam szans w tym cyklu...brzuch boli, temp spadła, ovu odznaczyło mi termin owulacji, nie było niby owulacji, muszę odpocząć...zachwiany został dziś mój spokój...wiadomo, że się nie poddam ale muszę wyluzować...nawet jak to miałoby być trochę czasu bez Was...po co mam wyć później...mały odwyk kochane...trzymam kciuki za wszystkie...najbliżej kiti i tysieńka testują...oby się udało...a ja nowy termometr i od następnego cyklu trzeba działać bardzo skrupulatnie...to dzisiaj na tyle...miłego dnia Kochane!
gadgeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuzarcia na co ty kochana :)załoze sie że długo bez nasz nie wytrzymasz :)a najlepszym rozwiazaniem dla Ciebie moim zdaniem jest wizyta u gina :)mozę faktycznie przez te stresy wszystko ci sie tam pomieszało i moze jajeczkom trzeba pomóc dojrzewac:)nie trac wiary kochana:)
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Muzarcia cały czas myślałam jak tam u Ciebie... Modliłam się, żeby nie bolało, bo też różne rzeczy czytałam o tym badaniu. Wiesz co Ci powiem? JESTEM Z CIEBIE DUMNA!!! I to nie wiem jak :*:*:*
Muzarcia ja myślę jak Monia- długo nie wytrzymasz ;P I to nawet lepiej Bo kto nam teksty takie będzie tu sypał?
Boże a ja niedługo córę do przedszkola odprowadzam i gnam po ten wynik Jajko zniosę jak babkę kocham...gadgeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No a do tego niestety potrzebne jest TSH w normie... Mnie najbardziej martwią te leki. Są pioruńsko toksyczne szczególnie dla szpiku kostnego. Podaje się je jako zło konieczne i w jak najmniejszych dawakach. Jedyne pocieszenie, mi po lekach TSH wzrastało b. szybko, więc może nie będę musiała truć dzieciątka przez długi czas Cały czas się modlę, zeby stał się cud i to TSH żeby w miejscu stało i nie spadło... Zwariuje za moment...
Ciekawe co tam u Tysi :> Dziś jej termin @ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTysia widze ze temp sie ładnie utrzymuje :)mówiłam że u Ciebie będzie dobrze:)u mnie niestety nie za wesoło...ale nic innego sie nie spodziewałam..no a mój kierwonik właśnie przyszedł..wiec pa kochane..moze potem z domku napisze
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
cześc kochane.
po pierwsze Gadgetko kochana jak to dobrze że kontrast wyszedł ok i że nie masz żadnych zrostów itp. Troszke sie martwiłam wczoraj, wiesz wyniki i te sprawy, czy będzie dobrze.. ale w głęgi serca wiedziałam że musi być ok:) naprawdę się cieszę.
teraz następna Monisia: szkoda że temp spadła.. ale ja ci mówie dopóki nie witasz się z @ to jeszcze nic nie przesądzone. plamienia masz? jak nie to spokojnie czekamy.
she witaj i bella też.
u mnie o dziwo temp na tym samym poziomie.. nie wiem co ro znaczy.. na termometrze nie było śluzu różowego więc @ może się opóźnić albo przyjść jutro wieczorem.. czekamy:)gadgeta lubi tę wiadomość
-
Witam Was porannie!
Gadgetko - super, że HSG wyszło dobrze i że badanie nie było takie straszne. No to macie teraz zielone światło
Monisiu - poczekaj z dołowaniem jeszcze trochę, aż nie dostaniesz @. To plamienie się rozkręciło, czy na razie nie ma żadnych nowych śladów?
Ja chyba w tym cyklu pozostanę jednak przy opcji SANGRII NA POCZĄTKU NAST. CYKLU, bo dziś temperatura 36.5 Chyba nigdy nie miałam jeszcze tak niskich temperatur w 2 fazie... Ale na świecie dzieją się różne dziwne rzeczy, więc tak zupełnie się jeszcze nie poddaję
Tysiu - jutro Wielki Dzień!gadgeta lubi tę wiadomość
-
BellaRosa............1...........24lata.....FASOLINKA......Lubelskie
she......................6..........35 lat......FASOLINKA......pomorskie
zosia-ktosia..........4..........29lat.......07.11..............łódzkie
monisia24............11.........24lata......09.11..............podkarpacie
muzarcia..............1..........30lat.......11.10..............opolskie
kiti.......................3..........24lata......11.11.............małopolskie
mauysia...............7..........30 lat......13.11..............wielkopolskie
aneczkaaa1985....28.........27 lat......13.11..............war-maz.
klamka.................3..........35lat.......18.11..............warszawskie
plemniczka...........3..........28lat.......22.11..............śląskie
gadgeta...............13.........32 lata.....24.11..............kuj-pom.
Mała29................87.........29lat......29.11...........Wielka Brytania
Sandraa...............6..........22lata......02.12..............wielkopolskagadgeta lubi tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:cześć mauysiu:) temperatura lubi figle płatać, to wiem nie od dziś..
mam pytanko bo u mnie dzis cały czas się komp aktualizuje, czy widzicie moje zdjęcie czy tylko narysowany obrazek? bo ja widzę tylko obrazek.. a nic nie zmieniałam.. ciekawe..
Ja widzę tylko obrazek... Dziwne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2012, 07:14
-
cześc she:) bo ja wpisuje jak sie pojawie w pracy czyli przed8 zazwyczaj. czy piekna to sie okaże jutro:)
powiem wam że nadal nie kupiłam testu.. bo wszędzie te dupne 25ml a ja chcę czulszy.. do tesco nie chce mi się dygać bo co prawda nie daleko od domu, jakieś 4 przystanki autobusowe, ale jak nie będzie to bym sie załamała..w okolicy maja tylko 25ml.. a co mi z niego jakby mi i tak nic nie wyszło..
nie wiem sama.. może wcale nie kupie i co ma jutro byc to będzie..