X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2012, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) Gadgeta super ze wszystko dobrze:) i ze badanie nie było az tak bolesne :)oby teraz wszystko się ułożyło :)u mnie niestety temp w dól..wiec @ tuz za rogiem...piszcie kochane piszcie bo ja dzis tylko do 9 z Wami..

gadgeta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2012, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszę się Gadgetko...to działajcie...ja już nie mam szans w tym cyklu...brzuch boli, temp spadła, ovu odznaczyło mi termin owulacji, nie było niby owulacji, muszę odpocząć...zachwiany został dziś mój spokój...wiadomo, że się nie poddam ale muszę wyluzować...nawet jak to miałoby być trochę czasu bez Was...po co mam wyć później...mały odwyk kochane...trzymam kciuki za wszystkie...najbliżej kiti i tysieńka testują...oby się udało...a ja nowy termometr i od następnego cyklu trzeba działać bardzo skrupulatnie...to dzisiaj na tyle...miłego dnia Kochane!

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2012, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia na co ty kochana :)załoze sie że długo bez nasz nie wytrzymasz :)a najlepszym rozwiazaniem dla Ciebie moim zdaniem jest wizyta u gina :)mozę faktycznie przez te stresy wszystko ci sie tam pomieszało i moze jajeczkom trzeba pomóc dojrzewac:)nie trac wiary kochana:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2012, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha ja tez niby miałam testować jutro..ale skoro temp dzis spadła to juz chyba nie musze...

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    Muzarcia cały czas myślałam jak tam u Ciebie... Modliłam się, żeby nie bolało, bo też różne rzeczy czytałam o tym badaniu. Wiesz co Ci powiem? JESTEM Z CIEBIE DUMNA!!! I to nie wiem jak :*:*:*
    Muzarcia ja myślę jak Monia- długo nie wytrzymasz ;P I to nawet lepiej :D Bo kto nam teksty takie będzie tu sypał?:D
    Boże a ja niedługo córę do przedszkola odprowadzam i gnam po ten wynik :/ Jajko zniosę jak babkę kocham...

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2012, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Bella :) wynik napewno będzie ok :) nic sie nie martw :*

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Monia nie jestem tego taka pewna.. :/ ono spadało dosyć szybko. Boję się, ze wyląduje na lekach :/

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2012, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może nie bedzie tak źle :)najwazniejsze zeby z dzidzia wszystko było dobrze :)zeby pieknie i zdrowo rosła :)

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a do tego niestety potrzebne jest TSH w normie... Mnie najbardziej martwią te leki. Są pioruńsko toksyczne szczególnie dla szpiku kostnego. Podaje się je jako zło konieczne i w jak najmniejszych dawakach. Jedyne pocieszenie, mi po lekach TSH wzrastało b. szybko, więc może nie będę musiała truć dzieciątka przez długi czas :( Cały czas się modlę, zeby stał się cud i to TSH żeby w miejscu stało i nie spadło... Zwariuje za moment...
    Ciekawe co tam u Tysi :> Dziś jej termin @

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ja uciekam małą odprowadzić i lece po ten wynik... Napiszę co i jak.

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2012, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok bella no to czekamy na dobre wiesci :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2012, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia widze ze temp sie ładnie utrzymuje :)mówiłam że u Ciebie będzie dobrze:)u mnie niestety nie za wesoło...ale nic innego sie nie spodziewałam..no a mój kierwonik właśnie przyszedł..wiec pa kochane..moze potem z domku napisze :)

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześc kochane.

po pierwsze Gadgetko kochana jak to dobrze że kontrast wyszedł ok i że nie masz żadnych zrostów itp. Troszke sie martwiłam wczoraj, wiesz wyniki i te sprawy, czy będzie dobrze.. ale w głęgi serca wiedziałam że musi być ok:) naprawdę się cieszę.

teraz następna Monisia: szkoda że temp spadła.. ale ja ci mówie dopóki nie witasz się z @ to jeszcze nic nie przesądzone. plamienia masz? jak nie to spokojnie czekamy.

she witaj i bella też.

u mnie o dziwo temp na tym samym poziomie.. nie wiem co ro znaczy.. na termometrze nie było śluzu różowego więc @ może się opóźnić albo przyjść jutro wieczorem.. czekamy:)

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was porannie!

Gadgetko - super, że HSG wyszło dobrze i że badanie nie było takie straszne. No to macie teraz zielone światło :)
    Monisiu - poczekaj z dołowaniem jeszcze trochę, aż nie dostaniesz @. To plamienie się rozkręciło, czy na razie nie ma żadnych nowych śladów?

Ja chyba w tym cyklu pozostanę jednak przy opcji SANGRII NA POCZĄTKU NAST. CYKLU, bo dziś temperatura 36.5 :-/ Chyba nigdy nie miałam jeszcze tak niskich temperatur w 2 fazie... Ale na świecie dzieją się różne dziwne rzeczy, więc tak zupełnie się jeszcze nie poddaję ;)

Tysiu - jutro Wielki Dzień! :-)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć mauysiu:) temperatura lubi figle płatać, to wiem nie od dziś..
    mam pytanko bo u mnie dzis cały czas się komp aktualizuje, czy widzicie moje zdjęcie czy tylko narysowany obrazek? bo ja widzę tylko obrazek.. a nic nie zmieniałam.. ciekawe..

• pati Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka wszystkim.zosia trzymam kciuki za inne oczywiscie tez.pozdrawiam was i milego dnia zycze.
    7b524e87978bbf124d612ca157eb8794.png

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa............1...........24lata.....FASOLINKA......Lubelskie

she......................6..........35 lat......FASOLINKA......pomorskie

zosia-ktosia..........4..........29lat.......07.11..............łódzkie

monisia24............11.........24lata......09.11..............podkarpacie

muzarcia..............1..........30lat.......11.10..............opolskie

kiti.......................3..........24lata......11.11.............małopolskie

mauysia...............7..........30 lat......13.11..............wielkopolskie

aneczkaaa1985....28.........27 lat......13.11..............war-maz.

klamka.................3..........35lat.......18.11..............warszawskie

plemniczka...........3..........28lat.......22.11..............śląskie

gadgeta...............13.........32 lata.....24.11..............kuj-pom.

Mała29................87.........29lat......29.11...........Wielka Brytania

Sandraa...............6..........22lata......02.12..............wielkopolska

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    cześć mauysiu:) temperatura lubi figle płatać, to wiem nie od dziś..
    mam pytanko bo u mnie dzis cały czas się komp aktualizuje, czy widzicie moje zdjęcie czy tylko narysowany obrazek? bo ja widzę tylko obrazek.. a nic nie zmieniałam.. ciekawe..

Ja widzę tylko obrazek... Dziwne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2012, 07:14

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • she Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia - no piekna ta Twoja tempka! :) juz o 7 sprawdzalam co wpisalas ale jeszcze nic nie bylo hehe Teraz patrze i jest cudnie!

201306215365.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześc she:) bo ja wpisuje jak sie pojawie w pracy czyli przed8 zazwyczaj. czy piekna to sie okaże jutro:)
    powiem wam że nadal nie kupiłam testu.. bo wszędzie te dupne 25ml a ja chcę czulszy.. do tesco nie chce mi się dygać bo co prawda nie daleko od domu, jakieś 4 przystanki autobusowe, ale jak nie będzie to bym sie załamała..w okolicy maja tylko 25ml.. a co mi z niego jakby mi i tak nic nie wyszło..
    nie wiem sama.. może wcale nie kupie i co ma jutro byc to będzie..

‹‹ 275 276 277 278 279 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ