plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno witaj zosiu, i witajcie dziewczyny... ja sie marnie czulam ostatnio, dzisiaj juz lepiej i chyba jestem juz po owu. Dwie godziny temu przeszly mi bole, teraz tylko tak leciutko leciutko pobolewa, ale nawet trudno to nazwac bolem. Wydaje mi sie, ze sie bardzo dobrze wbilismy w czasie, no ale sie zobaczy za te prawie dwa tygodnie.
-
Zosia Ty to ciała dałaś z tym testem ja też robiłam 10 lub 11dpo test nie z porannego moczu i wyszła 1 gruba krecha Dopiero 12dpo wyszła bladziocha ta pierwsza, gdzie myślałam, ze sobie może trochę wkręcam Najważniejsze, że nie ma @ a Ty się upierałaś, ze dostajesz 11dpo- jak widać nic nie ma, temp nie spadła... a jak szyjka?
-
tak więc na moje niefachowe oko.. szyjka wysoko tak jak była przedwczoraj i wczoraj, raczej nie miękka i napewno zamknięta. śluz biały bez zabarwień różowawychrano miałam bardziej kremowy i wodnisty niż teraz, w tym momencie mam bardziej lepki
klamka, BellaRosa lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny. Troche mi zajmie nadrobienie zaległości w czytaniu.. odzywam sie zebyscie wiedzialy ze nie zapomnialam o was, o naszym kąciku...
Wrocilam z wyjazdu i odebralam wczoraj wyniki badan, nie są dobre.
FT4 - mam 1.34, norma: 0.89- 1.76
prolaktyna - mam 22.6, norma: 2.8- 29.20
i TSH - mam 5, 09, a norma: 0,3- 4,5
nie mam juz sily
Dzisiaj o 14 mam wizyte u lekarza, martwie sie tym wszystkim, co chwile cos nowego wychodzi. -
plemniczka wrote:czesc dziewczyny. Troche mi zajmie nadrobienie zaległości w czytaniu.. odzywam sie zebyscie wiedzialy ze nie zapomnialam o was, o naszym kąciku...
Wrocilam z wyjazdu i odebralam wczoraj wyniki badan, nie są dobre.
FT4 - mam 1.34, norma: 0.89- 1.76
prolaktyna - mam 22.6, norma: 2.8- 29.20
i TSH - mam 5, 09, a norma: 0,3- 4,5
nie mam juz sily
Dzisiaj o 14 mam wizyte u lekarza, martwie sie tym wszystkim, co chwile cos nowego wychodzi.
w moim mniemaniu wyniki nie są złe TSH trochę podwyższone ale tragedii nie ma musisz myśleć pozytywnie:) i pamiętaj musisz być silna dla siebie i dla Twojej przyszłej dzidzi głowa do góry:)17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Plemnisia nie martw się Nie masz tragicznych wyników TSH nie jest tak trudno zbić jeśli nigdy nie brałaś leków i są olbrzymie szanse, że po euthyroxie spadnie nie tylko TSH ale i prolaktyna (bo one lubią chodzić w parze). Najważniejsze, że zaszłaś- tzn, że trzeba Cię tylko podrasować i będzie git
Zosia mi to nie wygląda na zbliżającą się @ ;P -
nick nieaktualny