plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Monia szurne cię. wiesz że jesli plemniczki m są małożywotne czy słabe to musi minąć 3 miesiace zanim sie wymienią na te nowsze zdrowsze (bo bierze witaminki tak?). to nie znaczy że w międzxy czasie sie wam nie uda oczywiscie:)
wiem że lepiej pisać, trudniej z tym żyć. ale będzie dobrze. musi być przecież.mauysia lubi tę wiadomość
-
plemniczka wrote:she czy ty mialas podobną sytuacje do mojej? tez mialas za wysokie TSH?
Pod koniec stycznia TSH bylo za wysokie zeby sie starac. Bede w domu to sprawdze ile mialam. A w lutym jechalismy ns 3-tygodniowy urlop na plaze wiec wyobrazasz sobie jska bylam wkurzona ze dostalismy czerwone swiatlo ;/ ale juz w kwietniu bylo wszystko super i lekarka kazala dzialac. Bedzie dobrze -
Plemniczka na pewno nie jesteś w złym stanie Twoje TSH szybko sie unormuje- zobaczysz Tragiczny stan to byś miała jakby TSH było ponad 10 i jakbyś musiała do tego być leczona jodem (to dopiero masakra!). masz nie aż tak wiele podniesione TSH Moje było praktycznie 0 ;P leki brałam jak brałam (odstawiłam bardzo szybko i to sama) i popatrz- jest ok Nie taki diabeł straszny jak go malują
-
No u Ciebie norma (czyli poniżej 5) może być juz po miesiacu brania euthyroxu spokojnie! Poza tym poczekaj na to co powie lekarz, bo może powie, ze skoro zaszłaś to możesz zachodzić tylko będziesz musiała np brać luteinę albo dupka żeby ten progesteron nie nawalił A moze zleci Ci najpierw badania przeciwciał? Mimo wszystko nie sądzę, zeby potrwało to u Ciebie długo Tym bardziej, ze euthyrox nie jest lekiem toksycznym dla dziecka, więc nie będziesz musiała odczekać i sprawdzać czy norma stoi bez leków
-
mauysia wrote:Plemniczko, grunt, żeby się nie martwić przed wizytą u lekarza. Bo tak to można sobie wmówić cały arsenał chorób. Dopóki nie masz na nic wpływu - dont łory [dewiza mojego m ]!
jestem tego samego zdania. tak to żadna z nas nie byłaby zdrowa... -
dziękuje dziewczyny, jednak nie potrafie w tym momencie patrzec na to optymistycznie, jestem strasznie przygnębiona. Jeszcze kilka dni temu popsul sie nam samochod, w sumie to mi... okazalo sie ze najgorsze z najgorszych sie stalo... trzeba wymienic caly silnik, turbine... wlasnie sie dowiedzielismy ze naprawa wyniesie 10 000 zl !!!!!!!!!!!!!!!!!!
zalamie sie, wszystko sie pieprzy -
plemniczko czasem spada na nas wiele nieprzyjemności.. i jest ciężko bo to zawsze w najmniej odpowiednim momencie..
najgorsze co mozna zrobic to usiąść i płakać.. nie można się poddawać.
ja miałam czas kiedy nie miałam sie w co ubrac bo nie było kasy.. i co? dałam radę.. i ty dasz, wy dacie. -
moniu tak mi przykro ale nie poddawaj się na pewno dasz radę. Ja również wiele razy chciałam się poddać. To jest normalne że nachodzą cie takie myśli ale mowie Ci nie warto. Pomyśl że jak Ci się uda w końcu to będziesz najszczęśliwszą osobą pod słońcem chcesz się tego pozbawić? chyba nie. Więc weź się w garść i w tym cyklu znów działaj Ja wieże że przyjdzie taki dzień do Ciebie że zobaczysz upragnione 2 kreseczki
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Plemniczka weź Ty mnie nie denerwuj... z Monią żeśta się obie dobrały! Nic ino Muzarcie na was nasłać ot co! Nie ma sytuacji bez wyjścia, a u Ciebie wyniki naprawdę nie sa złe! A jaka potem Cię nagroda czeka! - o tym myśl! U nas niby starania trwały krótko- fakt, ale tak między Bogiem a prawdą to ponad rok- bo tyle musiałam czekać na zgodę lekarza. Miałam dużo gorsze wyniki niż Ty... jak pisałam- Ciebie najprawdopodobniej trzeba tylko podrasować! Będzie dobrze!
-
plemniczko to nie jest jeszcze koniec świata z każdej sytuacji można wyjść. Mi ciągle życie kłody pod nogi wali ale staram się nie załamywać. Na pewno twój M. coś wymyśli z tym autkiem Zobaczysz powoli wszystko się ułożyć.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
jezu jestem nadęta jak balon... coś mi sie wydaje że z ciązy nici... woda mi się zebrała w organiźmie a o ile mi wiadomo tak sie robi przed @..
kiepsko sie czuję, pewnie to przeziębienie przesunie mi @
ale wam życzę jak najlepiej, tobie Moniczko, gadgetko, plemniczko, mala, aneczko, pati, klamko, muzarciu, kiti, mauysiu, sadnro i innymklamka, gadgeta lubią tę wiadomość